• PetkoDaniOršaGol
    58
    Klub je više od pola godine na zdravim nogama, sva tri prošlosezonska naslova osvojena na najčišći mogući način, napravljeno na desetke pozitivnih stvari, pružena ruka magaradi, zajednički ručkovi, spuštanje lopte na zemlju, prijateljski tonovi, značajna sredstva svim HNL klubovima od ulaska u LP, na svakom koraku pozitiva i inicijativa za podizanjem razine svega dobroga...

Rezultat gore navedenog za Dinamo: medijska hajka, omalovažavanje svakog uspjeha, naglašavanje i najmanjeg kiksa, izrugivanje, orgijanje na mrežama, ušljivi podcasteri sa ciničnim komentarima iz dnevnog boravka roditeljskog doma... nisam pravnik, al bih se kladio da sam u samo zadnjih tjedan dana na Kesama pročitao barem pet utuživih objava.

Trebalo bi reagirati. Šutnjom ili nekim šturom službenom izjavom samo pomažemo napuhavanju tog balona koji, što dulje traje, više ljudi vjeruje u njega.
  • Pop corn
    8.7k
    moja je jedina želja da netko sa zone iz kluba kratko obrazloži zašto se Dinamo kao klub nije oglasio povodom onog besramnog priopćenja SD-a Istre di se pljuje i na nas navijače kao i na sami klub. To me boli više od kiksa u Puli.don

Odgovorio mu je član Uprave Dinama vrlo jasno. On nije istupio sam od sebe, već u ime kluba.

Više od toga nema potrebe, nije taj SD vrijedan previše naše pažnje, koncentrirani smo na sebe i svoje projekte. Najbolje da mu GNK Dinamo radi više reklame nego je potrebno.
  • don
    6.7k
    On nije istupio sam od sebe, već u ime kluba.Pop corn

• Zato smo pitali člana Uprave Darka Podnara kako komentira Bjelanovićeve izjave o suđenju na utakmici Istre 1961 i Dinama.
  • Crusades1986
    13.1k
    Pa nije istupio bez dogovora s ljudima u klubu... kaj ti točno sad nije jasno? Jel se mora nacrtat sve?
  • don
    6.7k
    Pa nije istupio bez dogovora s ljudima u klubuCrusades1986

to priopćenje nije službeno priopćenje kluba već mišljenje člana uprave Dinama. Zna se kako izgleda službeno priopćenje kluba.
  • Crusades1986
    13.1k
    Zato kaj si 5 puta pitao, odgovorilo ti se i sad opet pitaš isto pitanje.

Nije priopćenje, ali je izjava člana uprave. Ima još koja nejasnoća?
  • don
    6.7k
    Zato kaj si 5 puta pitao, odgovorilo ti se i sad opet pitaš isto pitanje.Crusades1986

pitao sam ni više ni manje nego ostali.

Nije priopćenje, ali je izjava člana uprave. Ima još koja nejasnoća?Crusades1986

nema još koja, već ista ona gore napisana.
  • Crusades1986
    13.1k
    I na nju si dobio odgovor.
  • Mali Zeus
    14.1k
    to priopćenje nije službeno priopćenje kluba već mišljenje člana uprave Dinama. Zna se kako izgleda službeno priopćenje kluba.don

Nije to osobno mišljenje člana uprave nego je čovjek istupio u ime kluba.
  • Omake
    3.1k
    Podnarova izjava je dobar primjer kako postupiti s ovim odvratnim lažima. Kulturno uz argumente.

Svima njima smeta jak Dinamo. Zato iz dana u dan nadam se da ćemo rasti, da će nas biti sve više i da ćemo biti sve bolji. Da Dinamo bude klub koji svake godine igra Ligu Prvaka. Da se u Ligi Prvaka redovno bori za top 24. Dinamo koji stvara kičmu reprezentacije. I te iste kičme da u Dinamu dočekaju 22,23 godinu, a ne da ih se prodaje čim se gadi nekom kluba u ligi pet prvi put iskolače oči. Nikad jači Dinamo je najbolji odgovor na sve ove debile, neznalice i propagandiste grobara hrvatskog nogometa.

Ako se hrane ljubomorom, zavisti i jalom, dati ćemo ih svega toga da su im i praunuci siti od kolijevke do groba.
  • Mali Zeus
    14.1k
    nisam pravnik, al bih se kladio da sam u samo zadnjih tjedan dana na Kesama pročitao barem pet utuživih objava.PetkoDaniOršaGol

Zašto to čitaš. Ne može klub niti bi trebao reagirati na objave stotine fan stranica na društvenim mrežama kakve god bile. Izjave funkcionera drugih klubova i medijski natpisi koji štete ugledu kluba su drugo.
  • The Undertaker
    5.7k
    Podnar po funkciji uvijek istupa u ime kluba (jasno, kad priča o HNLu). Međutim, "pitali smo člana Uprave" ne zvuči kao zvanično očitovanje kluba a nisam vidio (ne znači da je neće biti) barem najavu službene reakcije prema HNSu. Dojam je da se ne želi talasati već pomesti pod tepih.
    Edit:
    Da pojasnim razliku...
    Izjava Bjelanovića po funkciji i mjestu je i izjava kluba ali to nije službemo očitovanje Istre
  • don
    6.7k
    Nije to osobno mišljenje člana uprave nego je čovjek istupio u ime kluba.Mali Zeus

evo ponovio je @The Undertaker.

ako klub barem nije izaša sa službenim priopćenjem, onda bi barem sam Podnar (utješno) tribao sam izać u medije i odgovoriti, a ne da ga novinar pita za mišljenje o tome.
  • nemapredaje
    3.6k

Da je član uprave odgovorio s "nemam komentara" onda bih vidio problem, ovako ga ne vidim.

A zar vi mislite da ovo nije dogovoren intervju? Kao što je bio i onaj s Bernauerom. Baš je novinaru palo na pamet zvati Podnara, moš se mislit.

Mućnite malo svojim glavama, a ne samo "kaj ću sad nać da serem po tome".
  • Mali Zeus
    14.1k
    ako klub barem nije izaša sa službenim priopćenjem, onda bi barem sam Podnar (utješno) tribao sam izać u medije i odgovoriti, a ne da ga novinar pita za mišljenje o tome.don

Kako i @nemapredaje kaže misliš li da su iz SN-a nazvali Podnara nenadano na mob pa im je on to rekao onako usput? E bok, gospon Podnar što kažete na Bjelanovića i to što je rekao?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.