• Nolifer
    8.3k
    Na Bjelici je da promjeni pristup kod igrača i mora puno pričat sa njima da vidi u čemu je problem i da to onda riješi, jer imaju sve dobre uvjete sad da naprave nešto veliko.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Cak nije problem odigrati s Istrom 2:2.. desi se.. ali je problem nonsalantni pristup.Jurki

Ja jucer nisam vidio taj nonsalantni pristup o kojem dosta vas prica, prvo poluvrijeme je bilo lose, ali kako su to trebali tocno igrati da po vama ne bude nonsalantno. Nakon crvenog kartona istra se branila sa 8 igraca u i oko 16 metara.
    Nedavno je Arsenal imao igraca manje cijelo poluvrijeme pa je City zabio u zadnjim sekundama.
  • Dzgšb
    1k
    Od srca želim da Slaven Belupo ispadne ove godine.
  • San Lorenzo
    16.6k
    Ja sam uvjeren da je jakir prije svakog derbija bio spremam potpisati 0:0!db-izbjeglica

A ja sam uvjeren da bi oni u tom trenutku potpisali i minimalni poraz.
    Lani smo ih ganjali 30 kola zbog Petkovićevog penala, ove ćemo zbog bezmudosti, a qurchimo se pobjedničkim mentalitetom, da imamo pobjednički mentalitet ne bi počinjali igrati tek kad je voda do nosa.
  • sebenico
    660
    Svima u klubu je vrijeme da se uozbilje jer ako ove godine zaostanemo nećemo se vratiti kao prošle jer više nema Karoglana i sličnih antitalenata. Mi više u ovom miniciklusu do sljedeće reprezentativne pauze nemamo pravo na kiks, a igramo s sSijekom doma i imamo dva teška gostovanja u Šibeniku i Gorici, a kako igramo na gostovanjima, mi nigdje nismo favoriti.
  • BBB Mataa998
    1.9k
    @emilperska ti si ozbiljno opsjednut Maricem. Vjerojatno kad kisa pada ti kazes sve je to zbog Marica. Pa nema teme na ovom forumu gdje ga nisi spomenuo
  • Crni86
    4.4k
    imamo 2 utakmice vise odigrane trenutno od tovara. Oni su na +4. Nije bas neka izlika broj utakmica koji smo trenutno odigrali.
  • Peškaman
    4.7k
    Uzrok je Dinamo i tu završava svaka priča.
    Dinamo je sam sebe doveo do trenutne situacije,izgubili smo bodove u Koprivnici,uzeli bod u Puli, jučer nismo zaslužili ni bod,iskreno.
    Oni samo ubiru plodove.
    A priče da neki treneri idu u kost protiv nas,a protiv njih im glade jaja su smješne jer takvih primjera možeš naći na desetke. Čim neki trener slabijeg kluba izjavi nešto pozitivno za Dinamo/Hajduk,a njegov klub izgubi u bliskoj budućnosti,kreću komentari navijača rivala da je pušteno,da je ovo,da je ono.
    Očigledno da će biti teškog mučenja,pogotovo na gostovanjima (HNL),dok igramo na dva fronta.
    Slijedi gust raspored,za koji dan Salzburg a onda odmah poslije Osijek kući,onda idu gostovanja u Šibenik,Goricu,Split.
    Protiv Rijeke igramo 23.11. kući, 27.11. B. Dortmund kući, 1.12. Hajduk u gostima.

Veza će nam biti u teškom opterećenju igranja svaka tri dana,pogotovo Mišić,Sučić i Baturina.
    Nadam se ostanku Roga jer ako ne ostane mi nećemo imati pravu zamjenu za Baturinu.
  • Ivan0302
    522
    Opa krenulo je orgijanje* novinara o šampionskom hajduku i mentalitetu.
  • BBB Sibenik
    4.5k
    Ako je jucer bila “pljacka od sudenja” i brzo su se uskomesali ovi jadnici od doli, sta je ovo danas tek bilo..
  • Maksim Maksimirski
    6k
    Nama cilj treba biti isti kao prošle sezone u ovo doba: do polusezone ostati unutar 4-5 bodova od Hajduka i onda pokušati u zimskom prijelaznom roku dovesti par kapitalaca. Doslovno istu stvar sam pisao i prošle sezone u ovo doba. Tada iz razumljivih razloga (upitne financije, previranja u klubu) nisu dovedeni kapitalci ali smo ipak uspjeli nakon ispadanja iz Europe ući u niz pobjeda kojima se osiguralo prvenstvo.

Sada novaca imamo, izgovora nikakvih nema (doduše nije ih bilo ni u onih zadnjih par dana prijelaznog roka nakon što se znalo da uzimamo 30 milijuna od LP) ali unatoč tome što izgovora nema ja svejedno sumnjam da će se dovesti ikakav kapitalac. Očekujem tek dolazak napadača za 200 tisuća eura plaće koji će se boriti sa Kuletom za mjesto drugog napadača i dolazak nekog jeftinog beka koji je prije 10 godina igrao za U-15 reprezentaciju Francuske pa bi kao trebali biti impresionirani.

Sa druge strane broj zaposlenih u klubu će očito rasti. Sada nam jedan član uprave u intevjuu za Index govori kako nam treba još više zaposlenih u sektoru održavanja terena. Zanimljivo kako nam nikad prije nije trebalo više ljudi u tom segmentu a teren je desetljećima bio fenomenalan. Onda je najavio i zapošljavanje ''voditelja ljudskih potencijala'' (opis posla: sjedenje na guzici) a nakon toga i zapošljavanje još nekakvih kontrolora. Sve mi to smrdi na uhljebljivanja kao kada negdje zaposle ''social media coordinatore'' i slične proletere iz branše bullshit jobova koji zvuče tako krasno na engleskom a ustvari su izmišljeni poslovi na kojima piješ kavu, ništa ne radiš i nitko živ ne bi primjetio ni da ne dođeš 10 godina na posao. Nije nam taj član uprave najavio da ''dovodimo na zimu kapitalčinu da će vam se smrznuti gaće'' nego se masa plaća igrača smanjuje a broj ovih ''content creatora'' po uredima raste. Kada rezultat počne patiti onda će se sve glasnije i o tome početi govoriti. I treba tako biti.
  • NKDZ86
    1.9k
    Vidi se ko drma Hrvatskom, djeca komunista i jugonostalgičara.
  • Dr Hofmann
    1.6k
    Nije dobro, ali sad nož u zube i borba do kraja. Nema jada i čemera, nećemo valjda onim govnarima predati išta ovako rano. Jebeš Ligu prvaka, ne smijemo ju nikako stavljati na prvo mjesto, HNL nam mora uvijek biti br 1., moramo početi igrati bolje, sve je ovo slabo.

Da nastavim: radije bi da Saddam Hussein ustane iz groba i postane predsjednik Hrvatske nego da tovari uzmu naslov
  • NitkoBitan
    18.6k
    Liga prvaka nam nosi financijsku stabilnost. Jednom pobjedom skupimo novac za novog lijevog beka, ako razmete...

Ako je cijena prolaska u top24 5 bodova zaostatka u ovoj polusezoni potpisujem iste sekunde. Ne mozemo rec da imamo los kadar ali definitivno se primjeti manjak motiviranosti u prvenstvenim utakmicama. Iznivelirat ce se to u drugom dijelu sezone.
  • Peškaman
    4.7k
    onda pokušati u zimskom prijelaznom roku dovesti par kapitalaca.Maksim Maksimirski

Teško, sumnjam da ćemo mi imati ikakav ulazni transfer osim,kako si napisao,trećeg napadača.
    Daj Bože pa da nađemo neki način da Rog ostane s nama,bilo na posudbi ili transferu.
    Iako sam skeptičan oko Roga i ostanka,mišljenja sam da će se vratiti u Cagliari.
    Pozicija lijevog beka,mislim da će se dati prilika Perkoviću i Bočkaju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.