živim na Maksimiru, i ne želim umjesto bazena svetice, te atletskog kompleksa svetice, još stambenih prostora, trgovačkih centara, i ostalih stvari koje su "prikladne” za izgradnju oko stadiona. — plavi mališan
Ali s hotelima i šhoping centrima se privlači još ogromniji broj ljudi, ponajviše turista, koje ja kao zagrepčan ne volim, a smatram da imam ponekog istomišljenika. — plavi mališan
Recimo lomila su se koplja oko uređenja džamije. Meni je to uređeno top — Mali Zeus
Mišljenja sam ako si Dinamo ne može sam izgraditi stadion, neka ga ni ne radi — plavi mališan
Čuj Zvonimirova i Maksimirska oronule ulice. Kakav je onda ostatak Zagreba? — Aggro
ne graditi jos zgrada da nam kvart izgleda ko Tresnjevka... samo jos to fali — Aggro
Petrova je totalni copy paste Trešnjevke samo za ljude s višom kupovnom moći. Proda se obiteljska kuća i na istoj poziciji radi se “urbana vila” iliti stambena zgrada. U kojoj umjesto jedne obitelji živi 10 i umjesto 2 auta parkira se 20. — Mali dioničar
Nije baš tako. U Petrovoj, za razliku od Trešnjevke, većina novih zgrada ima garažu i/ili parking za stanare. — LM1995
Nije baš tako. U Petrovoj, za razliku od Trešnjevke, većina novih zgrada ima garažu i/ili parking za stanare. — LM1995
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.