• badjibadara
    3.6k
    Dinamovac koji je zabio Bayernu odlazi iz kluba? Bjelica ga ne treba u ‘spasilačkoj misiji‘

Olivari u SN
  • dumitrumitu
    1.3k
    Dobro je, nadam se da ćemo odustati od Japanskog tržišta.
  • prefontaine
    809
    Najbolje da vratimo Miuru.
  • scooniepenn
    3.4k

Ako si pročitao članak, a ja nažalost jesam, vidjet ćeš da se sve bazira na Dadekovim laprdanjima i nagađanjima. Je li za prvog lijevog beka pitanje je, ali bi o tome trebalo suditi nakon određenog kontinuiteta koji svakom igraču treba da bi pokazao je li ili nije kvaliteta koja zaslužuje ostati u Dinamu na duže staze.
  • Mr Anderson
    8.7k
    Dobio je on sasvim dovoljno prilika da se može neki zaključak donijeti o njemu. A osim toga trener ga vidi svaki dan na treningu. Prije Jakir, sada Bjelica.
  • scooniepenn
    3.4k
    Meni je pokazao dovoljno da ga otkupimo makar za 2. beka. No, živi bili pa vidjeli. Ako ga Bjelica prekriži onda ću prihvatiti da ne pokazuje što bi trebao da bi bio makar alternativa u Dinamu, premda mi je to nevjerojatno.
  • badjibadara
    3.6k
    Dobro je, nadam se da ćemo odustati od Japanskog tržišta.dumitrumitu

Ne treba odustati ni od jednog tržišta, ali činjenica da je teško iskopati igrača u nekom japanskom Slaven Belupu.
  • Blueshadow86
    1.8k
    Po meni je on nedovoljno dobar za Dinamo. Uz to je stalno ozlijeđen, nespreman, bolestan... uvijek nešto. Možda bi eventualno bio ok kao zamjenski bek. Možda.
  • Haza
    5.3k
    Ogiwara nije razina Gorice, a kamoli Dinama. Dodao bi da nije lijevi bek nego wingback, kontinuirano ima problem s ozljedama, nije školovan igrač, defanzivne kretnje su mu užasne, za njega je Mauro Perković na lijevom beku Roberto Carlos. Ogiwara u niti jednom segmentu nogometa, osim brzine, nije bolji od Štefulja. Nekad previše držimo do stranaca, ovakvi bezvezni stranci nikad ne bi ni smjeli doći u Dinamo. Šanse da ga ostavi trener znalac poput Bjelice, su ravne nuli.
    Vrijeme je da napokon pronađemo lijevog beka, solidnog, već bi me i to razveselilo. Na zimu bi otišao po Jurišića iz Osijeka, ako ne postoji bolje inozemno rješenje.
  • puxigadjurdja
    1.8k

nije baš tolika taraba da je lošiji od Štefulja, ima relativno ok dobru loptu ali sve je to jako tanko za ono šta Dinamu treba i ovakav (a sumnjam da može previše napredovat) definitivno nije za produženje ugovora. Da nije japanac davno bi postao zonin pedro.
  • Zagi
    8.2k
    Ne može postati zonin Pedro kada ne igra dovoljno. Nema to nikakve veze sa zemljom podrijetla.
    Stalno je u tom nekom statusu povratnika od ozljede pa mu se gleda kroz prste.
    Ali i to ima svoj kraj. Lik ne može skupiti 3 utakmice u kontinuitetu. Kaj će ti takav igrač?
  • Mr Anderson
    8.7k
    Glupo bi bilo otkupljivati Ogiwaru da bude drugi bek. To može biti Oliveras ili Perković po potrebi. Treba konačno dovesti lijevog beka za prvih 11. Mislim da smo s Jurišićem zakasnili jer je nedavno potpisao novi ugovor. Imaju vremena naći vani nekog.
  • MarK
    672
    Štefulj je negledljiv, Ogijevi povremeni bljeskovi nisu dovoljni za otkup, Mauro je stoper, Oliveras enigma. RPG je lijevi bek do kraja sezone. Nadam se da ćemo do ljeta napokon pronaći dostojnog beka.
  • Maxova dijagonala
    1k
    Ja sam za stranca samo ako donosi dodatnu kvalitetu kao Teofil,Rpg,Kadzior,Tonel,Sigali,Pinto itd...
    Tako da mislim da Ogija na zimu treba vratit u Japan.
    Ne vidim puno razlike između njega,Štefulja ili Čabraje...defanzivno je katastrofa i ima problema sa stalnim ozljedicama i virozama.
    Mislim da na zimu kreće potraga za novim lijevim bekom part 10.
  • prefontaine
    809

Pinto? Ivo Pinto? Onaj Portugalac?
    Njega se nikad ne bih sjetio na asocijaciju "stranac+kvaliteta"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.