• Ludovic IX
    7.4k
    sjever gore.. sektor 1 ali išao je on po tribini
  • Dinamosaur
    1.6k
    animator :lol:
    Jel moguće da su ga angažirali il je takav luđak?!
  • Ludovic IX
    7.4k
    nebi reko ludjak. Tipičan krkan koji misli da je najveći domoljub i tako to pokazuje
  • Dinamosaur
    1.6k
    i to na sjeveru gore :rofl:
    Prvo sam pomislio da je zapad u igri. Pa vidis po njemu jel placen il ne, ovaj "vaš" je valjda bio obican pacijent haha
  • Cosey
    519
    a ne ono, sigurno će na utakmice reprezentacije dolazit samo ultrasi i oni koji su spremni poderat grlo svih 90 minuta. Toga je uvik bilo i uvik će većina bit takvih dok igra reprezentacija.don

Niti to mislim niti očekujem niti tako treba biti. U drugoj rečenici sam pojasnio.
  • Nolifer
    8.4k
    Mogli ste onda preuzet inicijativu i vodit navijanje na SG i bit glavni, zakaj se sad tu žalite na nekog ko je pokušao bit "vođa", al mu nije uspjelo? :chin:
  • Alkmar1312
    37
    vodja inace hoda s megafonom i pusta pjesme prek njega, svasta komentirate bez da razmislite glavom
  • masacusec
    3.8k
    odja inace hoda s megafonom i pusta pjesme prek njegaAlkmar1312

Pa jel možeš vođi naručiti pjesme ili kak to funkcionira?
  • Nolifer
    8.4k

A kak to funkcionira? Ko džuboks ili? Platiš pivu pa pusti to po nekoj listi ili?
  • plavi devet
    323
    Naletio sam na Twitteru na raspravu oko toga trebaju li osobe crne rase igrati za Hrvatsku reprezentaciju.
    Naime trenutno u mlađim reprezentacijama ima naš Emmanuel Vajda koji je rođen u Kongu, ali živi, školuje se i igra nogomet u Hrvatskoj.

Liam Kante je rođen u Zagrebu, otac mu je Malijac, majka Hrvatica.

Francis Chinedu Echue iz Gorice isto rođen u Zagrebu.

Kai Nesfield, rođen u SAD, majka Hrvatica.

Thomas Bradamante iz Rijeke, rođen je u Kongu, ne znam jel ima kakve veze sa hrvatskom ili je samo odrastao tu, ali pozvan je u reprezentaciju U-15.

Svi oni već nastupaju za naše mlade reprezentacije.

Uglavnom vidim tamo u raspravi da je puno protivnika toga.
    Meni osobno ne smeta, ako su oni zakonom stekli da su hrvatski državljani ne možeš im zabraniti.

Da se tu radi o Mierezu ili kao onda Sammiru, odnosno tom nekom sportskom državljanstvu to nikako ne odobravam, ali nemam problem s tim da je neko druge rase ako je hrvatski državljanin da zaigra za reprezentaciju.
  • Medvedgrad
    292
    Mierez ima hrvatske krvi.
  • Tom Hanks
    3.2k
    trebaju li osobe crne rase igrati za Hrvatsku reprezentaciju.plavi devet

Protiv, kao i za ostale
  • Ludovic IX
    7.4k
    i ako je rođen u Hrvatskoj.. i ima ista prava kao i ti? po kojoj osnovi si protiv?
  • Maxova dijagonala
    1k
    U Hrvatskoj reprezentaciji treba zadržat tu našu krv i mentalitet i to je to.
    Rugali smo se Francuzima zbog Mbappea,Kantea,Matuidija,Umtitija itd...
    Za Hrvatsku po meni trebaju igrat samo Hrvati,Hercegovci,i hrvati iz drugih država tipa Bosna(Sučić,Badelj,Lovren) ili Švicarska,Austrija,Njemačka...(Sučić,Stanišić,Matanović,Rakitić)
    Imamo dovoljno talenta da ne trebamo gubit indetitet.
  • NKDZ86
    1.9k
    svatko tko ima hrvatsko državljanstvo može i treba igrati za Hrvatsku ako je dovoljno dobar za nju naravno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.