• Mr Anderson
    8.6k
    Razina kmečanja na ovoj temi se lagano diže prema tovarskim vrijednostima. Ajmo se mi baviti sobom, a ne time što neki klaunovi govore ili pišu. Mi ne izgledamo dobro i to je najveći problem. Pogotovo u gostima. Mi ove sezone niti jednu utakmicu u gostima nismo dobro odigrali, bilo pod Jakirom bilo pod Bjelicom. Da smo mi bili bolji za 20%, mogli bi oni kmečat koliko ih volja. Netko je napisao da je Slaven više grizao protiv nas nego protiv njih jučer. Nije istina, oni su jučer odlično uššli u utakmicu, bolje nego protiv nas, samo jučer nisu imali nimalo sreće. Mi smo ti koji smo Slavenu sve servirali na pladnju, oni su samo trebali pokupiti ponuđeno.
  • Jos-Optimus
    2.6k
    Baš to, znači "protivnici se više trude protiv nas" je tovarska mantra i sramota je da to itko piše. Da smo bili pravi, danas bi se pisalo o kolapsu u Hajduku, Gattuso bi bio bivši, predsjednik također, a mi bi bili prvi sa finom zalihom. Sve smo si sami skuhali
  • Paggini
    24k

Pa postoji razlika između toga što tovari pišu i patološki toksične atmosfere u kojoj se klub svaki tjedan nalazi. Misliš da igrači nisu svjesni svega ovoga? Da ih se proziva lijevo i desno? Misliš da to ne utječe i na njih?

Kmečanje je kad tražimo paranoidne zavjere koje ne postoje u stvarnosti i napadamo i prijetimo sucima koji su korektno osudili utakmicu, ovo što mi želimo raditi je braniti svoj klub od opetovanih besramnih napada, ne više ni klošara sa FB stranicama, nego i novinara, urednika javnih televizija, funkcionera drugih klubova, gostiju u najgledanijim emisijama za analizu utakmica, podcastera itd, itd...

Kao da, naravno da nismo ni zaslužili pobijediti, ali na igru momčadi ne možemo utjecati osim dolaskom na utakmicu i navijanjem, ali jesmo zaslužili da nas se ovako razvlači po medijima? Na to možemo utjecati, nadam se.
  • Mali Zeus
    14.1k
    Ne. Sve čisto. Dobro se vidi da plavi igrač ide cjevanicom direktno na kopačku igrača u dresu lažnog dalmatinera.badjibadara

Moram priznati da me čudi da se ova situacija ama baš nigdje nije spomenula ni ponovila jer se čini da je Rakitić zakačio nogu igrača Slavena.
  • Mr Anderson
    8.6k
    ali jesmo zaslužili da nas se ovako razvlači po medijima? Na to možemo utjecati, nadam se.Paggini

1. Nismo zaslužili da nas se razvlači
    2. Ne, ne možemo na to utjecati

Zato kažem da se trebamo okrenuti sami sebi. Samo našim dobrim igrama i rezultatima ih možemo utišati.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k

Imaju oni gostovanje u varazdinu, pa i osijeku, mislim da jedino gdje mogu upisati sigurna 3 boda je gostovanje u gorici :vomit: . Loksa ih uvijek namuci, nadam se da ce Vrba iskemijati nesto sa Goricanom i Copom.
  • Mali Zeus
    14.1k
    Tek sam sad vidio Bjelanovićevu izjavu, teška sramota što je taj tip sve rekao. Među ostalim i napad na upravu Dinama i indirektno želi reći da nam se pomaže i da klub vrši pritisak na suce. Ne sjećam se je li čovjek bio na funkciji kad je Šarlija karate udarcem skoro onesvijestio Ercega na Poljudu svojedobno, ali garant ne bi ništa rekao u tom ili nekom budućem sličnom slučaju.
  • badjibadara
    3.5k
    Rakitić zakačio nogu igrača Slavena.Mali Zeus

Nagazio ga je džonom. Uspori video na tom dijelu, dobro se vidi gaženje. Lagano žuti i penal.

EZFc7V2.jpeg

Novinarske pixke naravno ni slovca o ovome, dok su se o imaginarnoj Akijevoj ruci već tomovi ispisali (mada nemamo dobar snimak - by plastična voditeljica)
  • ElDorado
    299
    Nema smisla drviti toliko oko suđenja i kaj b bilo da je bilo. Treba se izdići iznad toga, okrenut se sebi i u svaku tekmu ući na 120%. da smo Istri odmah uvalili dva komada tekma bi bila kamilica. Ovako svojim (ne)pristupom dozvoliš protivniku da te istuče, da mahnita oko suca i sl.
  • Ivdzo11
    4.3k
    - Doista mislim da su izjave Saše Bjelanovića u kojima kaže da je sudac Dario Bel s lošom namjerom pomagao Dinamu, da se u sucu aktivirao mehanizam iz donedavnih vremena kada se znalo kako pomoći potrebitom u nevolji, te nadalje, da je namjerno usmjeravao utakmicu u korist Dinama i da se tako tendenciozno nije sudilo ni u Italiji u vrijeme Moggia, te konačno, da je sudac sa svjesnom namjerom pomagao Dinamu na štetu Istre, ne samo skandalozne, već i sramotne. Više mi nalikuju na nekakav osobni obračun sa sucem Belom nego na ozbiljnu objektivnu analizu suđenja sportskog direktora jednog kluba HNL-a, koja bi ipak trebala biti puno objektivnija i racionalnija od one prosječnog navijača koji se vodi isključivo navijačkim emocijama prema svom klubu - kazao je Podnar.

Pa što bismo onda mogli reći za sudačke pogreške na utakmicama drugih klubova HNL-a na kojima su takve pogreške izravno utjecale na rezultat, a neke od njih su Istri izravno donosile bodove? Nisam primijetio da je sportski direktor Istre tada prozivao suce za nekakve skrivene i loše namjere i imputirao im aktivaciju nekih "prošlih vremena" slične nekakvom Moggijevom vremenu u Italiji.
  • ElDorado
    299
    Napomenuo bih da je objektivni sportski novinar HRTa baljezgao o opravdanom istupu Bjelanovića
  • db-izbjeglica
    15.7k
    Razina kmečanja na ovoj temi se lagano diže prema tovarskim vrijednostima.Mr Anderson

Mi ovdje ne pričamo o debilima sa sportneta ili facebook stranica "dnevnik prosječnog hajdukovca", mi ovdje pričamo o sportskom direktoru drugog kluba i službenim analitičarima lige, u službenoj emisiji lige, koji otvoreno optužuju da suci namjerno sude za dinamo i oštećuju druge klubove. To je ogromna stvar i na to se mora reagirati, to je utuživo!
  • Mali Zeus
    14.1k
    A realno se trebamo i zapitat dal zasluzujemo bit prvi nakon ovih predstava kao jucer i direktnog poraza od hajduka - po meni neDani Olmić

Znam da je tema 1. HNL za vrijeme utakmica Dinama pa Hajduka čisti show, al čisto da ostane zabilježeno. Stvarno ima bisera.
  • Mali Zeus
    14.1k
    ↪Dzoni Slažem se,ali lani si znao da postoji mogućnost da kiksaju protiv odlične Rijeke, dobre Lokse i ok Osijeka, a ove sezone su svi oni barem nekoliko stepenica niže u kvaliteti i stvarno ne vidim di bi tovari mogli kiksat. Naravno mi moramo prvo sebe gledat, ali dobro bi nam došao neki njihov kiks,a kažem, stvarno ne znam di bi mogli pošto je konkurencija slabija nego lani.Sibirski plavac

Jučer je Hajduk opasno visio do autogola Božića. Osijek se diže, Rijeka nije odlična kao prošle, al dovoljno dobra da Hajduk tamo kiksa. Uostalom i ta ekipa Hajduka je dosta tanka i nije toliko dobra da sve do kraja dobije, ni približno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.