• Orc123
    8.6k
    Ispadao je ali falio nam je igrac na toj strani koji bi zatvarao trokut sa Pjacom i Ogijem....trudi se, nije za Dinamo koji igra u LP ali dobra rotacija! Ne zaboravimo da je spasio gol na 2:1 za nas! Ako se Spikic iskupio s golom onda se i Ogi sa obranom cistog gola! Nije direktno odgovoran ni za jedan gol! Ta desna strana Slovana je inace opasna....Slovan imao danas 2 odlicna igraca, vidi se da je Tolic centar svega a ovaj Balackman je ziva vatra......Ogi nije za prvih 11 u LP ali moze biti dobar back up.....

Naravno sportski sektor ce odluciti sta s njim ali 1. Lijevi bek je nasusno potreban!
  • Dinaminjo
    1k
    Ostajali su precesto 2 na 3 na toj strani i nelog kriviti je kratkovidno
  • serbus
    4.3k
    Ja bi volio u miru pogledati ako netko može izvući gif tog zatvaranja za 1 0 ... baš je čudno ispalo...
  • austrijanac
    4.2k
    Postavljanje kod prvog gola za zatvor.
    No, olakotna okolnost, Špikićeva reakcija je isto za zatvor prvo.

Dečko nije obrambeni, ako Bjelkan to zna riješit bit će dobar.
  • Praskaton
    2.4k
    Nije Bjelkan čarobnjak al da prođe pripreme pod njim mislim da bi bila druga priča.Isto to mislim i za Mmae,Cordobu i Perkovica.
    Vidit cemo ih u važnijim ulogama siguran sam
  • hardek
    3.1k
    Nije to baš nešto što se samo tako da riješit. Čak i kad je netko lošiji u obrani može to kompenzirat u ofenzivnom dijelu. Problem je što on pliva u obrani i pozicionira se jako loše, a u napadu trči s glavom zabijenom u pod pravocrtno i buba centaršuteve napamet. Jednostavno nije dovoljno dobar i moramo upgrade napravit na toj poziciji. Otkup po meni nema smisla
  • austrijanac
    4.2k

Iskreno, u pravu si, krivo sam se izrazio.
    "Ako Bjelkan misli da ga moze izvuc" onda ga se isplati ostavit.

Sve ostalo ne, jednostavno ono danas postavljanje me ubilo.
  • Benito
    965
    Ajmo malo i pozitive. Spasio gol u skoku s igračem od kojeg je niži za glavu
  • Orc123
    8.6k
    to ti je ono....nije direktan krivac ni za jedan gol...ispadao je, istina, ali bilo je vidljivo da su cijelo vrijeme na tom boku 3 na 2 sve dok nije Pero presao na tu stranu pa je to bilo malo bolje...
    S druge strane Spika poklonio gol i onda donio gol i on se kao iskupio , a Ogi je spasio 100% gol i nikome nista!

Istina da Ogi ima manjkavosti za jednog beka ali sta smo mi ocekivali da cemo dobiti za 0,5 mil eura? Decko je koristan igrac, idealan za rotacijskog beka.
    Normalno da nama treba startni lijevi bek ali ogi nikako nije prevara od igraca...
    Na kraju ce sportski sektor odluciti da li nam treba Ogi ko rotacijsko bek ili ne....kako god odlucili ja ih podrzavam...
    Nije bio danas toliko los ali nije to dovoljno za europski Dinamo.
    Ja mislim da jos uvijek moze biti koristan pa dokle god nasi odluce da treba biti tu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.