Mi trenutno razvijamo Sučića i Baturinu. Ostali igrači nemaju preprodajni potencijal. Mozda Perković i Torrente. Ovo nije kao 2018. kad je Majera izbacio na tribinu, a Moro prvu sezonu grijao klupu.Ali više sam ciljao na to da financijski i strateški plan trenera i SD-a nekad ne da nije isti, nego je suprotan. — Zambatine škude
ovo s krilima je fascinantno. Dok u klubu nisi imao krila, forsale se taktike s krilima, sad kad ih se dovelo 4-5 igra se bez krila... Treneri su nam vrh jednistavno... — Jaro
Sigurno će htjet lijevog beka i desno krilo. — emilperska
Mi trenutno razvijamo Sučića i Baturinu. /quote]
Ne slažemo se onda u definicija razvoja. To su igrači koji su nositelji već drugu, a Baturina i treću sezonu, standardni reprezentativci koje na zimu možeš prodati za 30ak milijuna ako hoćeš.
— emilperska
Ostali igrači nemaju preprodajni potencijal. — emilperska
Stojković i Kačavenda se moraju igrački afirmifat i zdravstveno stabilizirat da bi postali prodajni potencijal.. — emilperska
Osim Špike, nemamo pravo desno krilo. Cordoba je nedefinirano krilo, meni više špica. Ne znam ni sam, a mislim da ne zna ni Neno..Ma desno krilo bi bilo teško natrpavanje. Više logike mi ima da inzistira na napadaču. — Zambatine škude
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.