• Ijayi Atiemwen
    4.3k
    Igra za DR Kongo. Nisam pisao u zagradi opet DR jer sam već prije u tekstu spomenuo za koji Kongo igra pa je valjda očito na koji sam mislio.
  • Jos-Optimus
    7.6k
    Nikad se ne zna, možda ti je DR Kongo skraćenica za drugi Kongo :)
  • Droljo
    22.1k
    Jedino ja zabrijem na doktor kongo i odigram na kladioni na krivi :lol:
  • miro
    7.7k
    Asistencija danas u pobjedi 2:0 protiv Tanzanije
  • Zg123
    2.7k
    Jel ziv ovaj? Ne znam sto se ceka s njegovom minutazom da vidimo od cega je satkan
  • Slush
    1.1k
    https://youtu.be/AMqsDCw5Y5s?t=396

Ajoj sta je Mbuku napravio Ogiwari.
  • Mali Zeus
    19.9k
    jebo me pas ak me nisu prošli trnci 5 puta dok sam gledao ovaj video.
  • Borovljanin
    338

Očekujem od njega da eksplodira slično kao Torrente. I on je došao u Dinamo oživjeti, odnosno dignuti karijeru na viši nivo. Oba su talentirani igrači, nisu ovdje sigurno došli zbog love, već da se razviju. Stvarno očekujem od njega puno, samo da priliku dobije iz prve
  • Orc123
    13.5k
    Ma sve je samo stvar prilike! Gdje da se pokaze ako ne igra!? Ni Torrente ne bi igrao da je zdrav Peric i Perkovic, to je ta percepcija kod nas stranaca....trebao bi uci 15minuta i zabiti 2 gola da bi dobio priliku. Decko nije bezvezni igrac, bio ogroman talent, iza sebe jako dobra sezona u klubu koji je izborio povratak u Lauge 1.....22g, a brdo iskustva....nazalost, peilike ce dobiti na kapaljku pa ce hejteri lako moc srat po igracu. Sjetite se 1. Tekme Torrentea kako je posran, cak i na prijateljskoj, a sad se ti isti zavukli u misju rupu i cekaju njegov prvi kiks. Modus operandi koji je primjenjivan na Maxu od samog dolaska pa i svim ostalim igracima dovedenim zadnja 2-3 prijelazna roka .....
  • San Lorenzo
    22.5k
    U Jakirovićevu prosudbu sam blago rečeno sumnjao, u Bjeličinu nemam sumnje, ako u već pet utakmica nije dobio ni minute, onda je problem u njemu.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k

Pa igrao je protiv Varazdina 15ak minuta. Ja milsim da ce i on i ostala krila dobiti sansu kroz HNL. Bjelica trazi "dobitnu" kombinaciju. Probao je sa Cordobom i Hoxhom protiv Lokse i Varazdina, pa je gurnuo Pjacu i Stojkovica protiv Istre, mozda Spikic ili Mbuku krenu protiv Osijeka.
  • mali M
    8.7k
    vječita isprika "ako na treningu ne izbori gdje ga sviiii gledaju..." Isto se govorilo za Maxa pa ih lik demantira kad god igra... Neda mi se takva floskule uopće više komentirati
  • San Lorenzo
    22.5k

Moje isprike, uopće se ne sjećam tog nastupa.
  • Mali Zeus
    19.9k
    Uostalom od 5 tekmi 2 smo igrali bez krila.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet