• Navijač Dinama
    8.6k
    Hoxha početak sezone nase najbolje krilo, sad ni minute, ni protiv Monaca ni minute taman kad su se oni otvorili.
    Kačavenda igra skroo svaku i to na desnom krilu, a nit je krilo, nit je brz za istog. Opet se luta sa pozicijama i zamjenama..

Di je velebni Mbuku? Sta je sa Špikica?? Zašto Cordoba nije dobio minute, jer ovo bi baš za njega bilo idealno da probija i ubacuje ako je već to plan A, sa obzirom da drugih nemamo?
  • miro
    4.8k
    Kiksevi se događaju jebiga, a X protiv Istre u gostima nije kraj svijeta, Dinama, Bjelice i Zajeca kao što se tu može pročitat
  • Gradjanski Dinamo
    383

Ludost je tvrditi da je ovo dobar rezultat. Sve osim šamaranja nižerazrednih SHNL klubova je daleko od dobrog rezultata. A ove sezone su nam takvi već otkidali bodove. Osim njih, to su učinili i glavni konkurenti za naslov. Oba! Jedan čak i u našem domu nakon tekme u kojoj smo realno trebali pobijediti.

Sada nakon prvog kvartala prvenstva, slobodno se može ustvrditi da situacija nije dobra. Vrijeme je za buđenje.
  • San Lorenzo
    16.9k
    Igramo jednu od najjadnijih liga Europe, a ja se nesjećam kad smo zadnji put otišli na neko gostovanje i tamo nekog razbili, uvijek neko čupanje i muka.
  • Sljeme
    2.6k
    Očajna igra. Torrente-u je u prvom poluvremenu oprošten čisti žuti. Da smo ostali s igračem manje bila bi pobjeda Istre. Prečesto u ovoj sezoni igramo jadno.
  • Samurai
    122
    Nadam se da je ovo samo odgovor bijelci,kome se treba zahvalit na zimu.
    Bez muda,bez krvi.
    Ponavljam 100.put pokraj ovakvog Ristovskog,Mikic mora igrat!
    Za dva mjeseca ćeš malog izgubit..
  • Nousername
    705
    to je tak svagdje mi nismo iznimka.Ekipe se poznaju i svi manji timovi protiv top timova grizu najvise
  • Crni86
    4.7k
    kiksevi se dogadaju i dogadat ce se u svakom sportu. Ljudi nece panicarit, pljuvat i kritizirat kada ti jos nekako i odigras.

Problem je jer su ovakve blijede partije postale nesto sto se ponavlja iz vikenda u vikend. I to ne samo ovih zadnjih mjesec dana, vec zadnjih godinu dana. Ovdje bi bilo duplo manje komentara da smo slozili 5 prilika i da je njima najbolji igrac bio golman i stoper, a ne da nismo slozili priliku istri na odlicnom travnjaku 60 minuta. Uz to sve nisi ni prvi na ljestvici vec za najljucim rivalom kasnis 2 boda i valjda bi tek tada trebao biti motiviran da se vratis na prvo mjesto. Nije nas Istra nadigrala, nego mi nismo ni izasli na teren. To je jako velika razlika.
  • Sibirski plavac
    2.2k
    Ekipe se poznaju i svi manji timovi protiv top timova grizu najviseNousername

Najbolji primjer je Arsenal koji se kao bori za titulu, a danas ih školovala deseta ekipa lige.
  • dzis
    865
    Nije dobro Ali pljuvanje po Neni nema smisla. Nije njegova ekipa..garantiram da nas ocekuje pozitivno iznenadenje u Austriji
  • NitkoBitan
    19.2k
    I kad se opet Nevistic ozljedi kaj onda? Filipovic je doveden za treceg golmana a Zagorac nije ni za treceg, a ima primanja realno drugog.

Ako treba povuc Cavlinu sa posudbe, isto mu je sjedio na klupi ovdje ili u Osijeku.
  • Daliban
    2.3k
    I kad se opet Nevistic ozljedi kaj onda? Filipovic je doveden za treceg golmana a Zagorac nije ni za treceg, a ima primanja realno drugog.NitkoBitan

A ne znam što smo dovodili uopće Filipovića za trećeg golmana? Pa treći golman je mogao biti i neki junior. Vjerojatno je doveden za drugog pa je ispao škart.

Rekoh, imam fenomenalnog mladog golmana na radaru i stavit ću ga na Scout temu do kraja mjeseca. Baš suvremeni golman, kakav Dinamu i treba. Pitanje je samo bi li klub bio voljan platiti, vjerojatno ne bi.

Ako treba povuc Cavlinu sa posudbe, isto mu je sjedio na klupi ovdje ili u Osijeku.NitkoBitan

A s njim bi se isto usrećili. Taj mali treba igrati bilo gdje i ako Bog da da bude nešto od njega na kraju.
  • Mali Zeus
    14.2k
    I onda neki kažu možemo prodati Baturinu na zimu. Imamo široku klupu al očito prva ekipa mora rješavati i HNL.
  • Maksim Maksimirski
    6.1k
    Ja nisam vidio bolikurčinu o kojoj se priča. Dapače, vidio sam nikad borbenije dinamove igrače koji su bili spremni ući u fight više puta tokom utakmice. Ponekad je to bilo glupo i nepotrebno ali se sigurno ne može reći da se nisu borili i da im nije stalo.

Problem je što ova ekipa nema kvalitetu i to je krivica sportske politike. Prije se sve svaljivalo na bivšeg trenera, sada su krivi igrači koji se kao ne trude, za još koji tjedan će i Bjelica doći na tapet samo da se ne bi govorilo o pravom problemu. Ova ekipa nema kvalitetu za šetanje HNL-om. Ova ekipa će se i u proljeće grčevito boriti za titulu sa bankotiranim Hajdukom, mislim da će Dinamo na kraju uzeti titulu (ako ne bude ozljeda Petka i Baturine) ali je apsurdno da smo se uopće doveli u ovakvu situaciju.

Kapitalce ne dovodimo iako je financijska situacija (po samom priznanju Manenice) odlična, rastu prihodi od marketinga, ulaznica, sponzora, ušlo se u LP i uzelo 30 milijuna eura i kad smo u zadnjim danima prijalaznom roka očekivali 2-3 igrača od milju eura plaće, 2-3 frajera koja ne treba guglati nama uprava dovede - Mbukua! Čovjeka koji nije mogao ući u zapisnik Augsburga (i Čolina je to mogao) i koji je bio polurezerva u francuskom drugoligašu. Može on na kraju ispasti i solidan, nije u tome poanta nego je poanta da se previše štedi ondje gdje se ne bi trebalo štedjeti. Ako klubu rastu prihodi u svemu nekako je suludo da jedino, unatoč inflaciji, mase plaća igrača padaju i to osjetno (sa 21 milijun na 16-17 što je pad od 20 posto) a o tome sam već pisao.
  • dinon7
    1.1k
    Čak niti nije toliko sramotno sto smo odigrali 2:2 s Istrom u Puli. Istra ima dobru momčad i odličnog trenera i ne sumnjam da ce na kraju završiti četvrti.
    Sto je po meni sramota, sramotan je pristup. Sramota je ponašanje Ristovskog, sramota je ponašanje Mišića.
    Pjaca… iskreno, ne sjećam se toliko izgubljenog nogometaša u Dinamu.
    Glavu gore, očito se treba raditi na pristupu i kažnjavati klupom svakoga tko nije spreman dati 100%
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.