• NKDZ86
    1.9k
    bome, nervoza se uvukla, ne znam zakaj, ja sam potpuno miren, bit će dobro sve, tek je 11. kola prošlo.
    neki su rekli padamo, slavili naslov prerano...
  • serbus
    4.3k
    Ljudi moji zato volimo ovu igru budi u nama sve najbolje a i sve najgore emocije. Nemaš tu kaj zamjeriti na dan tekme svatko izbacuje kaj ga muči bilo kroz hvaljenje ili pljuvanje. Nismo zato ni manji ni veći dinamovci nego ljudi kojima je stalo do dinama. Samo svatko od nas pobjedu i poraz prihvati na drugačiji način.

Možda bi samo zaključao temu utakmice sa xy suparnikom pred početak pa do drugi dan ujutro pa normalne glave komentiramo tekmu kad se slegnu malo emocije.
  • nemapredaje
    3.6k
    Jel se stanje unormalilo ili i da dalje izbjegavam zonu?
  • Droljo
    8.6k
    Nekad je na šanku bila zajebancija...
  • Jurki
    12.2k
    ubio nas Dinamo sve psihicki.

Ah jebem ti zivot.. kak bi bil jednostavniji da me za to sve boli kurac.
  • Noel
    6.8k
    Onda se smijemo tovarima kad je građanski rat dole i kad se međusobno kolju..
  • Jurki
    12.2k
    navijace i razum je cesto jako tesko staviti u istu recenicu.
    Ali smo mi za razliku od njih svjesni svih problema koje imamo.
  • nemapredaje
    3.6k

Bit ćeš opet šank!
  • Fanboy
    2.7k
    Sve neke mimoze danas navikli na trofeje i pobjede...Svaka čast svim navijačima koji su prošli kalvariju od 1955 do 1991 gdje su nas krali, pljačkali, ponižavali, otimali igrače...te ostali vjerni klubu i ideji koju je klub nosio.

Vjernost klubu se pokazuje u krizama, ne kad cvjetaju ruže!
  • miro
    4.7k
    Napisao sam već nekoliko puta, puno ljudi tu misli da smo mi pretplaćeni na osvajanje prvenstva i da će se nebo srušit kad ne osvojimo titulu. Nakon prošle sezone i Proljeća, meni je samo bitno da pametni, sposobni i pošteni ljudi vode klub. To sad imamo, a prvenstva će se osvajat i gubit, pa to je nogomet
  • nemapredaje
    3.6k

Slažem se, ali mislim da je mnogima veći problem u tome kaj će Hajduk biti prvak, a ne to kaj Dinamo neće biti. Kaj je u biti bolesno.
  • Dinamosaur
    1.6k
    Mogao bi se uskoro igračima dati neki loyalty program pa kad skupe određeno bodove dobe plaću
    Ako dođu sat vremena ranije na trening 20 bodova
    Za svaki osvojeni duel 10 bodova itd
    Na manjim utakmicama dobe više bodova itd
    Probirštift

Top komentar. U moru crne kronike, ovaj me dobro nasmijao, a dala bi se ideja jos razraditi :rofl:
  • BBBaranja
    2.6k
    Prošli tjedan naručene Dinamo kviz karte,ali nevjerujem da će stići do četvrtka i plave noći u Požegi..ima koja dobra duša da proslijedi koji odgovor u inbox :smile:
  • Sajla
    5.4k
    da mi je nekak obrisat zadnjih 30ak sati...
    neću spominjat kaj je bilo jučer na Maksimiru, to svi znaju. danas posel, koncentracija na nuli, naravno. da se nekak zlufta mozak odlučimo se za kino i idemo pogledat Dražena. očekivanja minimalna, svejedno razočaran. šlag na tortu - na izlasku iz dvorane skužim da sam proveo zadnjih skoro 2 sata dišući isti zrak kao krešimir antolić. fizički mi je zlo od svega u zadnjih dan i pol :vomit:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.