• Medford Hernan
    173

Pogledao 2/3 utakmice u grupnoj fazi.
    Protiv Tottenhama igrali sa igračem više skoro cijelu utakmicu, stvarali šanse slično kao u Zagrebu ali su još i promašili jedanaesterac.
    Naravno izgubili glatko 3-0.
    Ekipa je totalno nebalansirana obrambeno, pokušavaju kroz pas doći do gola ali im to nikako ne uspijeva.
    U ove dvije utakmice koje sam pogledao najveći tragičar je možda i najbolji igrač Romao koji je u Londonu gubio lopte nakon kojih su padali golovi a jučer zaradio isključenje u 15.oj minuti.
    Veliki razočaranje za mene do sada jer sam očekivao da će bit konkurentni u Europskoj ligi.
  • DrawTube
    5.2k
    pokradeni su svaku tekmu. Bar oni tako pišu. Provincijski mentalitet...
  • dinamo u srcu
    1.7k
    Koje su po vama najizjednačenije lige u nogometu?

Po meni osobno uz njemačku i englesku, nizozemska i portugalska liga su mi stvarno najizjednačenije. U tim ligama imaš po 4-5 klubova koji svake godine mogu osvojit naslov i bore se do zadnjeg kola za titulu.
  • dzg7
    298

Po cem Njemačka i engleska kad su skoro svake godine bayern i city prvaci
    Za Portugalce se slažem tu je svake godine drugi prvak
    Meni su Talijani ,Grci
  • Izet Hajrović
    2.2k
    Mozzartsport na svojem Instagram profilu:

"Bodovi u grupnoj fazi Lige šampiona:

Dinamo Zagreb: 30

Svi ostali klubovi iz bivše Jugoslavije: 29

Maribor: 10
    Crvena zvezda: 8
    Hajduk Split: 8
    Partizan: 3"

A zanimljivi su i komentari:

1. "A ko je tu medju njima prvak sveta"
    2. "Sta vi pišete , pa da ali koliko puta su učestvovali, dok su neki imali sankcije , propast ne moze da se poredi, bolje dajte koliko u proseku su uzimali bodova u LS" na što ide odgovor Mozzartsporta: "Tom logikom je Hajduk Split najbolji jer je na šest utakmica osvojio osam bodova."
    3. "Ali partizan bi imao vise,nego sudije jbg"
    4. "Dinamo = Korporacija"
  • miro
    4.7k
    od Vardara pa do Triglava....gušenje
  • Mr Anderson
    8.6k
    Mogao ih je Lewa unakaziti skroz, kakva dva zicera je promašio nakon što je dvije teže šanse zabio.
  • Jos-Optimus
    2.6k
    ali stari moj, ovaj Mbape je u zaleđu više nego Inzaghi, pa ubio ih sa tim spavanjem u napadu
  • Mr Anderson
    8.6k
    Ubitačna kontra Barce.
  • don
    6.7k
    Mbappe večeras izgleda kao niželigašni napadač
  • Rex Ramae
    2.8k
    Mbappeu za dvije godine prognoziram odlazak u arapski svijet. Ne pratim baš često ni previše ino nogomet ali zbog ovoga što sam vidio večeras i protiv Dortmunda rekao bih da je u velikom padu u odnosu na prije 2-3 godine.
  • Zagreb1992
    1.8k
    Hansi vjeruje klincima i oni to vraćaju s fantastičnim igrama
  • Nino Bule
    14k
    Silovala ih barca
  • Crusades1986
    13.1k
    Moglo je i više bit...
  • Mr Anderson
    8.6k
    Nevjerojatno da je ovaj mesar Militao tek u 87. minuti dobio prvi žuti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.