• Hnlovac
    1.2k
    Mogao bi Olmo i HOS majicu slobodno :rofl:
  • Krizy
    46.5k
    Igrač Cruzeira dobio crveni u trećoj sekundi.
    Krenuo laktom na jednog pa drugog igrača.
    Ne znam što je u pitanju, klađenje bi bilo previše očito.
  • Eduardo
    20.9k
    Ne znam što je u pitanju, klađenje bi bilo previše očito.Krizy

Tu mora u pitanju biti žena :roll: netko je dirao tamo di nije smio... ništa drugo mi ne bi zvučalo logičnije.
  • Dudu9
    886
    pa 2 igrača je išao laktom
  • Eduardo
    20.9k
    možda je gospođa bila nestašna.
  • Jaro
    7.7k
    Nekak mislim da ide Juric na burzu... 5-1 u Firenci, igrac manje... 2 igraca mijenjao u 31oj minuti...
  • Daliban
    2.2k
    Nadam se da ne. Vidi se da ne šmeka Dahla, dokle je god on trener to je prilika za nas da ga uzmemo na posudbu s opcijom otkupa ako se naši u sportskom sektoru skuliraju.
  • Hectorharatti
    141
    toj Rominoj momcadi spasa nema. Simpatiziram klub, upratim tu i tamo nesto al to je ekipa bez energije i elana. I to ne odnedavno. Mourinho je jos i cudo izveo snjima.
  • Mihaljević
    10.3k
    koji gust bi bio da im olmo uvali,i kod proslave podigne dres ,a ispod majica sa dinamovim grbomzg041

Da ovo napravi mogu sutradan umrijet
  • ZrnTSCHeZ
    331
    Umro Tonči Gabrić.

Erik Ten Hag dobil otkaz.
  • Mr Anderson
    8.7k
    Umro Tonči Gabrić.ZrnTSCHeZ

R.I.P.
  • flexXy
    2.4k
    Gabrić je bio jedan od 14 koji su imali muda nastupit 90. za Hrvatsku, neka mu je laka hrvatska zemlja.
  • emilperska
    6.7k
    Igrači koji su 17.10.1990 bili na Maksimiru, a ne na okupljanju mlađe ili A reprezentacije komunističke Jugoslavije zaslužuju maksimalni i vječni respekt.
    Svaka čast Bobanu,Šukeru, Žutom, Jarniju itd oni su svaki iz svojih razloga (zna se koji su Zvonini razlozi) bili na okupljanjima jugo repki u komfort zoni..
    Gabrić, Ladić, Mlinarić, Cico, Kujtim, Tarzan, Asanović, Vulić i ostalih 6 junaka su ipak dosta riskirali i pojavili se na Maksimiru prvi put nakon 45 godina (ili 35 ako računamo Indoneziju u 50ima) istrcali na punom Maksimiru kockicama.

Neka ti je laka hrvatska zemlja Tonči :heart:
  • Kruno
    418
    Steta sto Ten Haga nisu ostavili do kraja sezone.
  • Sibirski plavac
    2.2k
    Fabrizio Romano objavio da je iscurio popis večerašnje dodjele zlatne lopte i da je Rodri osvajač. Vinicius i ostatak Reala navodno neće ni prisustvovati ceremoniji večeras...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.