• Probirštift
    472
    A dobro onda sad mi je bolje
  • emilperska
    6.5k

Da li cemo preko aplikacije vidjeti dolaznost za nas godišnjake?

I sto kada nam ne radi cashless i socios? A napravili sve po P.S.u. Mislim da se zivjeti bez oboje, ali ne znam koja je onda poanta objedinjene aplikacije..
  • Probirštift
    472
    Ima li mogućnost da se napravi neki pratitelj dolaznosti koji ti govori kako stojiš sa dolaskom na utakmice i koliko još imaš lufta ne dolaska/ustupanja mjesta prije nego izgubiš pravo na godišnju sljedeće godine
  • Purgeri
    860
    Jel se dolasci normalno broje i onima koji nisu godišnjaci, kako je i bilo obećano, i dodavanje karata u aplikaciju se samo tiče bodova ili se ne broje ako se ne doda u aplikaciju?

Dodatno, koje je uopće objašnjenje za to što se pojedinačne aplikacije moraju ručno dodavati u aplikaciju ako je već ulaznica vezana uz člansku samom kupovinom?
  • Neron53
    795
    Zasto godisnjaci(i/ili clanovi) svaki put pri kupovine ulaznica/ino-ulaznica moraju dokazivati svoje clanstvo(i status godisnjaka) a pri ino-gostovanja opetovano davati mail adrese, adrese stanovanja, br. telefona.......?
  • M94
    1.3k
    A kako ce se vidjeti dolaznost utakmica na Maksimir od pocetka sezone kad to nije u funkciji jos? Plus, dosta se ljudi zalilo da su imali problema na ulazu kod skena godisnje na pocetku sezone i neko je bio zakinut samim tim.
    To treba uvest od sljedece sezone kad bude 100% u funkciji.
  • Probirštift
    472
    Zašto je opcija ne dolazim na tekmu moguća samo do dan prije utakmice?
    Zar nebi bilo lakše da je mogućnost do 2-3 sata prije tekme jer dosta može iskrsnuti u razmaku od jednog dana
  • Nino Bule
    14k
    Opcija je moguca na dan utakmice do podne
  • Probirštift
    472
    a šteta onda sam fulao za kojih 15 min :lol: hvala na informaciji
  • Nemrem igra Dinamo
    2.3k
    Ušao sam na Sjever sada na Osijek, ulaz za roditelje s djecom, uredno skenirao godišnju i jednokratnu kartu od maloga, nisam dobio bodove uopće. Za Fan zonu mi je uredno očitalo kod i dobio sam odmah 5 bodova. Jel moguće da taj (ručni) skener ne radi dobro? Frend na Zapadu je uredno dobio bodove, isto godišnju ima... Kome se javiti?

Edit: evo sada mi se ne vidi niti potrošnja za Plavi korner...
    Kaj nas sa Sjevera opstruirate? :joke:
  • BBB Mataa998
    1.9k

Kolika je sansa da ce netko 2 sata prije tekme biti na stranici za ulaznice i cekati da se pojavi ta jedna i onda kos isplanirat odlazak na tekmu?
  • Papastrumf
    12.9k
    https://t.ly/dzg-support

Sve probleme prijavljujte na ovom linku.
  • Sljeme
    2.5k
    Za pive na sjeveru sustav ne dela. 0 bodova
  • Probirštift
    472
    Svega se nađe uvijek će bit ovih koji spontano odluče ići na tekmu jer su vidjeli da netko od njihovih ide
    Isto kak i spontani ljudi bez karte odu na gostovanja pa ak nađu kaj kod stadiona nađu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.