• Maxova dijagonala
    1k
    ne znam meni je bio dobar u prvom mandatu. Čak je prodan u Norwich za neku lovu. Ako ga uspoređuješ sa Ogiwarom bio je avion.
  • deda
    33.7k
    Ivo je bio top bek.
  • prefontaine
    809
    Ne znam, ako izuzmemo ove "naše" iz okruženja, ilitiga "regiona", nešto mi i nema puno stranaca kojih ću se baš sjećati zadnjih 20-25 godina.
    Na vrhu su, naravno Eduardo da Silva (iako je pitanje koliko je on stranac) i Dani Olmo.
    Nakon njih Soudani, Sammir, Kevin Theophile-Catherine, Goce Sedloski, Junior Fernandes, Georg Koch, Tonel, Cufre, Stefan Ristovski. Pa onda Etto, Luis Ibanez, Angelo Henriquez, Rasmus Lauritsen, Mathias Chago.

I posebni džokeri, meni najdraži stranci a među najdražim igračima Dinama ikad - Miroslav Slepička i Pedro Morales. Po obojici sam imao nadimak, po ovom prvom i sad imam :smile:
  • Maxova dijagonala
    1k
    Ubio bi da imamo sad Ivu na beku iz prvog mandata umjesto Ogija. Čovjek je Jordi Alba za simpatičnog japanca.
  • prefontaine
    809
    Ivo je bio desni bek
  • Maxova dijagonala
    1k
    ma svaki bek može pokrit obe pozicije manje više kao i rpg rile ili u hajduku hrgovic i melnjak.
  • badjibadara
    3.6k
    Slazem se sa misljenjem kolege @Haza, navukli smo previse tih nekih prosjecnih stranaca, bolje nista ne dovesti pa krpati sa RPG, nego doesti osrednjeg koji ce biti rezerva tom istom RPG.
  • Efes Pilsen
    8.5k
    Ne mogu vjerovat da ima neko ko usporeduje Pinta i Ogiwaru :blush: Jedan od boljih DESNIH bekova koje smo imali, poslije kapetan u Norwichu i Fortuni.
  • Haza
    5.3k
    Nisam htio da ispadne da je Štefulj dobar, nego sam samo htio istaknuti da je Ogiwara razina Štefulja, u konačnici, kad ga Dinamo pusti, vidjet ćemo svi koji mu je doseg, a to je Slaven Belupo iz Japana, ili neki klub u Belgiji koji se bori za ostanak, gdje bi Ogiwara pjevao neku belgijsku inačicu Marine i trudio se biti simpatičan, što vjerujem da je.
    Ako smo prije 15 godina bili u stanju dovesti Cufrea, očekujem da pokušamo opet doći do tog standarda, stranci tipa Ogiwara i slični, koji uz sve nisu ni mladi, definitivno ne smiju uzimati mjesto našim domaćim dečkima.
    Stranac da, ali samo ako je klasa iznad domaćih dečki. Gomilanje prosječnih stranaca je put u propast, jer jedinu pravu lovu možemo dobiti samo na našim dečkima.
  • blubach
    401
    Također se slažem sa dijelom forumaša koji govore da ga ne treba otkupit. Za prvog beka nije ni blizu, za drugog beka nema smisla em što je upitne kvalitete em što je stalno ozlijeđen.
    Probali, nije išlo, idemo dalje.
  • GaijiZG
    1.5k

Ako ga ne otkupimo, na koliko smo lijevih bekova spali? Što ako se RPG ozlijedi? Koji je po vama plan? Dovoditi 2 lijeva beka? Ako ne otkupiš Ogiwaru za pišljivih 500 000 eura, barem jednog beka moraš dovesti, jer ti preostaju jedino Perković i Bočkaj koji se vraćaju nakon ozljeda, a Perkovic niti nije bek. Ogiwara je čist ok rotacijski lijevi bek za 500 000 eura i za malu plaću koji je ofenzivno taman za HNL.

Da li nam treba bolji startni od njega? Da, al to ne znači da Ogiwara ne vrijedi 500 000 i ako se ne varam plaća mu je mala i tu ne bi nikad stvarao problem i pretvorio se u slučaj Bočkaj.

Neki ovdje prejednodimenzionalno gledaju na stvari.
  • blubach
    401
    Koji je po vama plan?GaijiZG
    Ne otkupit Ogiwaru i ić po poštenog lijevog beka za prvi pick.
    Vidjet do kraja sezone što će bit s Oliverasom te se pouzdat u RPGa i Perkovića kao back-upove za koje smatram da su bolji od Ogiware na toj poziciji (ako već pričamo da bi bio samo back-up).
  • Tongo Doumbia
    4.5k
    Mislim da nitko ne računa na rješavanje Ristovskog, u što sam ja osobno prilično uvjeren.

Vjerojatno će se pouzdati u RPG-a desno i krenut gurat malog Nou.

Lijevo bi mogli otkupiti Ogiwaru kao drugu opciju, i krenut po neku "pravu".
  • thomas22
    265
    Koliko jos lijevih treba dofurat da jedan bude bingo?
  • Endeavour
    600
    Meni je Ogi solidan bek, problem su ozljede.

A da se nadovežem na Pinta, koji je meni bio odličan desni bočni.
    Ali isto tako se sjećam što se za njega pisalo kad je igrao. Kao i za Stojanovića, Ettoa... Potrebno je proći 5-6 godina i polako svi bivši igrači s vremenskim odmakom postaju "bolji" od trenutnih. Što naravno nije točno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.