• Blue98
    795
    Poslije Ademija najveća legenda novije Dinamove povijesti.
  • jakov1
    499

Ma pravi trener bi njega natjerao da ceka u petercu. /s
  • Crusades
    15.2k
    Al ono izbijanje lopte u naših 16m. Onda ono iza noge na centru. :clap:
  • dinamozivivjecno
    2.5k
    a sta reci, a da nije vec receno? Uz Akija najbolji igrac u ovom stoljecu i jedan od najvecih svih vremena, ali to cemo tek shvatiti kad vise nebude igrao.
  • Hnlovac
    1.7k
    Petko za kraj intervjua "Dobro je, bit će to dobro sve" - kao kad su te roditelji u osnovnoj tjesili nakon prve kulje, mene je Petko smirenim glasom uvjerio sad
  • miro
    6.1k
    Stigo Oršu po broju golova u Europi :clap:
  • Marc
    359
    Jedna stvar samo.. moze se on vuc po terenu, mozemo mi pizdit na njega.. (i pizdit cemo i u buducnosti…) al Petko ce uvijek bit Petko.. Hall of fame Dinama, a nakon toga i hrvatske reprezentacije (gol na SP-u protiv Brazila je ono radi čega počinješ igrat i trenirat nogomet)… moze Livaja bit pet sezona najbolji igrac HNL-a, ali Petko ga šiša u Europi.. nas najveci flegma i bolikurac.. volimo te Petkovicu
  • Praskaton
    4.1k
    moze Livaja bit pet sezona najbolji igrac HNL-a, ali Petko ga šiša u EuropiMarc

Petko se u Hnl-u pojavio kad je bilo najpotrebnije.Onaj gol na Poljudu i slobodnjak kontra Rijeke cini mi se..Za mene dosta,moze i ove sezone tako.

A ovi nek se dive zalizanom kako pimpla loptu uz korner zastavicu kontra Slavena,Gorice i takvih
  • Mali Zeus
    16.4k
    Čovjek uđe, riješi tekmu, da intervju i bok. :strong:
  • Jos-Optimus
    4.8k
    Moj najdraži igrač...a sad i statistički najbolji igrač Dinama u Europi ikada, ne vjerujem da će te brojke ikada itko dostići. I smiješno mi je kad se u zadnje 2 godine kod njega priča o bolikurčini...čovjek je naš kapetan, odlučio je odbiti turske milijune i ostati, bori se kao lav, a njegov stil igre je takav da se ne možemo ljutiti ako ne prođe - jbg, jer kad prođe onda radi kaos i to je on, takav i jedinstven. Bruno je masjtor i naš najvažniji igrač
  • emilperska
    9.2k
    Ne znamo ni sami kakvog smo igrača u njegovom prime timeu imali u Dinamo.
    Prime time koji traje od listopada 2018. kad je Anderlechtu slomio kičmu i vidjeli smo da može.
  • nemapredaje
    4.6k
    Meni je najjače kaj je pokazao da je i na 50% svojih mogućnosti igračina. Čak ne toliko s golom, koliko s on 2,3 pete kojima je poslao suigrače u čiste kontre. Radijus i moć kretanja mu je bila slabija, ali jednim malim potezom razoruža protivničku momčad.

I onda opet takav nikakav napravi čišćenje u svom šesnaestercu kakvog se ne bi posramio jedan Maldini.

Kakva šmekerčina!!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.