• ZrnTSCHeZ
    269

Svi toliko zelimo da Rog ostane, a Rog je očito zadnja opcija u veznom redu.
    Meni je to jedan od misterija.
    Rog je protiv Bayerna jedini nekaj prema naprijed pokušaval (obrambeno je bil propustan), Rog protiv Monaca uđe i "kovačićevski" između/pored dva protivnika iznese loptu prema naprijed otvorivši kontru za Baturinu koja je dovela do drugog gola, Rog protiv magaradi jedini ulazil u šanse...

Dakle čim je Rog unutra na playu, nešt se opasnog događa u najjačim dvobojima

Ako klub ima info da ga digići ziher vraćaju, naravno da ga ne budu vraćali u formu na uštrb naše budućnosti...al jbm koristi ga dok je tu, a nama treba netko da pokrene ekipu
  • Krulek
    524
    Ne želim, ali nažalost moram učiniti usporedbe sa ajdukom. Bojim se da kod nas poslije euforije ulaska u LP pa totalne depresije nakon Bayerna počinje novo neobjektivno očekivanje da će poslije onakve utakmice sa Monacom i dvije pobjede u HNL- u sve biti prekrasno i protivnik odmah skinuti gaće. Igrači se očito čuvaju za LP i misle da će sve u HNL- u riješiti na kraju kao prošle godine što je velika zamka. Možemo misliti što hoćemo, ali znamo da se prvenstvo dobija na malim utakmicama i to je očita Gattusovs agenda koja je do sada uspješna. Više nema ni euforičnih izjava sa juga, niti se išta čuje o odnosu trenera i uprave samo rade u tišini i na ovakav ili onakav način skupljaju bodove.Ako Bjelica ne podigne igru na maksimalnu razinu u HNL-u i mobilizira cijelu ekipu na bilo kakav način bojim se da će ovo igranje na dva fronta tovarima donijeti ono što čekaju dvadeset godina. Nadam se da tu sramotu nećemo gledati i da neću biti u pravu.
  • jakov1
    231
    Onda je najavio i zapošljavanje ''voditelja ljudskih potencijala'' (opis posla: sjedenje na guzici) a nakon toga i zapošljavanje još nekakvih kontrolora.Maksim Maksimirski

Sto reci na ovakav komentar... Volio bih cuti opis tvog posla kad si takav strucnjak za funkcioniranje velikih poslovnih sustava da iz jednog novinskog clanka mozes procijeniti da covjek s 20 godina iskustva u takvim sustavima ne vuce vazne poteze nego nekog uhljebljava.
  • Medvedgrad
    292
    imamo 2 utakmice vise odigrane trenutno od tovara. Oni su na +4. Nije bas neka izlika broj utakmica koji smo trenutno odigrali.Crni86

Imamo isto utakmica ko i oni.
  • Blueshadow86
    1.8k
    Lijepo je Carević počeo sa svojom novom avanturom na klupi Gorice. :love:
  • San Lorenzo
    16.6k
    Jedino logično objašnjenje u vezi Roga mi je da ga pokušavamo sakriti od Talijana i poboljšati si pregovaračku poziciju.
    I tehnički i energetski odličan igrač koji baš u utakmicama poput jučerašnje može biti ona prevaga koja donese gol više i pobjedu umjesto depresivnog remija.
  • sport
    3.6k
    Tovari kradu i istovremeno viču:držte lopova
  • Keyser Soze
    10.4k
    Inače Ni(t)ko Kranjčar je danas u Koprivnici pratio Hajduk, čisto za one koji ga vole braniti i uzdizati njegovo "purgerstvo". Veći je purger svaki navijač Dinama iz Hercegovine od njega.
  • Izet Hajrović
    2.2k
    čovjek je pomoćnik izborniku u21 reprezentacija, u opisu posla mu je da bude tamo. Nego, ima jedna druga stvar, možda mi se učinilo, ali u jednom trenutku kada je bila prikazana VIP loža u desnom kutu kao da je sjedio Podnar, naš član Uprave.
  • rioda
    5.1k
    Nego, ima jedna druga stvar, možda mi se učinilo, ali u jednom trenutku kada je bila prikazana VIP loža u desnom kutu kao da je sjedio Podnar, naš član Uprave.Izet Hajrović

Nisam to vidio, ali nedavno se spominjalo da bi mu Slaven Belupo mogao postati poslodavac
  • blue heart 72
    1.8k
    Takvo je i moje misljenje u vezi ove situacije sa Rogom
  • Sljeme
    2.5k
    Trebal bi bit počasni predsjednik Dinama da mu se iskupimo za svu nepravdu. To je borac za pravdu, purger, gospodin, sve... :vomit:
  • Mali dioničar
    15.9k
    Postoji jedan, po meni dosta veliki problem kod navijača Dinama.

Opijeni mamićevskom retorikom koje je dobar dio navijača prihvatio da “Dinamo hrani ligu lovom iz LP i transferima (koji su se u medjuvremenu prorijedili osim iz Lokomotive) očekuje se da dobar dio momčadi iz HNL skine gaće kad igra protiv Dinama.

Očekuje se da trener protivnika mirno sjedi na klupi, da protivnički igrači igraju ko po jajima, da ne startaju na reprezentativce tipa Sučić i Baturina i da se dive Dinamovim dresovima za vrijeme utakmice.

Takvo sam susramlje osjetio prošle godine na utakmicama protiv Lokomotive i Gorice. Sram me da pojedini navijači Dinama žele da se neki klubovi sklanjaju pred Dinamom pa su primitivci prozivali igrače Lokomotive i Gorice “zbog pretjeranog zalaganja protiv Dinama.”

Nema veze što recimo Gorica prvo pobijedila Hajduka pa par tjedana nakon toga je pobijedila i Dinamo, čuje se taj narativ “za koga vi igrate?”

Savjetovao bih svima intervju Marija Kovačevića prije utakmice protiv Hajduka.

Citiram:

“Ja sam igračima rekao da mi protiv Dinama, Rijeke i Hajduka ne možemo biti konkurentni ako svaki start ne igramo na rubu prekršaja i kartona.”

Dakle stvar je trenera Istre, Gorice, Belupa i takvih boriti se svim raspoloživim sredstvima za goli život.

Kad Bjelica u europskim utakmicama dobiva kartone, onda to pravdate “borbom za svaki bod i egzistenciju kluba”, a kad Tramezzani to radi protiv Dinama, onda je Tramezzani seljačina.

Kao da u Premierligi ne idu svi na City napaljeni ko budale ili kao da će se Real Madridu Rayo Vallecano izmicati sa terena.

Na momčadi i treneru je da imaju takav stil igre da ne idu u kontakt u HNL-u jer je jasno ko dan da ako Blagojević i Sučić imaju konstantne duele, Istra ima znatno veću šansu za bod nego ako Dinamo razvije igru s dominantnim posjedom u kojem Blagojević Sučića može vidjeti jedino sa razdaljine od 2-3 metra.

Ne mogu si zamisliti da igrači Dinama na fizikalije dobiju bod protiv Cityja jer City jednostavno Dinamu ne bi dopustio kontakt igru. Najbolji je primjer utakmica protiv Bayerna gdje Dinamovi igrači nisu mogli napraviti prekršaj jer je svaki igrač Bayerna uvijek imao 2-3 slobodna suigrača kao rješenje situacije na terenu.

Zašto se Dinamo ne može izvući iz te kontakt igre koje kao sasvim legitimnu strategiju eto trener Belupa aktivno komunicira prema van je stvar Dinama.

A ne da krivimo sad nebo i zemlju za ponovni zaostatak u odnosu na Hajduk.
  • Ivan0302
    522
    Malo sam pogledao statistiku u zadnjih 10tak godina HNL- a što se tiče bodova u prvih 10 kola.

Dinamu je ovo treći najloši*i rezultat po broju bodova u zadnjih 10 godina.

Hajduku je ovo najbolji rezultat u zadnjih 10tak i više godina po broju bodova.

Ako sam pogriješio neka netko ispravi slobodno.
  • Mali Zeus
    14.1k
    Emisija Stadion, o Slaven Belupo - Hajduk je bilo pola sata, uključujući razgovor Šapita s Livajom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.