• don
    6.7k
    bolje da sam gleda travu kako raste nego ovo do sad.. koliko bespotrebno za ne povirovat
  • Sibirski plavac
    2.1k
    Rodri na kraju. Baš mi je drago :cheer:
  • cibona
    3.3k
    Mislim da trenutno ne postoji antipatičniji i ljigaviji igrač od viniciusa i neizmjerno mi je drago što on nije osvajač Zlatne lopte. Hoće li ponovno za svoj neuspjeh okriviti rasističke seljake od navijača koji su zapeli u srednjem vijeku za svojim nazadnim komentarima?

Neka on svoje komplekse liječi zajedno sa bolesnim pristašama iz marksističke organizacije Black Lives Matter. Idealno si pašu, savršeno se uzajamno nadograđuju i evoluiraju.
  • Sibirski plavac
    2.1k
    Hoće li ponovno za svoj neuspjeh okriviti rastitčke seljake od navijača koji su zapeli u srednjem vijeku za svojim nazadnim komentarima?cibona

Neće on, nego će njegovi fanovi. A čitajući komentare tu se vide ozbiljne razine kmečivitisa. Čak i kad im netko napiše "pa Weah i Rivaldo nisu bijelci pa su osvojili zlatnu loptu, a mali Yamal isto, nagrada za najboljeg mladog a nije bijelac, kako to", izignoriraju totalno i vrate se istoj priči. A tek ovo stalno isticanje Carvajala kako bi se valjda izbacila frustracija jer Vini nije dobio je smiješno. Ni u izboru za naj trenera i golmana se ne može reći da je najrealniji rezultat, ali tu nisam vidio ni blizu kmečanja kao za ovo.
  • Droljo
    8.6k
    marksističke organizacije Black Lives Matter.cibona

:rofl:
    Kakve ludorije se mogu pročitati ovod :yikes:
  • Mathiasovi Chageri
    3k
    Zlatna lopta je po meni izgubila sav kredibilitet kad je 2010. i 2013. dala nagradu Messiju i Ronaldu umjesto Snejideru i Riberyju. To je bio po meni eklatantan dokaz da za nju nisu bitni niti trofeji, niti igra nego konkretno ono što je bitno France Footballu, a to je hype između Ronalda i Messija i krugodrk ljudi koji žele napraviti borbu trofeja između njih dvoje.

U godini kad je Inter uzeo Ligu prvaka protiv Bayerna, a svjetsko prvenstvo je uzela Španjolska protiv Nizozemske, nagradu je uzeo igrač Barcelone i Argentine. Štoviše, Snejider je bio čak četvrti u poretku. S druge strane, u godini kad je Bayern uzeo Ligu prvaka protiv Borrusije, nagradu je uzeo igrač Reala i Portugala. Te dvije godine su bile prvoklasne svinjarije FF-a i nakon toga nisam nikad niti pogledao niti sam ulazio u besmislene diskusije svojih frendova jutro nakon dodjele o tome tko je zabio više golova i osvojio više nagrada, jer to ionako nije nikad bilo niti bitno.
  • The Undertaker
    5.7k
    Zašto bi 100 novinara iz čitavog svijeta vodili računa što je agenda FF? Budući da se objavljuje za koga je koji novinar glasovao, manipulacije sa brojanjem glasova su isključene.
  • Jaro
    7.6k
    Real pokazao da su unatoc trofejima, velicini i cijelom hypu - u sustini jako mali... saznali da Vini (ili neki njihov) nece dobiti pa bojkotirali. Ista stvar je bila s Ronaldom i Messijem u proteklom razdoblju. Egoizam, lazne velicine, jebeni PR proizvodi i manjak sportskog duha, postovanja protivnika (svih, ne samo najvecih), ignoriranje novinara i fanova zbog kojih i zaradjuje desetke ili stotine milja godisnje...
    Uglavnom, nogomet dugo ide u krivom smjeru, al najvece podmetanje samom sebi je hiperprodukcija tog Real vs Barca i na kraju CR vs Messi narativa...
  • DrawTube
    5.2k
    Mnogi ljudi govore da će nogometni svijet puno izgubiti odlaskom Messija i Ronalda , a ja baš mislim da će se nogometni svijet oporaviti nakon 10+ godina bolesnog guranja PR debate Messi vs Ronaldo.
    Koliko je to pranje mozga da se privuče klijentela iz zemalja 3. svijeta, mlađi fanovi danas misle da je stogodišnje rivalstvo Barce i Reala zbog Messija i Ronalda a ne zbog 100 godišnjih političkih prepiranja ..

Očekujem u narednih 10 godina bar 7 različitih osvajača zlatne lopte
  • Paggini
    23.9k
    a ja baš mislim da će se nogometni svijet oporaviti nakon 10+ godina bolesnog guranja PR debate Messi vs RonaldoDrawTube

Tako je, potpuno si u pravu. Koliko je igračkih veličina ostalo po strani i nije se o njihovim uspjesima pisalo jer su eto, bili u eri Ronalda i Messija.

Eto, gore je kolega stavio primjer Sneijdera, neki klinac od 17, 18 godina ili neki površni pratitelj nogometa nema pojma kakvu je sezonu ta igračina imala 2010. A zašto? Jer se eto morao ispoštovati neki od narativa, bio to Messi ili Ronaldo.

Ista stvar vrijedi i za Riberya, a Xavi i Iniesta bi također u popkulturi ostali po strani da eto nisu igrali s Messijem skoro cijelu karijeru.

Jedina iznimka je Modrić, ali šta je taj čovjek morao napraviti tu sezonu da barem na godinu dana sjebe matricu...
  • Peškaman
    4.7k
    Kao i kada su dali Messiju umjesto Lewandowskom.
  • DrawTube
    5.2k

Jedina iznimka je Modrić, ali šta je taj čovjek morao napraviti tu sezonu da barem na godinu dana sjebe matricu...
    I pazi sad, ide narativ da je Ronaldo 2018 pokraden..

Strašno koliko novovalni fanovi iz 3. Svijeta uništavaju nogomet, znaju za 30 najboljih klubova i 50 najboljih igrača i to je to.

Valjda polovica ih ne zna o Steaui i LP, HSVu, spanerima poput Davidsa i Guillta, Ilicicu koji je žario i palio prije korone, Tottiju, doslovno izjednačavaju Al Nassr s Ajaxom, Romom ili Chelseajem po veličini i govore da bi Inter Miami ušao u polufinale LP...

Ponekad odem na 433 vidjet komentare i strašno koliko ljudi malo znaju, neki su se doslovno pitali koji je to klub PSV i jesu li slučajno napisali PSG...

Ili prangesh_1986 napiše "HAHA CRY MORE VARDUK FAN" a odunkvo_ambalunji_zgs napiše "Haha small club Hajduk where your trophies" ili "Osijek fans cry button >>>> "
  • Paggini
    23.9k
    Strašno koliko novovalni fanovi iz 3. Svijeta uništavaju nogometDrawTube

Samo zamišljam neki paralelni svijet gdje Dinamo postane bitna europska figura, zakače se neki nigerijci i čađani za nas i vode borbe protiv tovara u komentarima.

Olufunmi Akintade:
    UMRTE TOVAR!!!! PETKOVIĆ BEST
  • Droljo
    8.6k
    Čekajte da ekipa iz doktor konga skuži da je mali kod nas...
  • emilperska
    6.4k
    Ja sam uvijek bio za to da se u tim izborima odredi neka matematička komponenta koja nije podložna glasovima na koje utječu influenceri, mali kinezi i arapi itd. da ne idem dalje.
    Npr zna se da se ove godina igrala Copa America i Euro. Osvajanje Cope i EURA pod uvjetom da si sudjelovao u 70% minuta iznosi toliko i toliko. Osvajanje LP/Copa Libertadores pod uvjetom da si sudjelovao u 70% minuta nosi toliko i toliko bodova. Druga mjesta pod istim uvjetima isto toliko. Nađu se bodovi za nacionalne lige po mjestu na tablici unutar kontinentalne organizacije, Europsku ligu, Sudamericanu itd.
    Dodaju se još dodatni parametri koji bi uključivali golove, asiste, clean sheetove, ocjene ili što već po pozicijama i određenoj vrsti natjecanja.
    Sigurno bi tako dobivena tablica bila reprezentativnija od glasa Zdravka Reića koji je do ne znam koje godine predstavljao RH u tim glasanjima..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.