• Sajla
    5.4k
    Ako Ogiwara na zimu ode, za Arsenal i Milan ostajemo samo na RPGu i Riletu od bekova. Mislim da igrače dovedene u zimskom roku ne možemo prijaviti i to bi mogao biti problem u slučaju kartona ili ozljeda. Ako skupimo dovoljno bodova (čitaj: novca) već ove godine, onda možda na zimu krenemo po LB. U suprotnom sam bliže opciji produljenja posudbe do ljeta. Bumo videli...
  • Dudu9
    866
    Klub je imao cijeli ljetni rok pa smo juniora Rome doveli, čudno da ne postoji neki iskusni lijevi bek a upravo smo to tražili
  • IvanS
    190
    Mi općenito puno tražimo a ne želimo puno platiti. Nije baš da se može puno i birati.

Prvo treba standardizirati sustav, pa pokušati više utakmica s istim igračem na beku pa da onda vidimo kako će se stvari odvijati.

Kod Ogiware idemo iz krajnosti u krajnost.
    Prvo je top, pa flop, pa ozlijeđen, pa najbrži u ligi s odličnom dugom loptom, pa krivac, pa zabije...

Nedorečeno je puno toga.
  • dinon7
    996
    Ne treba zaboraviti da je Bočkaj bio jedan od najboljih igrača lige pod Bjelicom i mislim da je zato i vraćen u momčad. Ukoliko ga se nemoze prodati, treba ga maksimalno iskoristiti. Za HNL u strogom režimu je i vise nego dobar nogometaš.
    Za mene osobno upgrade verzija Ogiware.
  • Paggini
    24.1k
    mislim da je zato i vraćen u momčad.dinon7

Vraćen je jer se ozlijedio dan prije prodaje, ne nadaj se da će taj debeli alkos nešto igrati
  • emilperska
    6.4k

Jesi siguran da je debeli alkos lošiji od Ogiware?
  • Paggini
    24.1k

Da, sigurno. Nismo ga dugo gledali pa opet imamo bolju sliku od one koja je bila, ali ako je u Dinamu bio u formi, to nije bilo ništa bolje od Ogiware sada, a siguran sam da nije sada u boljoj formi nego kad je tek došao.
  • emilperska
    6.4k

Ogiwara u Dinamu nije odradio 90 min u komadu praktički nijednom.
    Najbolje partije su mu Rijeka gosti prošle sezone gdje je ušao s klupe i Salzburg gdje je bio najgori na terenu. Odradio je u nepunih godinu dana 19 utakmica, od kojih je cca 5 bilo 90 min. Izmijenili su se 2 trenera. Nije očito do jakira.

Bočkaj je imao svojih eskapada, ali je svakako njegov ukupni doprinos nemjerljivo veći..
  • Paggini
    24.1k
    Bočkaj je imao svojih eskapada, ali je svakako njegov ukupni doprinos nemjerljivo veći..emilperska

A mislim, je, zato što je više utakmica igrao, ali svejedno ne mislim da je trenutno bolji igrač od Ogiware. Daj Bože da sam u krivu, ali nisam tog mišljenja nažalost. :/
  • emilperska
    6.4k

Ne garantiram ni ja za Bočkajevo stanje, kad je bio zdrav često nije bio fit. Pogotovo sad kad se vraća, tko zna na što to liči.. Ali da bi dao desnu ruku da mi je Ogiwara bolji, ne bi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.