Ja sam uvijek bio za to da se u tim izborima odredi neka matematička komponenta koja nije podložna glasovima na koje utječu influenceri, mali kinezi i arapi itd. da ne idem dalje.
Npr zna se da se ove godina igrala Copa America i Euro. Osvajanje Cope i EURA pod uvjetom da si sudjelovao u 70% minuta iznosi toliko i toliko. Osvajanje LP/Copa Libertadores pod uvjetom da si sudjelovao u 70% minuta nosi toliko i toliko bodova. Druga mjesta pod istim uvjetima isto toliko. Nađu se bodovi za nacionalne lige po mjestu na tablici unutar kontinentalne organizacije, Europsku ligu, Sudamericanu itd.
Dodaju se još dodatni parametri koji bi uključivali golove, asiste, clean sheetove, ocjene ili što već po pozicijama i određenoj vrsti natjecanja.
Sigurno bi tako dobivena tablica bila reprezentativnija od glasa Zdravka Reića koji je do ne znam koje godine predstavljao RH u tim glasanjima.. — emilperska
Bubnuti da Pavel Nedved nije zaslužio Zlatnu loptu i ostati živ...pa sjećaš li se ti kako je čovjek igrao te sezone? — Jos-Optimus
Strašno koliko novovalni fanovi iz 3. Svijeta uništavaju nogomet, znaju za 30 najboljih klubova i 50 najboljih igrača i to je to. — DrawTube
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.