• rioda
    5.1k
    Daj malo detaljnije o razlozima razočarenja filmom, a bez puno spoilanja :grin:
  • Sajla
    5.4k
    Draženov život je bio kratak, a prepun događaja koji svaki pojedinačno zaslužuju zaseban film. Zato je u startu jako teško nagurati sve to u samo 100 minuta, a kad dodaš tome lošu glumu, šminku, scenografiju... Neke stvari su potpuno izostavljene, nekima je posvećeno svega par sekundi, a radi se o epskim momentima našeg sporta. Majkumu, srebro iz Barcelone je svedeno na jednu rečenicu gdje mu poljski granični policajac čestita na dobroj igri! Čovjek je pred UNom štrajkao zbog rata u Hrvatskoj, bio kapetan THE reprezentacije iz 1992., a mislim da nisam u cijelom filmu vidio jednu hrvatsku zastavu.
    Ne znam... za nas koji ga se sjećamo ovo je tek nabrajanje par izabranih natuknica iz njegova života, da uzmeš nekog klinca koji je čuo to ime ali o Draženu ne zna ništa i pustiš mu film, nakon što završi on ne bi imao pojma o kakvoj se veličini radi i što je značio. Znao bi kakav je bio s komadima ili nešto o odnosu s bratom i mamom, ali što je on bio u košarkaškom svijetu doznaš tek iz izjava na odjavnoj špici. Da, ovo nije dokumentarac o košarkašu nego filmska biografija, ali.. fali nešto. Fali puno, ustvari.
    Ne znam pisati filmske kritike, a možda ne znam ni gledati filmove? Meni je to sve bilo prenabacano i loše ispričano. Možda je i problem u očekivanjima jer postoji emotivna povezanost s čovjekom kojem sam skupa s pola grada bio na sprovodu i dan danas kad prolazim stanem kraj njegovog groba. Nisam osjetio ništa gledajući ovaj flim.

Jedini plus filma je kaj sam prepoznal kvartovski birc u jednoj sceni :D
  • duksy
    303
    Ja sam isto jučer pogledao film i meni je fantastičan.
    Baš me vratio u mladost.
    Po meni ga se apsolutno vrijedi pogledati, pa nek svatko sam formira mišljenje o filmu.
  • Papastrumf
    12.8k

Nije lijepo drukati. Odrasli ste ljudi, riješite to sami.
  • Nolifer
    8.3k

Znaci trebao bi trpit ovdje uvrede i prijetnje? :yikes:

E to nije lijepo da
  • Paggini
    23.9k
    Pa zovi policiju najbolje, svakako bih to preporučio za ove zvjerske prijetnje
  • Papastrumf
    12.8k

Vrati mu istom mjerom i gotovo. Ionako se radi o vašem privatnom razgovoru.
  • Nolifer
    8.3k

Poanta je da je bil bezobrazan, pa si se sad na mene krivog okomil..

Sam velim kaj je bilo. Ja nemam problem.
  • Papastrumf
    12.8k

Nije se nitko okomio na tebe, ne brini.
  • Nolifer
    8.3k

Ok. Sam velim, da to nije bilo u redu.
  • IceMan
    2.2k
    Ja neznam za vas, al ja još uvijek ne mogu sebi doći od nedjelje.

Tolko sam ljut, revoltiran, žalostan, bezvoljan... ljut na sve oko sebe. I neznam na kog točno : igrače, trenera, upravu, samog sebe.. neznam.

Bio sam ovaj put na zapadu, više "obiteljski"- zaručnica, kumovi... znači nakon tekme ja se više nisam mogao normalno razgovarat, nije mi bilo ni za jesti... tolko sam, neznam bio van sebe. Revoltiran. I znam da je opet to samo sport al jbg... nisam ni danas pravo došao k sebi. Svakih 5 min ma što radio mi prođe to opet kroz glavu. Da ti tolko to može izjebat dan, vikend, tjedan...

I onda se pitam, kak je nekom tovaru koji voli Hajduk kao ja npr Dinamo. I čudim se nekim njihovim budalaštinama na internetu, debilani, al ljudi moji, tek sad shvaćam da mene neko guzi i melje 20 godina kao mi njih, ja bi valljda neznam, na psihijatriji završio.

Što ti je zapravo 20 godina, naspram ovoga...
  • Sajla
    5.4k
    Što ti je zapravo 20 godinaIceMan

a to im je tek prvih 20...
  • jedan u nizu
    8.7k
    https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/kataklizma-u-spanjolskoj-bujice-nose-sve-pred-sobom-vise-od-50-mrtvih-pogledajte-strasne-prizore-15517413

Ovo nije normalno, nažalost, ovakve scene su nam postale realnost. Da svakih mjesec dana negdje budu bujične poplave, i evo sada u Španjolskoj, 50 mrtvih.
  • Droljo
    8.6k
    Povratiti stare, prirodne tokove rijeka. Saditi šume. Sve smo krivo napravili i sad se čudimo...
    Bumo mi malo promjenili tok rijeke jer nam tu smeta.... :monkey:
  • Sajla
    5.4k
    pišu da je u 8 sati palo kiše kao u cijeloj godini. tu nema pomoći od rijeka i kanala, na takve ekstreme ne možeš biti pripremljen.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.