• The Undertaker
    5.8k
    Sve točno. Nije kvaliteta za Dinamo u LP. Nema nitko ništa protiv njega ali je to trenutno stanje stvari.
  • Paggini
    24.1k
    Bio je bolji drugo poluvrijeme, ali prvo se i meni činio kao najslabija karika.

Dojma sam da bi RPG bolje kapitalizirao to vrijeme koje je Ogiwara bio na terenu, ali sa Torrenteom iza, nije toliko obrambeno letio posvuda, pa barem to.

Ima fin ubačaj, osjeti se, ali u postavci igre gdje je Kulenović bio jedini u 16 metara, među 4-5 redbullovaca, to nije toliko došlo do izražaja.

Za HNL dušu dao i te bunkere.
  • Dudu9
    866
    Po meni bacanje novaca da ga kupujemo jer nije razina na kojoj želimo, a to da ga kupujemo i da zauzima mjesto na klupi je glupost koliko god nekom bio jeftin
  • Orc123
    8.5k
    Pretjerujete! Kakvi sve panjevi su igrali na beku on je avion za njih! Omjer cijene i kvalitete je u potpunom balansu i sve je samo stvar jel mozemo nac boljega ili ne! Definitivno, da ima kontinuitet bio bi 100puta bolji! Na kraju ce struka odluciti!
  • San Lorenzo
    16.6k
    Za HNL dušu dao i te bunkerePaggini

To već imamo u Peri Bočkaju koji je već pod ugovorom, dovoditi još jednog 'za na klupu' je rasipništvo.
    Bio sam u timu 'Ogiwara u prvih 11' dok nisam vidio onaj Belupo i pogotovo Banjole.
  • NitkoBitan
    18.6k
    Ma treba s njim prelomit na vrijeme kao sto je trebalo i sa Jakirom. Nitko mi ne moze rec da ne mozemo dovest boljeg i kvalitetnijeg lijevog beka. Imamo rezervnih opcija za lijevog beka i bez Ogiware. Nakrcavanje prosjecnim igracima jednostavno nema smisla.
  • veselko tenžera
    2.5k
    Kad vidim Takuyinu temu pri vrhu aktivnih odmah pomislim da je opet ozljeđen :smile:
  • don
    6.7k
    prvo poluvrijeme posebno kriminalno, napisao sam možda jedno od njegovih najgorih od kad je u Dinamu i idalje stojim iza toga.

drugo poluvrijeme je, ajde reć ćemo bilo bolje ali svejedno..

Kad vidim Takuyinu temu pri vrhu aktivnih odmah pomislim da je opet ozljeđen :smile:veselko tenžera

to mu je možda i najveća mana. Uvik se može napredovati, ali igrač koji je doslovno svaku utakmicu odigranu sa 15+ minuta bio ozljeđen... Protiv Istre u onih 10minuta se nije ozljedio, nadam se da će povezat i do iduće utakmice.
  • Tongo Doumbia
    4.5k
    S jedne strane bi se rješavali viškova, rebalansirali budžet, bili konkurentni u Ligi Prvaka, ali bi s druge strane sve koji su nam simpatični i srcu dragi ostavljali za na klupu, za HNL, za rotaciju, za ovo i ono.

Dečki, ne ide to tako.
  • Danko
    1.2k

Ak ćemo gledat belupo i banjole onda bi trebalo otpisat 80% ekipe.
  • Brusa
    1.6k
    Ako ćemo gledat forum Zonadinamo, onda treba 80 % igrača opisati. Samo onda nažalost ne bi imao tko igrati.
  • Haza
    5.3k
    U potpunosti se slažem s kolegama NitkoBitan i San Lorenzo.
    Zaključak je, ne trebamo se puniti prosječnim igračima, pogotovo ako su stranci, od kojih je jasno da nemamo perspektivu u kontekstu prodaje ili dodane vrijednosti u igri.
    Ja sam isto do utakmice s Belupom nekako bio za opciju da zadržimo Ogiwaru kao nekakvu jeftinu rezervnu opciju, međutim iako su protiv Belupa načelno svi bili loši, tu su se najbolje vidjele tehničko taktičke mane Ogiware, koje u ovim godinama ne možeš promijeniti. On se ne zna graditi, gdje dalje.
    Čak nakon utakmice protiv Salzburga, Bjelica je sve pohvalio, jedino je kod Ogiware bio suzdržan.
    Ako govorimo o dodatnom iskoraku, koji nam je kao klubu potreban, onda si ne smijemo dozvoliti krivu selekciju igrača, a mislim da ako uzmemo u analizu ovih godinu dana, koliko je Ogiwara u klubu, stvarno je jasno da nam nije potreban (sklon ozljedama, defanzivno rupa, nema smisla za igru, jedino se vidi brzina, dobar karakter, poneki bljesak sa zanimljivim dugim loptama).
    Neka usporedba, ali ja recimo, iako sam jedno vrijeme kritizirao Bernauera, kod njega vidim napredak, protiv Salzburga je odigrao možda i najbolju utakmicu od kad je u Dinamu. Ogiwara, kod njega jednostavno ne vidim nikakav napredak, kontinuitet, perspektivu.
    Ja sam uvjeren da mi možemo naći boljeg lijevog beka, pogotovo sad, kad smo na svim razinama posloženi (imamo Upravu, navijače, rezultat u Europi, lovu, perspektivu itd.).
    Nemojmo zaboraviti da mi imamo i Olivaresa, Bočkaja, rekao bi da rezervnih, kvalitetom upitnih igrača imamo sasvim dovoljno, a Ogiwara bi bio treći takav.
  • Maxova dijagonala
    1k
    Ma Ogija treba vratit u Japan može se bolje uložit tih pola milijuna. Svaka čast za asistenciju na Rujevici ali to nije igrač za Dinamo defanzivno je katastrofa(i u Salzburgu je zaplivao u 71 minuti sreća Konate opalio po sredini gola). Eno Ćiviću ističe ugovor na ljeto može ga se na zimu dovest za te pare što bi uštedili na Ogiju,znamo da je Bjelica bio fan Ćivića prije 5 godina.
  • Crni86
    4.5k
    Ove price imamo peru bockaja sta ce nam ogiwara. Pero bockaj ima masnu placu, a ogi je vjerojatno duplo ako ne i trostruko jeftiniji. Za back up beka je to jako vazno. Pa onda rade Peru utopit i na njegovu placu dovest prvog beka. Vjerujem da ogi i sa otkupom od jaoanaca ispada jeftiniji od pere.

Iskreno meni ogi ne uljeva sigurnost. Ali opet kad pogledamo doprinos u nekim vecim tekmama, decko ima gol protiv bayerna i predasist za gol salzbruga.

Nekako sam dojma da to jednostavno nije kvaliteta za nas. Volio bi da se Oliveras iskaze i da on bude taj rotacijski bek i buduca nada, a da na zimu dovedemo nekog RPG-a na lijevu stranu.
  • Haza
    5.3k
    Moj dojam je, da će Dinamo pokušati produžiti posudbu Ogiware do ljeta. Nije ni to loše, jer na ljeto je ipak lakše naći pravog beka.
    Samo se nadam, da ako ćemo na zimu ići po lijevog beka, da to neće biti opet igrač kojem treba adaptacija (Japan, Kolumbija i te slabije lige), koji je mlad i koji nema seniorske tekme u nogama (Olivares), koji je alkoholičar/neprofesionalan (Bočkaj), nego, da će biti gotov igrač, kojeg možeš odmah koristiti (npr. Gabriel).
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.