• emreli21
    61
    da, to je.. ušao i bio čist dobar. ok, oni nisu neka razina, ali Mbuku ih je za razliku od drugih lakoćom prolazio.
  • IvanS
    190
    ↪ElDorado da, to je.. ušao i bio čist dobar. ok, oni nisu neka razina, ali Mbuku ih je za razliku od drugih lakoćom prolazio.emreli21

Što će reći da samo treba dobiti šansu i igrati!
  • NKDZ86
    1.9k
    akcija: dajmo mu da igra! ne stvarno je misterij zašto nije dobio priliku kao ni mnogi na klupi, šteta i bezveze.
  • Jaro
    7.6k
    zato kaj je doveden bezze - trece desno krilo ili deseti veznjak... gdje bi igrao? Na krilu ocito ne posto ne igramo s krilima, a 10ku ispred Baturine, Stojkovica...?
    Totalno nerezonsko dovodjenje...
  • blubach
    401
    Ok, mislim da je prošo voz za "ne možemo sudit kakvi su ako ne igraju".
    On i Oliveras su uvjerljivo najveći debakli SDa.
    Manje mi je žao kad dovedeš, bar na papiru, jako ime kao Mmaee pa bude kritičan od ovoga kad dovedeš igrače i uopće ne igraju.
    Neka me razuvjere, ali ako nam igrači ne mogu doći ni u situaciju da nam pomognu, onda u k i sve...
  • Dinaminjo
    1k
    Jeli Eduardo bio debakl prve godine ili Olmo..

Ne razumijem ekipu koja smatra da je Oliveras dovrden za prvih 11
  • Dudu9
    875
    A zašto je onda doveden da popuni zapisnik na klupi uz to je i na posudbi znaci da ga vraćamo nakon isteka posudbe jer ne igra
  • badjibadara
    3.6k
    uz to je i na posudbiDudu9

Nije.
  • Paggini
    24.1k
    Oliveras ima 20 godina i ni minute seniorskog nogometa. Ako ga se dovodilo na posudbu za razvoj, to nema smisla jer je prestar i gdje itko razvija igrače NA POSUDBI, a ako ga se dovodilo za pojačanje, opet ispada promašaj jer nije ni blizu klupe, a kamoli prve ekipe.
  • Dudu9
    875
    Imaš službenu stranicu Dinama pa vidi
  • Dudu9
    875
    Po meni izgubljeno vrijeme uopće na takav transfer da bi popunio klupu mogao je i Dinamov junior sjediti, iako mi nije jasno otkud junior Rome je neki igrač a takve klubove naši klinci šamaraju malo malo
  • Orc123
    8.5k
    kaj ima za vidjeti, on je nas igrac.....i da je dobio priliku onda bi je i iskoristio ili ne bi....kako se uopce moze na treningu vidjeti tko je kakav ako je sam Bjelica rekao da uopce ne treniraju jer ne stigneju....sta ce se vidjeti njegovo takticko znanje ako ne stignu raditi na tome....decko nije dobio priliku....kad dobi onda mozemo pricati o njemu!
  • Dudu9
    875
    to su gluposti sad ni Jakir ni Bjelica ne vide velike igrače na treningu, pa im trebaju dati 10 utakmica da vide jel neko nije za dinamo, po tome nismo vidili ni kako Filipović brani pa ni kako naši juniori igraju itd, možemo u nedogled ko nije dobio priliku
  • Orc123
    8.5k
    sam Bjelica ti je izjavio da ne poznaje igrace i ds ne moze toliko rotirati i zato igraju vecinom one o kojima zna dve i od kojih zna sta moze dobiti! Kad dobije priliku i kad ce igrati tada cemo moc donositi zakljucke....koliko samo nasih igraca vani nakon promjene kluba nisu odmah igrali...svjezi primjer ti je Sucic u Spanjolskoj...nista nije igrao da bi onda dobio priliku i eksplodirao. Svjezi primjer Torrente...srali ste po njemu, a tek kad je dobio priliku pokazao je da je jako dobar stoper...nasa sadasnjost i buducnost! Tak da gluposti da se netko nije izborio na treningu su samo gluposti. Kad je trening pokazao tko ima gdje limite. Dok nekoga ne stavis pod pritisak utakmice mozes ti trenirati kako zelis! Necu samo pricat kako i koliko je Petko trenirao kod Jakira...da se gledao trening samo a da se nije znalo sta donosi na utakmicama ne bi igrao ni minute!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.