• Toni90d
    671
    Jedini realan način da se izvučemo iz ovog mulja jest da tražimo od HNSa da nam dopusti da naše utakmice sude strani suci, uz naš trošak.Paggini

Onda će biti da i strane sudce plaćamo :rofl: .

Ovo sto je clan uprave izjavio, mora se objaviti na svim službenim kanalima, uz to dodati da Dinamo neće sudjelovati, a isto tako niti dopustiti da se klub uvlači u takve priče i radnje, nebitno sa čije strane one dolazile (istovremeno navesti imena pojedinaca ili medija koji su dopustili orgijanje). Jedino ispravno, jedino na taj način si klub može dignuti gard, pa će prozvani sljedeći put pripaziti kad krenu spominjati Dinamo u nekom lošem kontekstu. Ovako izjava prolazi ispod radara i nema jaki efekt u javnosti kakav bi trebala imati.
  • Rakovica1986
    701
    Godinama privatno i po raznim kanalima upozoravam na isto i došao sam do zaključka da ukoliko sam ne pokrenem nešto u vidu nekog sportskog portala (što nema veze sa mojim obrazovanjem i poslom) situacija se promjeniti neće. Tko ne vidi razliku u objavama svih medija prije svake tekme, nakon svake tekme i o bilo kojoj temi vezanoj za naš Klub i svaki drugi klub je teška budala.

Puno je krivaca tu počevši od magaradi koja je planski okupirala sportsko novinarstvo u periodu kad su razumjeli da njihova mafijaška udruga nikada bez pritiska i lopovluka neće osvojit naslov prvaka Hrvatske.
    Drugi najveći krivac su navijači Dinama u pozicijama gdje mogu utjecati na narativ te općenito navijači Dinama koji se ponašaju kao ovce i debilni portali im kreiraju mišljenje.
    Treći krivac su svi ostali klubovi u HNL-u koji svake godine dijelom žive od Dinama. Dinamo kao takav nebi trebao titrati jaja tim klubovima i igrati se velikog brata koji je tu i kad ga se vrijeđa. Jednostavno prekinut sve odnose i na svaki mogući način pokazati tim klubovima da si odu u narkokartel u Splitu ako im treba nešto, da na Maksimir sa takvim stavom nisu dobrodošli.

Zadnje, Uprava kao takva je prekratko tu da bi ju se za nešto moglo kriviti, no u narednom periodu treba osnažiti poziciju u savezima te inzistirati na stranim sucima čim prije, ali isto tako oštro istupiti prema svakome tko neopravdano prozove i ruši ugled Dinama.

Ovo nije bezazlena situacija. Ovo što Dinamo i Dinamovi navijači trpe u našem medijskom prostoru je sramota jedne države i iako nisam osoba koja potiče i sudjeluje u nasilju, ukoliko ništa od prethodno navedenog ne bude bilo dovoljno, jednostavno neće biti druge nego ćemo ko navijači morat uzet stvari u svoje ruke i čestim porukama s tribine + batinama (sjetimo se kamenovanja busa Dinamovih igrača u Splitu) pokazat da nas nikakvi narkokarteli i njihovi poltroni neće zajebavat.
  • Dzgšb
    1k
    Kako god okrenete tovari će kmečati jer su navikli ,20 godina tuge s juga ,bez naslova ,morala... Zadnji naslov kupljen ,oprošteni dugovi od države ,povijest im cijela smiješna.. 20 godina ne igraju europu ,20 godina nisu proizveli nijedno velikog igrača a Hrvatska repka ostvarila ogromne uspjehe , jednostavno što im ostaje je kmečat..

Mislim da je klub odlično reagirao ,dovoljno i opet će trebati sigurno ovo neće prestati ,preveliku buku će raditi i uz pomoć drugi klubova (Istra, Slaven Belupo, Gorica ,Osijek svi su na njihovoj strani. ) Naše je samo da nastavimo štititi interese naše svetinje jer u nas ne ide nista glatko ,to smo se valjda navikli u svojoj povijesti, zato i jesmo ogroman klub,po meni najveći bez premca u Europi. Jer sve smo bitke dobili ,dobit ćemo i ovu.

DZIS
  • PetkoDaniOršaGol
    58

Ne čitam da bi se namjerno trovao ili si namjerno spaljivao sive moždane stanice. Povremeno pratim njih i ostali antidinamo medijski prostor jer su svi dio organizirane, ciljane i perfidne hajke na Dinamo. To se iz aviona vidi. Upregnuli su kompletnu mašineriju i samo pojačavaju. Najgore od svega je što jako puno ljudi čita takve bljuvotine i hrani se njima, a službena priopćenja mahom prolaze ispod radara. Ovi majmuni baš pogađaju širu masu tamo gdje žele i stvaraju narativ, a to je kroz neki duži protok vremena opasno.

Slažem se da se ne treba osvrtati na svaku šušu i davati prostor nebitnima, ali šutnja i neki blagi umjereni odgovor možda uskoro neće biti dosta. Ponovnim osvajanjem dvostruke krune ponovno ćemo na najljepši način odgovoriti svim crvima koji će se ponovno povući u rupe iz kojih su izgmizali, no samo treba paziti da nas ne sapletu na putu.
  • Jos-Optimus
    2.6k
    Mislim da nam dobar uzor može biti Real Madrid. Dugo, predugo su slušali kmečanja iz Barcelone, optužbe...a onda su im krenuli udarati kontru i sad im ne daju disati, nema tu druge. Čak su i situacije vrlo slične
  • Toni90d
    671

Dobar primjer. Samo, koliko sam ja upućen, da je obrnuto, Barcu optužuju za nešto kao i nas, a Real je taj koji ima veliku potporu sudaca, kao Hajduk kod nas, samo se o tome ne priča, plus mali milijun stvari iz pozadine koje ne izlaze u medijima (da je stadion košta više nego što je prikazano, neko muljanje sa gradskim parkingom, dozvole za igranje utakmica na stadionu, itd.) . Barca je ta koja je otvorila usta i krenula o svemu tome pričati, ono što bi trebali mi napraviti.
  • Jos-Optimus
    2.6k
    a nije baš, onda se ne sjecas kmecanja iz doba Guardiole...pritisaka...na kraji dana, nitko ne zna kako Barca iopce radi jer para nemaju, u dugovima su i za sve uvijek krive Real
  • Paggini
    23.9k
    Samo da nadodam na ovu temu, da se ne zaboravi i besraman desant sramoćenja koje je Bernauer prošao zbog penala kojeg je mogao i nije morao svirati, te se danima pisalo koja je sramota od igrača. I to nakon što smo odigrali jebenu utakmicu. Ne sjećam se da se poslije Ružomberoka danima pisalo kako je Pukštaš propalica i grozota od igrača koji je koštao Hajduk prolaska dalje.

Da ne bi bilo da nas samo udaraju sa ovim "kriminalna organizacija" narativima.
  • Crni86
    4.4k
    izudarali su po njemu i utakmicu prije makar smo razbili lokomotivu 5:1, a max nije napravio niti jednu jedini gresku.

Okej, na kraju je klub odreagirao sto je ovdje i iskomunicirano. Ali jasan je modus operandi medija.
1234Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.