• Droljo
    8.6k
    da smo proizvodili i proizvodimo veznjake takoreci ko na traci..Jurki

Mišić, Rog, Kačavenda, Ademi. Proizveli ravno nula igrača sa ovog popisa... :lol:
  • Jurki
    12.2k
    To kaj smo proizveli su bili igraci za najbogatije klubove svijeta.
    I ti igraci su prodani.
    Rađe bum gledal kak Pavic griješi nego Modrica koji je vec u debelom sudackom dodatku svoje karijere.
    A to kaj imamo u kadru trenutacno.. nebi ni jednog benchiral zbog Modrica.
  • Jos-Optimus
    2.6k
    Kova će nam se vratiti, uvjeren sam u to. Imamo Petka kojinas je mogao otkantati i zbrisati u Tursku, ostao je. Imamo Batija, legendu našu. Ne trebaju nam kvazi Dinamovci Lovren i ekipa (htio sam se vratiti, ali ugovor je prepreka, eto malo si do sada zaradio). Mali Stojković, ako Bog da napravi karijeru, je ist.o lik koji će se vratiti
  • Droljo
    8.6k
    Vratit će se oni koji budu imali interesa za povratak. Novac, kuća, obitelj, nebitno. Samo interes. Ovaj bude a onaj ne su bajke. Zvali se oni zoran, stojko ili zdravko...
  • Zagi
    8.2k
    Samo mladi i gladni.
    Onima koji bi si tu došli odigrati još sezonu - dvije pred penziju u lakšem ritmu , ne hvala.

Volio bih vidjeti Kramu recimo ovu zimu/iduće ljeto, no to mu se ne uklapa u planove. Sve pet.
    Za dvije godine? Stojković i Vrbančić će biti bolje opcije ili netko treći.
    Krama je svjestan toga. Realno i pošteno.
  • emreli21
    61
    slazem se, mladi i gladni. I bolje biti iskren, nego obećavati gluposti.
  • Crni86
    4.4k
    Imamo Petka kojinas je mogao otkantati i zbrisati u TurskuJos-Optimus

Pitanje je sta bi bilo s petkom da mu obiteljska situacija nije takva kakva je. I sam predsjednik je pri potpisivanju novog ugovkra naglasio koliku ulogu u ostanku petka je imala njegova obitelj. Bogu hvala ostao je, al nemojmo se varat da je to sve bilo iz ljubavi prema dinamu.

Na stranu moje navijacke zelje gdje bi volio da svi ti nasi decki ostanu i da zavrse karijere u dinamu, opet razumijem i njihovu zelju kao profesionalaca da nastupaju na najvecim pozornicama sto duzi period. Svatko od nas je razlicit nekom ambicija znaci vise nego emocija, na kraju krajeva radi te ambicije svi ti decki i jesu vrhunski nogometasi. I bas zato se slazem s kolegama, bolje da je iskreno nego da se vrati glumi i preserava se nesto. Prevelik smo mi klub da bi bili nekom poligon za mirovinu.
  • Mali dioničar
    15.9k
    Rasprava o povratku bivših igrača je bizarna.

Nikad se nitko neće vratiti osim ako će morati oživljavati karijeru kao Pjaca i Rog.

Svatko tko gleda Rakitića je naivac. Rakitić nikad ne bi igrao HNL da ima mjesta u bilo kojoj europskoj destinaciji koju bi Raquel amenovala. Ženi se, sasvim logično, nije dalo boraviti u Saudijskoj Arabiji, a i Arapi su se riješili financijskog tereta koji im se ni po čemu nije isplatio.

Kakav Kovačić, kakav Olmo, ljudi igraju u svjetskim top klubovima, u kojem svijetu vi živite?
  • Efes Pilsen
    8.5k
    Dao sam ti plus za sve osim zadnjeg pasusa. U Kovu vjerujem, a Olmo je toliko podlozan ozljedama da je - realan!
  • Maxova dijagonala
    993
    Mislim da je strategija Marka Marića dijametralno suprotna vašim željama i snovima o povratku Kove,Olma ili Krame.
    On želi igrače od 22 do 26 godina gladne afirmacije(Pjaca je čini mi se izuzetak).
    Po meni je i bolje da je tako radije ću gledat Torentea kojem se cilj probit u ligu petice nego Lovrena koji bi tu došao uživat i igrat penzionerski nogomet.
  • Efes Pilsen
    8.5k
    ovaj Dinamo ne bi bio to sto je bez iskusne kicme. Ristovski, KTC, Ademi, Petkovic, prije njih Dilaver, Leovac, pa i Budimir. Dinamo treba miks, ali miks igraca koje nece trebat moljakat da dodu.
    Gavro, Hajrovic da ne nabrajam sve..
  • Maxova dijagonala
    993
    to je kičma koja je već tu godinama ali sad dovodit igrača od 33,34,35 godina je ludost. Svakako se slažem da treba imat par starijih igrača ali sa dugim stažom u klubu.
  • Crni86
    4.4k
    nije istina. Sam Marko Maric je naglasio koliko je vazno u ekipu dovest i imat igrace koji kvalitetom jos mogu pridonijet makar su vec u nekim godinama (28,29 godina) a opet su puno toga prosli i karakterni su. Samim time uz takve igrace i nasi mladici puno lakse stasaju i napreduju. To je naveo kad se Pjaca dovodio te ju u tom kontekstu spomenuo i ktc-a.

Kod kove je meni samo to sto kako je on stariji, igra sve bolje. Ukoliko ovako nastavi nerealno je da se vrati. A za Olma cemo vidjet kako ce mu se karijera razvijati. Uz zagreb i barcelona je njegov dom…
  • Zagi
    8.2k
    dijametralno suprotna vašim željama i snovima o povratku Kove,Olma ili Krame.Maxova dijagonala

Doduše ova tema se jako rijetko organski potegne na forumu. Sve dok ...
    Novinari samoinicijativno ne pokrenu to pitanje s igračama.

To je tovarski model, dokazano neuspješan za bilokaj osim pumpanja neosnovane euforije.
    Rijetko tko tu želi to isto. Za index komentatore ne znam. To ne čitam.
  • Maxova dijagonala
    993
    pa dobro 28,29 ali 33 ili 34 to je stvarno previše za dovest novog igrača.
    Rugali smo se tovarima za Džeku i Rakitića da će napravit dom za umirovljenike...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.