• Paggini
    26.5k
    Možemo i mi komotno već napraviti kompilaciju ala Belupo, a uz to i dodatnu polusatnu kompilaciju nesankcioniranog gaženja gležnjeva našim igračima
  • NORTE
    12.3k
    Još nam se i rugaju pa nam mediji pored zdravih očiju tvrde da je sve čisto.
    Dok drugi sad ne rade ni ankete niti imaju članke o tome.

Četnički mediji s hrvatskom domenom bi orgijali barem 100 dana o tome da je npr. guba oštećena ili bilo koji klub koji igra protiv dinama.

U službenom sažetku ne pokažu ni ruku ni dinamove prilike.
    Jel netko misli da je to sve slučajno?!
  • Paggini
    26.5k
    Naravno da nije slučajno, samo su sad napokon pretjerali u svome orgijanju nad Dinamom. Godinama tupe kako mi krademo i lažemo, mi svi "ha nema smisla obazirat se šta laju" pa naša šutnja postane de facto priznanje krivice po logici tih istih medija.

Ne smijemo se ni žaliti jer ti mediji to žaljenje će dočekati sa "a slušaj ove kradljivce što se žale". Naša šutnja je dovela do jučerašnjeg cirkusa s penalom i nadoknadom, do one strave u Gorici, a tovari lagano nakupili 8 bodova na "greške" sudaca.

Kad se pokrade Dinamo, mala crtica uz podsmjeh, kad se pokrade bilo koga protiv tovara, angažira se cijela "armija" da objasni zašto nisu bili pokradeni, a usputno se izvuče i ruka Vrsaljka u derbiju.

Isto tako, kad je Belupo pokazao svoju kompilaciju, većina komentara je bila "pečat, zaslužujete da vas se pokrade" ili "vidim dinamo niste stavili, zna se čiji ste".

Ali ne, nemojmo tražiti strane suce za derbi. :) Sve je u redu ovako.
  • Toni90d
    706
    Mi smo gospoda, šutit I pustiti druge da orgijaju po nama. Samo da se nebi nekome zamjerili.

Radi sudačkog previda smo izgubili priliku osvojiti još 2 boda protiv Rijeke. Nebitno jesmo li zaslužili pobijediti igrom ili ne. Penal je morao biti sviran.

Ali neka klub šuti dok se naše igrače gazi đonom, razbijaju glave, udara ispod pojasa.
  • Dino
    2.9k
    Dinamo i mi kao Dinamovi navijaci moramo stat na kraj ovakvom medijskom tretmanu, ali iskreno osjecao bi tesko susramlje da moj klub radi kompilacije kao Slaven, a moji igraci ne gaze, ne razbijaju glave i ne oru teren
12345Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.