• Blue98
    742
    Poslije Ademija najveća legenda novije Dinamove povijesti.
  • jakov1
    250

Ma pravi trener bi njega natjerao da ceka u petercu. /s
  • Crusades1986
    13.4k
    Al ono izbijanje lopte u naših 16m. Onda ono iza noge na centru. :clap:
  • dinamozivivjecno
    2.1k
    a sta reci, a da nije vec receno? Uz Akija najbolji igrac u ovom stoljecu i jedan od najvecih svih vremena, ali to cemo tek shvatiti kad vise nebude igrao.
  • Hnlovac
    1.2k
    Petko za kraj intervjua "Dobro je, bit će to dobro sve" - kao kad su te roditelji u osnovnoj tjesili nakon prve kulje, mene je Petko smirenim glasom uvjerio sad
  • miro
    4.7k
    Stigo Oršu po broju golova u Europi :clap:
  • Marc
    137
    Jedna stvar samo.. moze se on vuc po terenu, mozemo mi pizdit na njega.. (i pizdit cemo i u buducnosti…) al Petko ce uvijek bit Petko.. Hall of fame Dinama, a nakon toga i hrvatske reprezentacije (gol na SP-u protiv Brazila je ono radi čega počinješ igrat i trenirat nogomet)… moze Livaja bit pet sezona najbolji igrac HNL-a, ali Petko ga šiša u Europi.. nas najveci flegma i bolikurac.. volimo te Petkovicu
  • Praskaton
    2.5k
    moze Livaja bit pet sezona najbolji igrac HNL-a, ali Petko ga šiša u EuropiMarc

Petko se u Hnl-u pojavio kad je bilo najpotrebnije.Onaj gol na Poljudu i slobodnjak kontra Rijeke cini mi se..Za mene dosta,moze i ove sezone tako.

A ovi nek se dive zalizanom kako pimpla loptu uz korner zastavicu kontra Slavena,Gorice i takvih
  • Mali Zeus
    14.2k
    Čovjek uđe, riješi tekmu, da intervju i bok. :strong:
  • Jos-Optimus
    2.8k
    Moj najdraži igrač...a sad i statistički najbolji igrač Dinama u Europi ikada, ne vjerujem da će te brojke ikada itko dostići. I smiješno mi je kad se u zadnje 2 godine kod njega priča o bolikurčini...čovjek je naš kapetan, odlučio je odbiti turske milijune i ostati, bori se kao lav, a njegov stil igre je takav da se ne možemo ljutiti ako ne prođe - jbg, jer kad prođe onda radi kaos i to je on, takav i jedinstven. Bruno je masjtor i naš najvažniji igrač
  • emilperska
    6.7k
    Ne znamo ni sami kakvog smo igrača u njegovom prime timeu imali u Dinamo.
    Prime time koji traje od listopada 2018. kad je Anderlechtu slomio kičmu i vidjeli smo da može.
  • nemapredaje
    3.7k
    Meni je najjače kaj je pokazao da je i na 50% svojih mogućnosti igračina. Čak ne toliko s golom, koliko s on 2,3 pete kojima je poslao suigrače u čiste kontre. Radijus i moć kretanja mu je bila slabija, ali jednim malim potezom razoruža protivničku momčad.

I onda opet takav nikakav napravi čišćenje u svom šesnaestercu kakvog se ne bi posramio jedan Maldini.

Kakva šmekerčina!!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.