• Krizy
    45.8k
    Rrahmani gol za Kosovo.
  • Nogo
    3.9k
    https://www.24sata.hr/sport/kramaric-za-24sata-unucima-cu-pricati-kako-sam-igrao-s-lukom-povratak-u-dinamo-nema-smisla-1010332?24sata_ref=frontpage-sport

Planirate li se jednom vratiti u Dinamo?

Bit ću iskren, to ne bi imalo smisla. Ne želim davati neke najave, ali više se ne vidim u HNL-u. Često sam čitao poruke #imalobismisla, ovako najiskrenije, za mene to nema smisla. Ne želim lagati, niti davati lažna obećanja. Ne znam koliko bih se mogao motivirati s 35 godina, vjerojatno nekakvim manjkom energije, vraćati se na onakvu infrastrukturu. I na to bih sam gledao kao da nekome mlađem igraču, a Dinamo takvih uvijek ima, zatvaram vrata. Jednostavno, nema smisla.
  • Kepec
    6.1k
    Skroz konkretan odgovor. Draže mi je da direktno kaže kako nema potrebu/namjeru/želju se vraćati nego da odgovori "nikad se ne zna gdje će me karijera odvesti" i slične gluposti.
    Kramarić je dobar igrač, može igrati u nekom ozbiljnom klubu nakon Hoffenheima, radije neka se umirovi negdje vani nego da, kako kaže, uzima mjesto nekome u Dinamu, a i sam je svjestan da dolazi u godine koje su sve bliže prestanku profesionalne karijere.
  • NitkoBitan
    18.6k
    Spominjanje infrastrukture je cisti alibi, reci da ti se jednostavno ne igra u slabijoj ligi ili da ti klubovi poput Dinama ne mogu ponudit trazene uvjete i bok.

Stadioni u SA su smijesni kao i posjeta pa ocito to nije igracima problem. Sjecam se kad su prije igraci znali govorit da im se ne igra pred 1000 ljudi (aludirajuci na Dinamo), eto kada se to popravilo infrastruktura je postala problem, kada ce se infrastruktura popravit problem ce postat nesto trece
    i tako u krug.

Uvijek mozes izvuc iz rukava Koprivnicu ili Goricu i rec da ti se ne igra na takvim stadionima i pasnjacima. A mislim... jbg nemamo 80 milijuna stanovnika kao Njemacka ili 40 kao Poljska, sumnjam da oni u manjim sredinama poput nasih gradova imaju neka velebna izdanja. Najlakse je rec da ti se igra pred 40-50 tisuca ljudi sto ovdje ni teoretski nije moguce.
  • Crni86
    4.4k
    Spominjanje infrastrukture je cisti alibiNitkoBitan

Moze bit alibi, ali sve dok su stadioni pa i tereni u ovakvom stanju, legitimno je rec da ne zelis doc u hnl radi toga. I ja razumijem bilo koga, tko ce to rec. Jer uvjeti u bundesligi i kod nas razlikuju se kao nebo i zenlja. Pogledaj onaj jucer stadion na kojem smo igrali i onda stadione u puli, gorici, koprivnici i sl.

Kada uzmes u obzir starijeg igraca koji je skloniji ozljedama, dolaskom na ovakve terene sebi povecava sansu da se ozljedi i da ne igra npr do 35 neg da se umirovi sa 33 i samim time si izbije po neki ugovor jos.

Druga stvar je sto smo svi razliciti i pokrecu nas razlicite stvari. Krama je jasno dao na znanje da njega pokrece taj dekor od publike do stadiona, a ne novac i sumnjam da ce on otic u arabiju. Ali zato bi ga mogao mozda vidjet u buducnosti u americi.
  • Paggini
    24k
    Kramarić daje sve korektne razloge, ne osjeća to u sebi i nema potrebu. Spominjanje infrastrukture poštujem, jer nitko od tih vanjskih to ne spominje, pa poštujem korektnost i iskrenost.

Ali naravno, ja kao nekorektni navijač Dinama mu mogu samo reći "puši kurac ko te jebe..."
  • Jurki
    12.2k
    Ali naravno, ja kao nekorektni navijač Dinama mu mogu samo reći "puši kurac ko te jebe..Paggini

Zakaj bi ta tvoja izjava bila nekorektna i po cemu si ti nekorektan navijac?
    Isto kak je on iznesel svoj stav tak si i ti.
    Cinjenica je da bi Krama mogel odigrati koju sezonu u Dinamu, da se ispravi milenijski propust kojeg je napravila bivsa uprava.
    A i on kao bivsi igrac bi mogel nekaj Dinamu dati.
    Ko da bi u Dinamu igral za čavle.
  • Noel
    6.8k
    Kramarić ne voli iskreno Dinamo i ne gleda ga kao nešto sveto nego ga gleda (gledao je) kao osobni poligon za uspjeh i to apsolutno potvrđuje svojim izjavama... On je takav čovjek, sebičan u igri sebičan u životu. Njegovo pravo isto kao što je pravog svakog navijača Dinama da okrene glavu kad ga vidi na ulici.
  • Dr Hofmann
    1.6k
    Da je otišao Petković iz Dinama, meni bi bilo idealno rješenje da se vrati Kramarić natrag. Ali ako Bruno bude ovako igrao nema nikakve potrebe da se dovodi Kramarić, neka mu je sa srećom. Ali nekad me ,,naši" igrači malo razočaraju kad ih se pita o Dinamu, jebi ga Kramariću, bar si ti Dinamovo dijete. Nitko od nas nije bio sretan kako se tada odvijala situacija s njim, ali zna se ko je bio tada glava Dinama. Mislim da je za sve Dani Olmo najveći gospodin, od svih bi najviše volio da se on jednog dana on vrati u Dinamo, iako je to možda najmanje realno

@modri-kibic Daj Bože, ali on je baš svjetska klasa i teško će iz Barcelone, ali mislim da bi on volio još koji put obući pravi/plavi dres
  • modri-kibic
    115

Baš suprotno, za Olma sam najviše uvjeren da bi se vratio jednog dana. I možda Kovačić i Livaković, ostali više nitko.
  • emreli21
    61
    ma nijedan stadion na svijetu nemoj usporedjivat s maksmirom, realno. Pa jesi svjestan da se igracima repke ne igra vise u maksimiru? Ajmo mi lijepo napravit stadion, pa pokusat vracat ovakve igrace... a ne bit facebook ratnici i lajkat hashtagove #imalobismisla. I ajmo shvatit, prihvatit da se nitko bitan nece vratit u top formi dok nemamo stadion. Krama je samo to rekao na drugaciji nacin
  • The Undertaker
    5.7k
    Dobro nam ide i bez povratnika. Ne bih molio nikoga a kamoli radio imalobismisla akcije. Imamo svoj put i tko se uklopi, uklopi.
  • Dudu9
    866
    Kramarić nalupao gluposti jednostavno ne želi dolaziti u dinamo, imate primjer Rakitića koji cak nije navijač Hajduka bio pa svejedno došao igrat po pašnjacima hnl
  • Daliban
    1.9k
    Kramarić ionako više nema što ponuditi Dinamu. Da se vratio prije 2-3 godine i imalo bi smisla za nas. Star je, uvijek je bio spor i sad je još teži, a ne može ni igrati devetku. Meni on iskreno ni za standardnog startera u reprezentaciji više nije, eventualno da povremeno starta na račun reputacije. Mislim da ima dosta reprezentativaca kojima je realno odzvonilo i mimo Perišića, Krama i Pašalić prvi u redu.
  • Crni86
    4.4k
    dosao je igrat u hajduk jer mu supruzi nije odgovarao zivot u arabiji. Da mu je ona rekla da oce na antartiku, igrao bi on i tamo onda nogomet. Zbog nje se i oprostio od reprezntacije. Raketa je papuca i nije nikakav primjer.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.