• San Lorenzo
    16.6k

Novca za lijevog beka smo imali na ljeto, imamo i sad neovisno o LP...samo što imamo i zmiju u novčaniku očito.
  • Neron53
    785
    Sve u svemu: mi smo isto losi kao prosle godine u isto vrijeme....ali nam je konkurent ipak sa trenerom i Rakitom nesto dobio.
    Ne puno, ali dovoljno da nam.pobjegnu na 4 boda.
  • Keyser Soze
    10.4k
    Kvalitetu imamo, ali kvaliteta nije samo nogometna tehnika nego i voljni moment, ne može se ozbiljnom klubu i ozbiljnim igračima dvije sezone u nizu događati da se sramotimo protiv ekipa 10 puta jeftinijih od nas, Dinamo jednostavno nije konzistentan u onom što se jedino priznaje, a to su pobjede. Taj Dinamo iz zadnjih sezonu i pol gubi danas u Koprivnici 3:1, barem su na mene ostavili takav dojam. Na papiru to super izgleda jer imaš dokazane igrače poput Petkovića, Baturine, Sučića, Mišića, RPG-a... Problem je što njihove alternative nisu pojačanja i upgrade na ekipu koja je prošle sezone osvojila naslov zbog tovarske nesposobnosti, a nećeš svaki put izvuči sezonu na taj način. Ja ne shvaćam kako igračima to ne dopizdi i kako oni sami sebi ne kažu da će zgaziti ligu i pokazati ko je zapravo gazda u Hrvatskoj umjesto da nam konstantno priređuju šokove i orgijanje tovara koje se moglo izbjeći jednom pobjedom u derbiju. Zato, dečki manje instagram storya i glumljenja sile pa kad ne ide zbog vaše krivice iz nemoći radit seljake od sebe i ne poštovat klub u kojem igrate.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Kada se pogleda stanje prosle sezone nakon 10 kola (ukljucena utakmica protiv Lokomotive) imamo situaciju kao na slici ispod, i nista se nije naucilo (mislim na komentare o gubitku titule i slicnim glupostima).

Screenshot-20241020-174706-Chrome.jpg
  • Keyser Soze
    10.4k
    A vidi, tako se i po forumu nakon par kola pisalo da svi bespotrebno drame pa si morao rješavat titulu pobjedama na Poljudu i Rujevici što ti neće uvijek poći za rukom. Ponovit ću iako sam i samom sebi dosadan s tim, klub s budžetom Dinama mora trgat ovu ligu na način da titula uopće ne dođe u pitanje.
  • Dani Olmić
    363
    jedno je imat budget, al treba taj budget i znat investirat
  • Nogo
    3.9k

Cccc... :shade:
  • don
    6.7k
    Liga prvaka nam nosi financijsku stabilnost. Jednom pobjedom skupimo novac za novog lijevog beka, ako razmete...NitkoBitan

ne skupimo jer ti novci neće sigurno doć do zime, a i kad dođu, doć će u ratama.

Dinamo je imao novca i ove godine za lijevog beka pa nije doveden. Sve osim pravih pojačanja na zimu je za rezanje pozicija ljudi u klubu koji vode sportski sektor.

edit;

Kovačević na pressici kaže da je Bosec imao lakši potres mozga.. vjerovatno ga zrak udario kad Diallo već nije.
  • Crusades1986
    13.1k
    Sa druge strane broj zaposlenih u klubu će očito rasti. Sada nam jedan član uprave u intevjuu za Index govori kako nam treba još više zaposlenih u sektoru održavanja terena. Zanimljivo kako nam nikad prije nije trebalo više ljudi u tom segmentu a teren je desetljećima bio fenomenalan. Onda je najavio i zapošljavanje ''voditelja ljudskih potencijala'' (opis posla: sjedenje na guzici) a nakon toga i zapošljavanje još nekakvih kontrolora. Sve mi to smrdi na uhljebljivanja kao kada negdje zaposle ''social media coordinatore'' i slične proletere iz branše bullshit jobova koji zvuče tako krasno na engleskom a ustvari su izmišljeni poslovi na kojima piješ kavu, ništa ne radiš i nitko živ ne bi primjetio ni da ne dođeš 10 godina na posao. Nije nam taj član uprave najavio da ''dovodimo na zimu kapitalčinu da će vam se smrznuti gaće'' nego se masa plaća igrača smanjuje a broj ovih ''content creatora'' po uredima raste. Kada rezultat počne patiti onda će se sve glasnije i o tome početi govoriti. I treba tako biti.Maksim Maksimirski

To je predsjednik Uprave.

"Teško je to definirati. Ono što smo zatekli u klubu je da ne možemo reći da je bilo previše zaposlenih. Čak je u planu za neke segmente poslovanja, a kako bismo povećali komercijalne prihode, kadrovski se pojačati.

Teško je reći je li optimalan broj ljudi 100, 150 ili nešto treće. Primjerice, sektor koji se brine o održavanju stadiona i terena je kod nas dosta zahtjevniji nego kod drugih klubova. U njemu može raditi više ljudi od onog što bi čovjek očekivao, ali to nije previše. Znamo svi kakve probleme Maksimir ima i koliko ga je teško održavati."

Ajde mi sad molim te citiraj gdje je predsjednik Uprave rekao da se povećavat broj zaposlenih u sektoru koji brine o održavanju travnjaka.
  • Carrasco
    4.2k
    kazu neki podbacio mu se glavom pod noge, a ovom noga na 1,2 m cca
  • dinon7
    993

Svi toliko zelimo da Rog ostane, a Rog je očito zadnja opcija u veznom redu. Možda on trenutno nije i neće biti na razini na kojoj je bio, pa se shodno tome na njega niti ne računa toliko.
    24.08 je jedina utakmica u kojoj je odradio vise od jednog poluvremena.
    Isto tako smatram da se Stojkovicu i Kacavendi treba jasno definirati pozicija i dozvoliti im da rastu i razvijaju se. Ovakvo šaranje s pozicijama i razno razno krpanja nikom neće donesti ništa dobro.
  • Svi na Sjever
    2.4k
    Pisao sam par puta o toksičnosti naše lige, i utjecaja svega toga na Dinamo, koji se davnih dana i godina izdigao iznad HNL-a u segmentima ponašanja ,ophodjenja prema sucima i slicnima stvarima.

Zastrašujuća je činjenica da se strpljivo čekalo 10 kola da bi se dočekao nedosudjen žuti karton Torenteu,jedina dvojbena situacija u korist Dinama jučer i u ovih 10 kola, da bi se digla hajka od tipova kao sto su Matteoni koji iz nekog svog lokalpatriotizma riga neobjektivno.

A vidim da neki pišu da je i Šapit imao monolog,da li ce dvostruka oružana pljačka nad Belupom u dva od deset kola zaslužiti Matteonijeve pamflete, ili će populisticki kroz redove napisati da HNS ne radi dovoljno sa sucima.

Ili se Belupo ne nalazi u Puli, pa ko vas jebe.

I taj Matteoni i slicni ce onda pisati članke kako igraci se ne znaju ponašati na terenu,o nekonkuriranju u Europi ,da suci nisu zaštićeni.

Pričamo o ljudima koji imaju prime time od SN do HRT-a, trovanje i neobjektivnost i onda se čudom čuditi o nekompetetivnosti HnL-a u Europi i huliganima na Demerju.

Nedosljednost i dvoličnost.

GNK Dinamo Zagreb da igra ligu koju igra Salzburg,imao bi puno bržu progresivnost na europskoj razini u svim segmentima kluba a najvise zbog zdravog okruženja.

Mišljenja sam da klub zbog ovakvog toksičnog okruženja jako puno gubi, ne samo da je problem svirati opravdan penal za Dinamo, nego ta toksičnost lige tjera i dobar dio ljudi sa tribine,nas strastvene ludjake sa Zone ili Boyse nece otjerati, ali hoce obicne kibice koje život klubu znače.
  • Crni86
    4.4k
    slazem se s vecinom. Ali za taj voljni moment postoji rjesenje i treba ga pocet primjenjivat. Nemoze niko doc i birat tekme na kojima ce se pojavit. Nogometnom kvalitetom smo tu, a ovaj drugi dio ce morat rijesit ljudi u klubu od Manenice do Bjelice.

Ja prvi krecem od sebe i kod mene igraci vise nemaju kredita. Jedini kojem neke kredite mogu dat je eto petko jer je sam rijesio prvenstvo prosle godine.
  • BigZ
    502
    U 1.kolu hajduk-slaven, sudac svira faul prije 2. pogotka belupa, te onemogucava var provjeru.

U 10. kolu slaven-hajduk, sudac naucio lekciju i pusta da se akcija izvrti do kraja kod 2. pogotka hajduka.
    - slaven imao 2 rubna zaleda, te penal koji nije sviran zbog prethodnog prekrsaja
    - hajduk zabija 1. gol nakon nikakve igre u 40 minuta, autogol

Vidim da se gattuso nakindzao zlatom po rukama i vratu, sve mi upucuje na neko cigansko vjesticarenje koliko ih sreca sere.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.