• hardek
    3k
    Mrzim to razmišljanje, "ako se nešto dogodilo zadnje 2,3 sezone, mora se dogoditi i ove sezone".

Umjesto da smo oprali pod sa svima mi dobivamo porcije u Koprivnici i izvlačimo bod u Puli sa crvenim i penalom sa prosječnom dobi ekipe 29 godina a smijali smo se tovarima da su starački dom.
  • Sibirski plavac
    2.1k
    Slažem se,ali lani si znao da postoji mogućnost da kiksaju protiv odlične Rijeke, dobre Lokse i ok Osijeka, a ove sezone su svi oni barem nekoliko stepenica niže u kvaliteti i stvarno ne vidim di bi tovari mogli kiksat. Naravno mi moramo prvo sebe gledat, ali dobro bi nam došao neki njihov kiks,a kažem, stvarno ne znam di bi mogli pošto je konkurencija slabija nego lani.
  • MarK
    672
    Magarelosi su u 10 kola primili samo 5 golova, Rijeka 3, a mi čak 11. Svaka šuga nam zabije. Draže mi je da s Istrom odigramo 0-0 nego 2-2.
  • Dani Olmić
    363
    i stvarno ne vidim di bi tovari mogli kiksatSibirski plavac

I vec ovom rijecenicom se trebamo zapitat dal mi to ove godine zasluzujemo (ako se nesta ne promijeni)?
  • Batigol
    71
    Ja samo znam jednu momcad koja kiksa...a za tu navijam...
  • don
    6.7k
    poslije ovog poluvremena sam nikad sigurniji da ćemo osvojit titulu, jer ako je oni uzmu sa ovakvom igrom.. onda igramo u najgoroj ligi u europi.
  • NitkoBitan
    18.6k
    Kofa da ce Hajduk bit prvak je 6-7, uplatite i obogatite se umjesto da kukate na sve strane.
  • Omake
    3.1k
    ne mislim da je pad hajduka esencijalan za našu titulu.
  • Izet Hajrović
    2.2k
    Eto čak i Šapit kaže da je faul prije 2. gola.
  • Omake
    3.1k
    Kada to kažem mislim općenito na xG i očekivane bodove. Lani je bio sličan trend, istina.
  • Crni86
    4.4k
    nemoguce. Suci natezu za dinamo. Mamic je i dalje ovdje.

Hoce li sta rec na dolceka, svojeg bivseg igraca koji namjerno danas sve sabotira? Svada se sa trenerom, ne zeli igrat obranu i sl?
  • čovjekjogurt
    798
    Eno i Niko Kranjčar došao navijati za svoje.
  • db-izbjeglica
    15.7k
    a ove sezone su svi oni barem nekoliko stepenica niže u kvaliteti i stvarno ne vidim di bi tovari mogli kiksaSibirski plavac

Ne kužim, šta očekuješ da će osvojiti 100% bodova do kraja prvenstva?

Jesi gledao utakmicu danas?
    Hajduk ne igra apsolutno ništa... nije isključeno ni da slaven ovo okrene, ne bi bilo nikakvo svjetsko čudo.
  • tp1997
    560
    Zbog prigovora.
  • Daliban
    1.9k
    poslije ovog poluvremena sam nikad sigurniji da ćemo osvojit titulu, jer ako je oni uzmu sa ovakvom igrom.. onda igramo u najgoroj ligi u europi.don

Mi smo protiv Slavena igrali još gore, a po igri smo i jučer trebali izgubiti od Istre. Hajduk sveukupno gledano ove sezone u HNL-u ne igra ništa lošije od nas. Mi smo bolje izgledali na početku, oni kasnije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.