• Paggini
    26.6k
    Ponuđeno mu je tek toliko da ga se riješi. On nije igrač po volji Marića i to je to. Kraj priče.Nevo7

Ovo znaš ili misliš? Jer čini mi se da mišljenje pokušavaš ubaciti pod objektivnu činjenicu.
  • Zagi
    8.6k
    Ti i dalje pisi protiv nasih igraca....tuđe je uvijek bolje....Orc123
    Heh. Ti mora da se šališ.

OK
    i bivseg mladog rep. Spanjolske koji dolazi iz La lige za 0 eura!Orc123
    Torrente ima par minuta za jednu jedinu mladu selekciju Španjolske. Taman da mu to piše u CVu pa da se lakše proda. Taj modus operandi bi nam trebao biti dobro poznat.
    Sin krimosa koji je bio rezerva u juniorima kod nas ima više.

Boško Šutalo (kojeg si svim silama gurao van) ih ima 40ak.
    Šaranić (kojeg si nemilo pljuvao svaki trenutak koji si stigao) isto 40ak. Koliko ima Cordoba?

Kako je ono išlo? Aha da
    tuđe je uvijek bolje....Orc123
  • Zagi
    8.6k
    Čestitke , našao si lošije.
    Hiperbola (grč. ὑπερβολη = preuveličavanje; hyper- = pre-, ballein = baciti) je figura preuveličavanja radi naglašavanja nekog emocionalnog stava.
  • Orc123
    8.7k
    lik koji je placen 4mil eura i imao 800tis po sezoni sa brdo gresaka u svakoj utakmici koje je igrao....

Da ti jos jednom napomenem! Placen je 4mil eura plus 800 tis po sezoni! Daj rađe šuti...decko je bio dobar igrac i potencijal a nitko nije kriv sto nakon silnih ozljeda nije bio slika igraca od prije ...

Plati ti Wagyu goweđi odrezak 5+ kategorije i nek ti ima okus po prepecenom goveđem jeziku stare krave 20g i to plati nekoliko tisuca eura i izađi zadovoljan iz restorana. Bez obzira kaj je ta stara krava bila tele prije 20godina i sigurno bi bila fina ....
  • Zagi
    8.6k
    Koliko je netko plaćen u startu nije bitno nakon što si potpisao ugovor.

Dakle Boško je ovo ljeto naš i prema tome besplatan igrač.
    MMA-a treba nadoplatiti.

Boško je bolji igrač od MMA. Barem tako za sada izgleda.

Pusti restorane.
  • scooniepenn
    3.5k

Jesi li ti za ozbiljno usporedio Qarabag, Bayern i Monaco s rumunjskim drugoligašem, Elfsborgom i Olimpijom? Sjajna argumentacija, najbolja moguća baza za svaku argumentiranu raspravu. Sjetit ću te se na kraju sezone pa te podsjetim na usporedbu Dinamove i Rijekine obrane i "pojačanja" koja smo propustili.
  • Zagi
    8.6k
    Jesi li ti za ozbiljno usporedio Qarabag, Bayern i Monaco s rumunjskim drugoligašem, Elfsborgom i Olimpijom?scooniepenn

Gdje?

Možeš usput i pokazati gdje agitiram za kupovinu Riječkih stopera.
  • scooniepenn
    3.5k

U nekoliko postova u kojima uredno pljuješ po našoj obrani i veličaš Galešića i Radeljića. Molim te mi reci koja je to jezična figura ako nije riječ o poredbi (usporedbi, uspoređivanju, stavljanju u relacije)?
  • Orc123
    8.7k
    nije bitno.....potrosi ti 200tis eura na kucu na klizistu pa ostani zivjeti u njoj i svaki dan strepi da ne odes u 3 pm zajedno s njom....da, bila je dobra, skupa dok se nije otvorilo kliziste...

Ili ces uzeti drugu, manju, jeftiniju,stariju, skromniju kucu na cvrstim temeljima pa ces dalje kolko ces moc ulagati u nju i napraviti jos bolju od ove prve
  • Zagi
    8.6k
    o poredbi (usporedbi, uspoređivanju, stavljanju u relacije)scooniepenn

Jesi li ti za ozbiljno usporedio Qarabag, Bayern i Monaco s rumunjskim drugoligašem, Elfsborgom i Olimpijomscooniepenn

Slobodno nađeš gdje sam uspoređivao spomenute klubove i kroz tu poredbu stavljao naše i njihove stopere u bilo kakavu relaciju.
  • scooniepenn
    3.5k

Galešić i Radeljić primili 3 golova do sada, naši majstori 11. Oba znaju igrati nogom.
    Naši su bolji.... Možda u pikadu.

Ne samo da su Riječki stoperi bolji nego teško da u ligi ima lošiji stoperski par od dua Torrente - KTC . Možda u Šibeniku nađeš dva jer igraju sa 3.

Shvatio sam ovaj tvoj post kao čisto trolanje pa stavljam samo da ne prođe neodgovoreno.
  • Zagi
    8.6k
    Ili ces uzeti drugu, manju, jeftiniju,stariju, skromniju kucu na cvrstim temeljimaOrc123

Da je barem tako. Ali po svemu izgleda da nije.
  • Zagi
    8.6k
    Pa čekaj jel poredba ili trolanje? Odluči se za kaj me optužuješ.
  • Zagi
    8.6k
    Uglavnom, rasprava ne vodi ničemu.

On topic.
    Od prijelaznog roka sam htio ostanak Baturine i jaču obranu.

Martin je ostao 5/5
    Obrana je slabija 1/5
  • emilperska
    6.8k
    Dio ekipe ovdje kao da je u svojim mentalnim sklopovima postao navijač Rijeke, Osijeka, čak ne i jogurta.
    Ovo što radi naš SD imalo bi dosta više smisla da je sportski direktor Rijeke ili Osijeke pa radi taj low risk/medium reward poteze sa Mbukuom, Torrenteom, Filipovićem (zašto je doveden ako je po oba trenera lošiji od Zagija koji je loš), Cordobom, Ogiwarom i MMAeom.
    Kao SD Dinama po meni je trebao imati trigger da ako ovi iz Fradija nisu previše plakali za ostankom MMAe da onda vjerojatno nije ni igrač za naših prvih 11. Rotacija možda, ali prvih 11 očito nikako.
    Uostalom Zajec je sam izjavio da nam treba još jedan stoper, a doveli smo 2 u ovom prijelaznom roku i imamo ih od prije 4-5 u kadru. Što to govori o kvaliteti ta 2 stopera koja su došla?

Što više razmišljam to sam uvjeren da smo duboko u kružnom toku..
    2022/2023.. je Čač Mač čistio gro igrača preko raznih posudbi, besplatnih ustupanja tipa Tolić, Jurić, Štefulj, Čop pa su sezonu kasnije Šimić/Jakir/Marić nastavili s Bočkajem, Marinom, Menalom, Drmićem pa onda ovo ljeto finalizacija Šutalo, finalno Jurić, Rukavina, Emreli.. Bulata tu ne računam jer to nije bilo "čišćenje" kadra nego očito nešto drugo. Ili je interno puklo s igračem ili je SD/Jakir procijenio da ga ne treba, a da se može još i neka lova na njemu dobit, što je očito bila kriva procjena jer bi nam dečko dobro došao u ovoj sezoni.

Čovjek bi rekao da je to onda to i da smo u 2024. gotovi s čišćenjem kadra, ali ja bih rekao da sranja tek dolaze. Opet smo nakrcali svlačionicu raznim sumnjivim prinovama tu i tamo nekom solidnom rotacijom + RPG jedini vrijedan dolazak. I opet smo u kružnom toku jer nas u 2025. čeka čišćenje svlačionice od novopridošlih igrača koji nisu/neće zadovoljit + rješavanje statusa Ademija, Rileta, Zagija koji više nisu za nogomet na razini Dinama (neki neće biti ni HNL razina možda na kraju sezone više) + rješavanje onog kadra koji je i dalje tu, ali očito je da nikad neće biti za prvih 11 iako u nedostatku vizije i loše kvalitete pojačanja stalno se motaju oko prvih 11 (vidi pod Špikić).

Samo će ovaj put bit gadnije.. Hajduk neće dva puta bankrotirati maltene usred sezone, a mi više nećemo imati Baturinu, možda ni Sučića da nas čupaju iz govana i da oko njih gradimo priču. Mišić će biti sve izraubaniji, a Teo će imati 36 godina i neće moći igrati svaki vikend..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.