• Kristian
    24

Da, ali baš male za tursku kavu. Danas možeš kupit samo ove velike američke
  • Bosskovitz
    12.3k
    Nema ta zvjezdica više šta tražiti blizu DinamaToni90d

Zato je i nema nit će je ikada više biti. Vodili smo svojedobno raspravu o tome kad su izašle replike dresova, ona mora biti na replici jer se mi svoje povijesti ne trebamo sramiti. Bio je to grb s najmanjom zvijezdom u ligi, s dizajnom koji se za razliku od svih ostalih nije bazirao na njoj nego se vidjelo da je upala tamo jer je morala upasti i na to razdoblje naše povijesti trebamo biti ponosni. Ne bih nikada želio da budemo poput tovara i retuširamo svoju povijest: nove generacije trebaju znati kakva je ona bila. Taj dres, baš takav kakav je, bio je simbol otpora svom zlu tadašnjeg režima.

A za one koji ne žele kupiti zbog zvijezde: u mojoj kolekciji šalova, možda najdraži mi je svileni Dinamov šal kojeg mi je poklonio ujak. S jedne strane je zašiven jer su mu ga htjeli oteti, s druge strane je malo spržen od baklje, a na obje strane je uredski perforatorom zvjezdica "izrezana" iz grba. Šal vjerojatno nema nikakvu ekonomsku vrijednost, ali je priča za pričom.

Kupite dres, izbacite zvjezdicu na starinski način. I to je priča koju možete pričati klincima. Bez laganja i retuširanja povijest, već sirovo, pravo i istinito; onako kako treba.
  • Sajla
    5.4k
    uredski perforatorom zvjezdica "izrezana" iz grba.Bosskovitz

na mojem su radili markeri tako da je dio uklopljen u crveno polje, a dio je prekriven plavom bojom. ali se kuži - i u tome je poanta, da se kuži da je ta zvijezda prefarbana, precrtana, da tamo ne spada i da je to "mali čovjek" iz 80ih radio i tako izražavao svoj stav.
  • Bosskovitz
    12.3k

E pa to. Ja sam mlađi, rođen sam poslije toga, ali meni su to prejebene priče.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.