• Crni86
    4.7k
    Treba cijelu ekipu opet poslat malo medu narod. Nek vide kako obican narod radi za crkavicu od 8-16. Kako se ljudi snalaze kako bi po nesto zaradili kako bi im obitelj imala za kruh. Kako decki koji su bili u Puli danas odvajaju za tekme, za gostovanja, za putovanja kako bi bili podrska svojem najdrazem klubu. A onda dodu nasi manekeni koji zarade u godinu dana koliko neki ne zarade cijeli zivot i presetavaju se po terenu, neda im se zivjet i ponasaju se kao tetkice u pms-u sa svojim zivcanjenjem.

Pa cete opet pricat joj navijaci, navijaci. Imate takvu podrsku kakvu ni jedna grneracija u novije doba do sad nije imala. Prosle sezone stajali su svi uz vas. Isti ti ljudi koji odvajaju od svojih usta kako bi dosli vidjet vas kojima se neda igrat i koji stojite na tom terenu preko one stvari. Neka igrace bude sram za ovakve predstave koju su pocele biti sve cesce i cesce.

I sad ce se netko nadovezat joj opet se sere kad se podbaci. Jebe mi se za podbacaj.. Pali smo bez ispaljenog metka. Rade bi izgubio 4:2, al da smo se potukli i odigrali muski nego ovako papcinski izvuci x.
  • emilperska
    6.7k

Pjaca je isto vrhunski potez..
    Ima milijun postova o tome da je nestao na tekmama protiv nas i jogurta i da nije igrac za prvih 11.
    Špikić je (nažalost) nase najbolje desno krilo..
  • NitkoBitan
    19.2k
    Nakon svakog kiksa stranice i stranice preispitivanja svega i svacega. Sada je trenutak apokalipse dok ce u srijedu poslije dobrog rezultata sve bit najbolje i opet euforija.

Da je danas Nevistic bio na golu kao i Petkovic i Baturina od prve minute prica bi bila skroz drugacija. Ne znam kada smo izgledali bolje poslije reprezentativne pauze.
  • IceMan
    2.2k

To mislio više za buduće tekme.
  • NitkoBitan
    19.2k
    Pošorali se Tramazzani i BjelicaIvanPerić1945

"Na kraju su Bjelica i Tramezzani porazgovarali i zagrili se."

Eto da ne bude drame i oko ovoga.
  • Daliban
    2.3k
    Nije to bolikurčina nego manjak kvalitete i loš dan tih par klasnih igrača koji su se utopili u opće sivilo druge ekipe.
  • miro
    4.8k
    Zbilja su svi malo poludili ovdje, ne kužim čemu defetizam i panika. Istra je vrlo dobra ekipa, borbena i odlično vođena
  • Crni86
    4.7k
    sve stoji. I ja bi se slozio da je ovo izolirani slucaj. Ali ovo se konstantno ponavlja. Mi stalno pronalazimo nekakve razloge za losu igru, za los pristup. Tjesimo sami sebe da ce biti bolje i to je okej. Ali isto tako se trebao suocit sa tim da to vise nije slucajno.

Nesmijemo lagat ni sami sebe kao sto se ni ljudi u klubu ne smiju zavarat. Ovo je jednostavno jako lose od pojedinih igraca. Kada izuzmes petka, batija i nevu i dalje imas barem 5 puta bolju momcad od istre. Nismo trebali umirat od ljepote. Trebali smo doc i odradit ovu utakmicu muski se potuc i zatvorit to, a ne da Istra zabija golove kak se sjeti.

Mi nismo uspjeli istru posteno stisnut u 60 minuta. Ne pricamo o nezz kakvoj ekipi. Pricamo o istri.
  • Jurki
    12.6k
    Bjelica najebi se svim igracima majke.
  • Gringo
    154
    Neva ne bi primio onaj prvi gol sigurno, da je Petko igrao od prve minute to bi bila druga priča, a tek Baturina... Kule izgubio sve duele, Stojke nedorečen kao i Pjaca.
  • Daliban
    2.3k
    Kad se uopće vraća Nevistić? Onaj francuski Hrvat kojeg smo doveli izgleda nije ni za što, ali je barem najboljeg omjera cijene i kvalitete.
  • Jos-Optimus
    2.9k
    Realno, neka i ovoga malo, da se svi mrzitelji Petkovića ohlade
  • don
    7.2k
    Zbilja su svi malo poludili ovdje, ne kužim čemu defetizam i panika. Istra je vrlo dobra ekipa, borbena i odlično vođenamiro

tako je, idemo slaviti X sa Istrom sa ovolikim budžetom i ovakvom "kvalitetom" u rosteru. :strong: :strong:
  • Crni86
    4.7k
    trebao bi bit spreman za srijedu. Navodno nije nista ozbiljno vec zbog prve ozljede leda se nadovezao naknadno i problem s listom.

Pa necemo valjda od istre i varazdina radit salzbrug…. Njima je ovaj x uspjeh kao sto je i nama bio x sa monacom. A otprilike je i tolika razlika u kvaliteti. Nemojmo se lagat i stalno trazit neke izlike.
  • Daliban
    2.3k
    Pa kaj onda Zeko zaziva novog golmana na zimu? Koliko nama golmana treba? Mislio sam da Neve nema duže. Ako se već sad vraća, onda super.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.