moja je jedina želja da netko sa zone iz kluba kratko obrazloži zašto se Dinamo kao klub nije oglasio povodom onog besramnog priopćenja SD-a Istre di se pljuje i na nas navijače kao i na sami klub. To me boli više od kiksa u Puli. — don
Pa nije istupio bez dogovora s ljudima u klubu — Crusades1986
Zato kaj si 5 puta pitao, odgovorilo ti se i sad opet pitaš isto pitanje. — Crusades1986
Nije priopćenje, ali je izjava člana uprave. Ima još koja nejasnoća? — Crusades1986
nisam pravnik, al bih se kladio da sam u samo zadnjih tjedan dana na Kesama pročitao barem pet utuživih objava. — PetkoDaniOršaGol
Nije to osobno mišljenje člana uprave nego je čovjek istupio u ime kluba. — Mali Zeus
ako klub barem nije izaša sa službenim priopćenjem, onda bi barem sam Podnar (utješno) tribao sam izać u medije i odgovoriti, a ne da ga novinar pita za mišljenje o tome. — don
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.