• Zg123
    4.8k
    Je je, Istra samo protiv nas se napali a svima skidaju gace. To sto smo mi odigrali sramotno lose neces spomenuti nego ces oplesti po protivnickoj ekipi jel vidi cuda nije nam pustila utakmicu i skinula gace?!
  • emilperska
    18.9k

Kakve igrače to Marić dovodi? Provjerene?
    Sposobne odmah uc u prvih 11?
  • Dr Hofmann
    6.2k
    Mogu shvatiti razočaranost, ali gdje je ona: Stojim uz tebe i kada ti ne ide, i kada je teško s tobom sam ja..

Ma muka mi je od svega

• Paggini
    101k
    Ristovski i Mišić su isto ponjeli seljački, Ristovskom to nije prvi put. — Dudu 9

Ma da bi riječ rekao, slažem se, ali njihovo je seljacluk, a ovo Istrino je perfidna strategija
  • Blueshadow86
    5.8k
    Ne možemo igrati s jednim napadačem, a da to bude Kulenović. Njegova funkcija danas je bila - nikakva.
    Loše, bezidejno...imamo pola sata igrača više, a da se to nije ni osjetilo.
  • NitkoBitan
    40k
    Jak vjetar puse u suprotnom smjeru a mi forsiramo ubacaje, a poznati smo po tome da se volimo dodavat i u 16m...
  • ElektricnaInfluencija
    366
    Ponekad se zgrozim kakav je to Dinamov navijački puk. Ne mogu vjerovati što neki pišu, i to na forumu koji je namijenjen "ljubiteljima" Dinama.
    Igra je realno gledano danas bila loša, ali s obzirom na to kako smo igrali, rezultat je odličan.
    Svi smo očekivali da će dolaskom Bjelice sve biti bolje, i hoće. Ali ne ide sve preko noći, Bjelica nije u Dinamu ni mjesec dana, a neki će ga već sad opako kritizirati i vrijeđati. Najlakše je komentirati iz fotelje.
    Budimo realni, stanje uopće nije tako loše: izjednačeni smo s Rijekom, a Hajduk je ispred nas samo za 1 bod (sutra eventualno 4), ali još je 26 utakmica ispred nas.
    Osim toga, u LP imamo jedan bod, i u srijedu idemo u Salzburg koji je u jako lošoj formi.
    Ovakve utakmice kao danas dogode se i najboljima. Bjelici će sigurno trebati još neko vrijeme da posloži ekipu kako treba, nije čarobnjak.
    A ovo što neki pišu da treba odustat od LP je suludo i bolesno.
  • Cif
    505
    a da bar dobiju ti igrači po pet utakmica u nizu.A ne da se prave rošade za igrače koji više nisu na razini Dinama il' ih boli briga za domaću ligu.
  • Orc123
    17.5k
    eto Pjaca ti je provjeren igrac i stanti to znaci?
    Da bi vidjeli kakvi su igraci prvo trebaju igrati a ne da igraju oni koji moraju igrati bez obzira na to koliko ne doprinose igri!
  • Peškaman
    9.8k
    Nek' je sram i stid prvih 11 danas,katastrofa od utakmice.
    Smješan crveni karton,da nisu dobili mi se ne bi približili golu danas...
    Ovoliku količinu bolikurca 11 igrača u istom trenutku odavno nisam vidio.
  • Crni86
    25.1k
    Dojma sam da smo ulaskom roga i ogiware samo dodatno ubili tempo utakmice.

Isto tako danas puno pre malo probijanja bokova. Jedan na jedan samo baturina i petko nesto mogu napravit, svi ostali su sterilni.
  • Izet Hajrović
    6.3k
    bez obzira na uvjete u takvoj situaciji je jedino logično da se ide na ubačaje. Sad možemo pričati je li se moglo Torrentea poslati gore pa da se cilja glave njega, Petkovića i Kuleta.
  • sebenico
    1.2k
    Osim toga, u LP imamo jedan bod, i u srijedu idemo u Salzburg koji je u jako lošoj formi. — ElektricnaInfluencija

Salzburg u lošoj formi je za tri klase bolja ekipa od Istre kojoj danas nismo mogli ništa, uključujući pola sata s igračem više.

Ovakve utakmice kao danas dogode se i najboljima. — ElektricnaInfluencija

Nama se događaju iz kola u kolo. Niti protiv Varaždina mi nismo bolje izgledali od ovoga samo tada nismo nekim čudom primili gol.
  • Navijač Dinama
    13k
    Vezano za utakmicu. Igru briši bod upiši. Čak je po meni više Istra zaslužila taj bod nego mi.

protiv bunkera jako bezidejno, trilion ubačaja i jedno veliko ništa. Po meni penal i jest, al crveni nije.

Ademi ima želju i htjenje, igru za možda 45 minuta maksimalno, al njegovo kao i Zagorčevo full time je prošlo.

Torrente kad se branimo dobar, kad napadamo i na kontre spor. Ristovski i Mišić mogu biti sretni što ih ćelavi nije nagradio crvenima, jer vrlo lako su mogli i oni proć kao i garavi u Istre

Sve u svemu, nije dobro, i protiv Varaždina je uguralo se i pobijedili smo, ne može svaki put "na muda".

(sad nek se neko javi i rekne da je ovo nikad jača i atomska Istra i Guardiola iz Italije i da je ovo bod ko kuća na nikad težem gostovanju)..
  • Paggini
    101k
    Smješan crveni karton,da nisu dobili mi se ne bi približili golu danas... — Peškaman

Dobro, crveni je bio opravdan, dva školska žuta
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.