Moj stari Ante, koji je najveći Dinamovac kojeg sam upoznao, bi ti zamjerio na ovom upisu :) — Ivanmtk
Mali off, planira li se pustiti u prodaju ili ekskluzivno za pretplatnike nekakav folder (ili nešto slično )u kojem bi se mogle držati revije?
Osim štiva vjerujem da je kolekcionarski predmet za dobar dio ljudi. — Guinness
mislim da je danas ipak "pogrešno" pisati Gradjanski, ispravno bi danas bilo pisati Građanski.
Na tadašnjim "tipkovnicama" nije bilo slovo đ pa se pisalo dj, mislim da danas nema potrebe za tim.
Napisati Gradjanski ima smisla samo u kontekstu nekih retro vizuala, kao neku počast tom periodu kluba. — NORTE
Druga je stvar kada tu riječ koristimo kao pridjev, recimo "Građanski nogometni klub Dinamo", gdje se ona treba koristiti sa slovom Đ. — Bosskovitz
Tako imamo distinkciju između povijesnoga i suvremenoga i jasno je da kada pišemo Gradjanski mislimo isključivo na klub koji je u tom obliku postojao do 1945. — Gradinamo
nije se radilo o tipfeleru — Bosskovitz
Na kraju krajeva, i u razdoblju od 1911.-1945. to “gradjanski” u imenu našeg kluba je bio epitet, pridjev, jednako kao što je to i danas. — Gradjanski Dinamo
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.