• Probirštift
    558
    A dobro onda sad mi je bolje
  • emilperska
    6.7k

Da li cemo preko aplikacije vidjeti dolaznost za nas godišnjake?

I sto kada nam ne radi cashless i socios? A napravili sve po P.S.u. Mislim da se zivjeti bez oboje, ali ne znam koja je onda poanta objedinjene aplikacije..
  • Probirštift
    558
    Ima li mogućnost da se napravi neki pratitelj dolaznosti koji ti govori kako stojiš sa dolaskom na utakmice i koliko još imaš lufta ne dolaska/ustupanja mjesta prije nego izgubiš pravo na godišnju sljedeće godine
  • Purgeri
    896
    Jel se dolasci normalno broje i onima koji nisu godišnjaci, kako je i bilo obećano, i dodavanje karata u aplikaciju se samo tiče bodova ili se ne broje ako se ne doda u aplikaciju?

Dodatno, koje je uopće objašnjenje za to što se pojedinačne aplikacije moraju ručno dodavati u aplikaciju ako je već ulaznica vezana uz člansku samom kupovinom?
  • Neron53
    896
    Zasto godisnjaci(i/ili clanovi) svaki put pri kupovine ulaznica/ino-ulaznica moraju dokazivati svoje clanstvo(i status godisnjaka) a pri ino-gostovanja opetovano davati mail adrese, adrese stanovanja, br. telefona.......?
  • M94
    1.4k
    A kako ce se vidjeti dolaznost utakmica na Maksimir od pocetka sezone kad to nije u funkciji jos? Plus, dosta se ljudi zalilo da su imali problema na ulazu kod skena godisnje na pocetku sezone i neko je bio zakinut samim tim.
    To treba uvest od sljedece sezone kad bude 100% u funkciji.
  • Probirštift
    558
    Zašto je opcija ne dolazim na tekmu moguća samo do dan prije utakmice?
    Zar nebi bilo lakše da je mogućnost do 2-3 sata prije tekme jer dosta može iskrsnuti u razmaku od jednog dana
  • Nino Bule
    14.5k
    Opcija je moguca na dan utakmice do podne
  • Probirštift
    558
    a šteta onda sam fulao za kojih 15 min :lol: hvala na informaciji
  • Nemrem igra Dinamo
    2.4k
    Ušao sam na Sjever sada na Osijek, ulaz za roditelje s djecom, uredno skenirao godišnju i jednokratnu kartu od maloga, nisam dobio bodove uopće. Za Fan zonu mi je uredno očitalo kod i dobio sam odmah 5 bodova. Jel moguće da taj (ručni) skener ne radi dobro? Frend na Zapadu je uredno dobio bodove, isto godišnju ima... Kome se javiti?

Edit: evo sada mi se ne vidi niti potrošnja za Plavi korner...
    Kaj nas sa Sjevera opstruirate? :joke:
  • BBB Mataa998
    1.9k

Kolika je sansa da ce netko 2 sata prije tekme biti na stranici za ulaznice i cekati da se pojavi ta jedna i onda kos isplanirat odlazak na tekmu?
  • Papastrumf
    12.9k
    https://t.ly/dzg-support

Sve probleme prijavljujte na ovom linku.
  • Sljeme
    2.6k
    Za pive na sjeveru sustav ne dela. 0 bodova
  • Probirštift
    558
    Svega se nađe uvijek će bit ovih koji spontano odluče ići na tekmu jer su vidjeli da netko od njihovih ide
    Isto kak i spontani ljudi bez karte odu na gostovanja pa ak nađu kaj kod stadiona nađu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.