• Orc123
    8.5k
    Pjaca je placen 750 tis...istina, zaboravio na Cavlinu....ali opet ne prelazimo 4-4,5mil eura...sto je kikiriki...za to nismo mogli dovesti ni Pasalica a dovelo se 6 igraca.....
  • don
    6.8k
    viruj mi da će stavit onog tko se pokaže na treningu. Pa nije Bjelica diletant neki i slijepac... shvatite da klub ne vode navijači nego profesionalni ljudi. Samo to.
  • Maxova dijagonala
    1.1k
    Ja Mariću zamjeram što imamo previše stranaca koji nisu dodana vrijednost...Ogi je propuh u obrani,KTC je realno kikser koliko god ga branili,Oliverasa ni na mapi,Mbuku,Cordoba,Mmaee nisu još za dat krajnji sud. Mislim da se ovo ljeto trebalo dovest Benkovića(avion za sve naše stopere),Šotičeka(mladi prospekt koji poznaje našu ligu),Vidovića(ja bi za njega dao i 2,5-3 milijuna jer je mlad i djeluje mi dobar potencijal),Jurišića iz Osijeka(dobar potencijal kojeg treba brusit i popravit mu obranu) i nekog napadača razbijača tipa Mierez koji će otključavat onakve bunkere poput onog u Puli na 2-2. Dinamo je zadnjih godina imao 80% domaćih igrača u kadru a sad smo se nepotrebno nakrcali strancima kojima normalno treba adaptacija na hnl. Mi smo i prije početka sezone znali da imamo minimalno 15 milijuna eura tako da moglo se više riskirat sa transferima i svotama novca.
    Također ne shvaćam prodaju Brodića i Solde mi bi bez ta 2 milijuna preživili a značili bi u rotaciji.
  • Crusades1986
    13.1k
    KTC je realno kikser koliko god ga braniliMaxova dijagonala

:lol:
  • Mali Zeus
    14.1k
    ,KTC je realno kikser koliko god ga braniliMaxova dijagonala

I evo nas natrag, puni krug smo napravili.
  • Orc123
    8.5k
    istina Soticek se je stvarno nametnuo u realno duplo slabijem klubu nego sto je Dinamo. Isto tako je i veliki dinamovac koji nije želio potpisati ugovor kojeg su btw. Potpisali Kaca, Torrente i Cordoba...neka, veliki Dinamovac i igrac. Benkovic koji je par godina bez ozbiljnog nogometa i gdje god da je bio nije igrao...top, svi valjaju ali nasi ne valjaju nista!
  • Maxova dijagonala
    1.1k
    Šotičeku vani treba proces adaptacije na novi život isto kao Juanu u nas. Benković je stoper ranga Uremovića(vani nije uspio ali u hnlu bi bio vrhunski). Moje mišljenje je da domaćim igračima poput Benkovića,Šotičeka,Vidovića,Jurišića ne treba toliko vremena za adaptaciju kao strancima i da bi sad odma više isporučivali. Puno je tu faktora koji su na strani domaćih igrača(mogu se bolje sporazumit,više će bit privrženi klubu itd...)
    Naravno da Šotiček ne želi prihvatit manju plaću nego onu koju imaju Menalo ili Moharami to uopće nema veze sa tim koliki je on dinamovac svak od njih treba gledat sebe jer se moraju osigurat u tih 10,15 godina ozbiljnije karijere.
  • scooniepenn
    3.4k

Stvarno lupaš ko' Max po diviziji. :yikes: Dinamo se nakrcao strancima koji nisu dodana vrijednost? Kao prvo, molim te mi navedi jedan klub približno Dinamove razine u Europi, a da ima manje stranaca. Sretno sa pronalaženjem. Kao drugo, zašto bi svaki stranac bio dodana vrijednost? Ako je neki stranac jeftin ili besplatan i dobar je u rotaciji, zašto bi radije uzeli domaćeg koji je skuplji ili lošiji, a jednako tako bi bio rotacija?
  • Orc123
    8.5k
    ajmo bit realni.....sta su bile alternative npr. Cordobi, Mmaeu i Torrenteu? Dinamo je na ovu trojicu potrosio 2mil eura, na stranu provizija za Mmaea jer to je sve implementirano u ugovor....sta su bile alternative? Jel Mmae bolji igrac od Galesica? Ja sam siguran da je i to puno, iskusniji i bolji! Galesic je bio cca oko 3mil eura, Torrente jel bolji od Radeljica? Ja sam siguran da je, dosao đabe a Radeljic em je stariji em bi kostao oko 2mil eura! Soticek i Cordoba? Kostali bi identicno, ovaj je prihvatio uvjete a veliki Dinamovac nije...tko je bolji? Sve je to u par deka...znaci doveli smo tercet za 2mil eura, a ovaj drugi bi nas kostao 7mil eura cca i siguran sam da po svemu je ovaj tercet bolji.....dodajmo jos pjacu ili Pasalica....jedan kostao ispod milje a drugi bi nas kostao 5 puta vise...

Napravili su se realni potezi a zbrojit i oduzet ce se sve na ljeto kad ce se moci secirati svaki igrac naosob......
  • Jos-Optimus
    2.6k
    stari moj, Uremović je bio etabliran igrač, a Benković igra ozbiljan nogomet koliko ti i ja
  • Maxova dijagonala
    1.1k
    Uremović je bio predmet sprdnje u Bundesligi i Championshipu a ovdje je najbolji stoper lige
  • Jos-Optimus
    2.6k
    Lik je u Rusiji ubijao, došao i do reprezentacije. To je priča kao RPG kod nas, ti zazivaš pojačanja s kojima bismo se borili za opstanak. Čuj Benković, možemo onda i Ćorića vratiti, Pokrivača, Jozu Šimunovića
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    ovdje je najbolji stoper ligeMaxova dijagonala

Zato svako drugu utakmicu dobije zuti karton i oprosti mu se jos toliko?
  • Sajla
    5.4k
    Filip Uremović, double-O-25, license to kill. bilo tko kome se dopušta ovako nešto može biti najbolji stoper HNLa, a zamislite da to napravi u našem dresu u LP:
    ad241148-597d-40ba-812f-3c3eef3f2ecd.jpg?maxwidth=500
  • rioda
    5.1k
    Uremović nije ništa posebno po kvaliteti, solidan stoper, samo je iznimno borben i jako prgav, a suci mu svašta toleriraju. Sve to u kombinaciji izgleda kao da je top stoper
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.