• Big Daddy
    1.3k
    Zagi, legenda si, ali…..
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Nadam se Filipovicu na golu protiv Salzburga ako Neva ne mogne...
  • San Lorenzo
    16.7k
    Filipović je drugoligaški golman.
  • Dudu 9
    304

Onda smo u ogromnom problemu ako Neva bude odsutan duže vrijeme jer ni Zagorac nije nje ništa bolji.
    Svaka mu čast na svemu ali čovjek je već neko vrijeme spreman za mirovinu.
  • Jurki
    12.4k
    Kak da iskazem svoje misljenje o njemu.. a da ne iskazm svoje misljenje?

Bum probal ovak.. e moj Zagi.. kurca to kaj ti igras i branis vredi 400 hiljada na leto.
  • emilperska
    6.5k
    Ako Nevistić nemre, probat s Filipovićem. Gore od ovog ne ide odnosno tocnije rečeno, minimalne su šanse da moze bit gori od Zagija..
    Ali ako Neva nemre, branit ce Zagi 1/1. A mi svi onda moramo na Kamenita pomolit se da bude Astana, a ne Loksa ili Istra..
  • Jurki
    12.4k
    Ja sam osobno analfabet za nogomet, za cuvanje/branjenje gola.. i znam da golman u Dinamu u 90% utakmica drka kurac na golu.. ali ima 1-2 intervencije.. ok sve to je prozvakano..
    Ali ja pokusavam i dalje shvatiti koju je on picku mile matere radio danas kod prvog gola (na prvu stativu) i kod drugog gola gde je ostavil na drugoj stativi jebeni otprti škeden... a na prvoj stativi stoji jebenih 5 igraca? M

Edit: da moze ovo i u nepopularna misljenja... al kad se zajebavas i samo dolazis na treninge za 400 keka godisnje.. onda jednom kad moras stati na gol.. onda i obrani neku picku materinu.
  • The Undertaker
    5.8k
    Prvi gol je većim dijelom njegova greška, drugi nije ništa kriv.
  • Mali Zeus
    14.1k
    nije mi jasno ne stoji na sredini gola, ali prvi gol prestrašno. Je da lopta ide kroz noge RPGu al jebemu stojiš kod stative i samo gledaš loptu.
  • NitkoBitan
    18.7k
    Alo ljudi, hvala na cemu Zagorcu? U skoro 10 sezona nema jednu cijelu na golu jer kvalitetom nikad nije bio ni blizu prvoj poziciji. O kakvim mi zaslugama ili icemu pricamo, pa covjek zivi zivot iz snova. Najplaceniji zabavljac narodnih masa i svlacionice Dinama godinama unazad, sigurno je do sada vec uzeo 3-4 milijuna eura za odradivanje treninga.

37 godina, ugovor do sredine 2026., maksimalna vrijednost na TM niti milijun eura, trenutna 100k... Sorry Zagi vrijeme je za oprostaj jer ovo nema smisla.

Sa 34 godine je potpisao petogodisnji ugovor. Kako bi se reklo poslat u zatvor onoga tko mu je to ponudio. Igracu od 30+ godina petogodisnji ugovor, pa makar bio golman... Mogao je neki klinac ici sa seniorima okolo i skupljat iskustvo makar zivotno, a ne da mjesto u ekipi zauzima prije veteran nego senator.
  • Maxova dijagonala
    1.1k
    Ne znam,meni je nekako logično da golman pokrije svoj prvi kut a ako protivnik dobro nacilja u drugi jebiga nisi kriv...ovako je baš ispalo smiješno a najžalosnije je što se ljuti na suigrače umjesto da pokrije glavu dresom i nastavi dalje.
  • NitkoBitan
    18.7k
    Los golman i to je to, takva kvaliteta ne bi smjela bit medu vratnicama Dinama. K tome su tu jos i godine.

Mislim meni je u jednu ruku ovo i ironija. Zagorac na golu Dinama mi je kao da stavis Dabru iz Varazdina kao spicu u Dinamu.
  • The Undertaker
    5.8k
    Nije Zagorac loš golman ali previše očekujete od golmana koji već duže vrijeme ne brani odnosno brani vrlo rijetko. Sjetite se kako je Nevistić izgledao kad je tek zamijenio Livakovića.
  • NitkoBitan
    18.7k
    Nije Zagorac loš golman ali previše očekujete od golmana koji već duže vrijeme ne brani odnosno brani vrlo rijetko.The Undertaker

Jel previse ocekivat da ne ostane ukopan u mjestu nego da barem nekako reagira? I nije ovo samo od danas imao je on dosta zutih minuta i prosle sezone na solidnom uzorku utakmica. 11 utakmica u kontinuitetu, Sofascore ocjena ispod 7, samo 4 utakmice bez primljenog gola...
  • hardek
    3k
    Nije mi jasna situacija s Filipovićem. Nemoguće je da je lošiji od Zagija. Bliži sam uvjerenju da je preferencija Zagija hijerarhijske prirode...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.