• Zg123
    423
    Jako lose vodjenje utakmice, ne ponovilo se vise nikad
  • MarK
    672
    Neno mi je bio veliki favorit za klupu i neću kriti što sam razočaran ako ne vidim neku promjenu u igri. Naravno da želim da uspije i nadam se napretku.
  • Cif
    70
    i ja se nadam.Iskreno.Al promjene neke trebaju
  • Nousername
    699
    sta je tocno trebao napraviti.Prosvjetli nas.
  • Zg123
    423
    ma nista sve je super bilo, prvih 11 top, zamjene isto logicne i na vrijeme, ma ja ne znam kako mi ovo nismo uspjeli pobijediti kad smo izdominirali i sve je savrseno bilo
  • Nousername
    699
    hvala na argumentiranom odgovoru.Upravu si
  • San Lorenzo
    16.6k
    Vjerojatno sam među najvećim fanovima Nenada Bjelice na ovom forumu, ali ovo večeras je bilo najlošije vođenje utakmice u dva kombinirana mandata...pola ekipe nije trebalo ni izaći iz svlačionice nakon poluvremena, umjesto toga se čekalo do 70. minute ili koje već, a i to što se mjenjalo nije imalo puno smisla.
  • Marc
    136
    ja sam u jednom trenutku pomislio mozda se inati i namjerno ce ostavit prvih jedanaest cijelu utakmicu… stvarno cudne odluke
  • Kujtim Shalla
    3.1k
    Bjelica je kriv po cemu? Sto je vjerovati da ce Pjaca se pokrenuti i nesto odigrati ,sto je vjerovati da ademi moze vise , sto je imao povjerenje u zagorca? Ljudi slusahte ,Bjelko ne ponavlja iste greske i libo ga ona stvar za senatorima i placama ako mu to povjerenje ne uzvratis na terenu. Ava se tekma neve ponoviti to je zicer
  • mrgud
    147
    Ava se tekma neve ponoviti to je zicerKujtim Shalla

Takva je utakmica bila i protiv Varaždina samo sa boljim ishodom,i sada protiv Istre
  • Dinaminjo
    1k
    Vrlo je jednostavno. Pitanje je glave.

Igraci su bili u rupi.
    Podigao ih je tako da ih je uvjerio da mogu ravnopravno igrati LP.
    Sve 5.

Samo nije trebalo puno da ih prebaci pa da izadu na HNL teren i ocekuju da ce Istra sama pasti
    Nadamo se da ce naci balans.
  • Mali Zeus
    14.1k
    ↪Nousername ma nista sve je super bilo, prvih 11 top, zamjene isto logicne i na vrijeme, ma ja ne znam kako mi ovo nismo uspjeli pobijediti kad smo izdominirali i sve je savrseno biloZg123

Probaj odgovoriti čovjeku konkretno, bez sarkazma.
  • Mali Zeus
    14.1k
    Gdje je nestao Mmae btw?
  • Schpatz
    502

Gdje je greska od Bjelice? Necemo ga sad stitit zato jer je prije 4-5 godina napravio vrhunski rezultat i priznat da je napravio u Puli jednostavno- sranje. Jer izac u Puli sa 7 defanzivno postavljenih igraca i veznom linijom Misic-Ademi-Sucic je kriminalno. Stojkovica stavit na krilo koji je trebao igrat umjesto Ademija ilI Sucica u sredini a na krilo stavit Hoxhu ako vec nije htio stavit Cordobu zbog discipline jer je kronicno falilo kreativnosti. Ili Roga stavit unutra. I onda na sve to, kaj imas defanizvnu veznu liniju koja nema kreativnost i koja ne voli imat previse loptu u nogama, stavis stopersku liniju KTC-Torrente koji zbilja ne mogu razigravat momcad kao stoperi. Plus to kaj niti njemu glava nije bila u Puli niti priprema za ovu utakmicu jer zeli napravit rezultat u Ligi prvaka i zanemaruje HNL jer vjeruje da ce se pobijedit kako god.

Mislio da ce uspijet pobijedit 1:0 u Puli kao kak je prije stanke pobijedio u Varazdinu ali se malo zeznuo.

On je htio na Istrinu agresiju odgovorit s agresivnoscu na sredini terena s ovom trojcom ali nije uopce razmisljao prema naprijed. Mozda je mislio da ce se rijesit na individualnu kvalitetu Stojkovica ili Pjace ili jedan cenatrsut na Kulenovica kojeg ce ovaj strpat i to je to.

Mislim, osobno, jbg, dogadaju se ovakve utakmice, Bjelica treba jos i vremena i meni nije nikakav problem ako se dogodi ovakva utakmica ali da se nesto nauci iz ove utakmice u subotu.

Ali isto tako nemremo rec da Bjelica nije kriv ili da ne snosi odgovornost za postavu i za motivaciju igraca.
  • Mali Zeus
    14.1k
    Plus to kaj niti njemu glava nije bila u Puli niti priprema za ovu utakmicu jer zeli napravit rezultat u Ligi prvaka i zanemaruje HNL jer vjeruje da ce se pobijedit kako god.Schpatz

Kako si ti, molim te, došao do ovog zaključka uopće?

Plus kaj Stojković i jest lijevo krilo, tj. bio je tako da je igrao na svojoj poziciji. Možda je Hoxha trebao ući, al izvlačit sad zaključke da je Bjelica glavom bio u Salzburgu je baš bezveze.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.