• Nino Bule
    14.5k
    Kao SD Dinama po meni je trebao imati trigger da ako ovi iz Fradija nisu previše plakali za ostankom MMAe da onda vjerojatno nije ni igrač za naših prvih 11.emilperska

Trosis tintu bezveze jer nijedan sportski direktor nece ovako razmisljat kako ti pišeš, jednostavno fulao si sport koji pratiš ili promjeni klub pa navijaj za ove s milijardama, dosao je i ktc besplatno u dinamo, ocito nitko za njim nije plakao, ne samo to nego je došao u klub renomeom i financijama ispod ovog dinama dakle ocito je imao gore ponude na stolu nego sto je mmaee pa evo kako je ispalo, jednostavno priča ti je priglupa.
  • emilperska
    6.7k

KTC je došao kao starter iz gornjeg dijela Ligue 1 s iskustvom Premiershipa u prime godinama..
    Zbilja ideš toliko daleko da njega uspoređuješ s ovima koji su došli unazad 2 godine?
    U Teov ugovor su se ulupale ozbiljne pare, zato je i došao igrač te kvalitete.. Budžet Dinama je te 2018. bio sličan ovom tadašnjem. Nije da su raspolagali nekom dodatnom lovom u odnosu na danas..

Ako ti meni savjetuješ da navijam za City, ja tebi savjetujem da navijaš za Rijeku ili Goricu. Jer imaš taj mentalni sklop za prijelazne rokove..
  • Tongo Doumbia
    4.6k
    Ja bih postavio i pitanje što je bilo s Tolićem? Igrač koji je nositelj u povijesnoj Slovanovoj sezoni, kod nas je bio dobra rotacija i nekako ne vjerujem da mu nije pasalo biti 13-i ili 14-i igrač Dinama.

Njegova partija protiv Seville bila je doktorska disertacija za sve sporedne igrače u Dinamu ikad i tu su se vidjeli obrisi doktorstva i činjenice da nam može pomoći, pogotovo u prvenstvu kad igramo kontra bunkera.

Osvrni se koju sezonu unazad i vidi tko je sve dospio i dobio jaču priliku u našoj prvoj momčadi.

Osobno mi je, usporedbe radi, Tolićev omjer cijene i kvalitete ispred Vidovića, Kaneka, Halilovića.. i sličnog tipa igrača.
  • emilperska
    6.7k

Tolić je došao za 500k, on se definitivno isplatio po meni. Jedan od rijetkih..
  • Paggini
    26.3k
    Tolić igra sad jebeno, i svima nam je drago vidjeti da igra izvrsno, ali nemojmo zaboraviti da se tog Tolića uvaljivalo kome god dugo vremena, a i svi smo se molili da ga Slovan ostavi.
  • Tongo Doumbia
    4.6k
    Ne znam, meni je u onim kratkim periodima pokazao da ima mota. Kažem, pogotovo zbog vica u igri gdje bi na postavljene obrane iznudio nešto.

A istini za volju, u svim je avanturama, i prije i poslije nas igrao dobro.
  • Nino Bule
    14.5k
    KTC je došao kao starter iz gornjeg dijela Ligue 1 s iskustvom Premiershipa u prime godinama..emilperska

I morao u dinamo koji je bio potpuni prolaznik u europi, nesto tipa sherrif iz tiraspolja ili ludogorets iz bugarskog sela, nesto mi imas duple standarde s tom pričom o plakanju za igracem koji besplatno odlazi i da valja ne bi ga se tako lako pustilo, bla bla.
  • Paggini
    26.3k

Ma drag je i meni bio, volim te rikelmeovske španere, ali jebiga, nije bio razina nikome od nas koju smo htjeli od igraca Dinama...
  • emilperska
    6.7k

Došao je u Dinamo jer smo dali veći ugovor nego Francuzi i ponudili LP.
    MMAe je bio u klubu lige sličnoj Dinamu, sličnog budžeta i nešto slabije recentne povijesti, ali opet usporedivih po više toga. I odjednom ga oni neće i dolazi nama za dosta veći ugovor?
    MMAe nikad u svom mandatu u Dinamu neće stati u istu rečenicu s Teofilom. A neće nikada ni igrati u Premiershipu, a vjv ni u Ligue 1.
  • Daliban
    2.2k
    Dio ekipe ovdje kao da je u svojim mentalnim sklopovima postao navijač Rijeke, Osijeka, čak ne i jogurta.
    Ovo što radi naš SD imalo bi dosta više smisla da je sportski direktor Rijeke ili Osijeke pa radi taj low risk/medium reward poteze
    emilperska

Ovo. Transferi ala Devetak.

Uostalom Zajec je sam izjavio da nam treba još jedan stoper, a doveli smo 2 u ovom prijelaznom roku i imamo ih od prije 4-5 u kadru. Što to govori o kvaliteti ta 2 stopera koja su došla?emilperska

Najpozitivnija stvar zadnjih dana. Znači da u klubu znaju gdje nam fali. Možda nije spomenuo krila, ali vidimo po Bjeličinoj selekciji da krila isto ne rejtaju najbolje. Bolje i nekoliko mjeseci kasno nego nikada. Nadam se da ćemo na zimu propisno reagirati i da nećemo okrenuti novu rundu dubioznog moneyball ringišpila.
  • sport
    3.6k
    Zajec se jedan dan hvali da sportsku politiku kreiraju on,Marić i trener a drugi dan se žali da nam fale igrači na nekim pozicijama pa ispada da on s time nije imao ništa. :chin:
  • Crusades1986
    13.4k
    Naravno da je imao veze s tim, ali ni puno jači i veći klubovi od Dinama ne mogu u jednom prijelaznom roku riješit sve deficitarne pozicije.
  • Daliban
    2.2k
    Istina, ali barem sportski sektor zna gdje smo slabi. Od najboljeg prijelaznog roka u povijesti smo se otrijeznili. Sada se samo moramo nadati da će se pronaći dobra rješenja na zimu.
  • Maxova dijagonala
    1.4k
    Ima li netko cijeli članak na 24sata plus o transfer roku dinama da zalijepi ovdje? Baš me zanima kako je ovaj novinar ocijenio svakog novog igrača.
  • ElDorado
    367
    Zeko je jasno u 6. mjesecu (i Jakir) rekao da se pojačavaju za LP i da dolaze igrači za prvih 11. I tko je od pojačanja danas u prvih 11?
    Neoprostivo da nisu doveli moćnu 6cu i pravog lijevog beka a ne klinca bez seniorskog nogometa.
    Dovedena silna krila a u LP igraš bez njih, a u HNLu bez ikakvog učinka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.