• Mazalo
    203
    Start des Einzelticketverkauf am Montag, den 07. Oktober 10:00 Uhr

GNK Dinamo für Dauerkarten Inhaber sowie Tageskartenkäufer der Saison 22/23, 23/24 & 24/25.

Paris Saint-Germain - freier Verkauf

Atletico Madrid - freier Verkauf

Evo obavijest iz Salzburga!

Za Pariz, Atletico slobodna prodaja. Za nas samo za godisnjake, ili ljude koji su kupili kartu u navedenim sezonama.

Smrdljivci, strah ih je da cemo napuniti stadion!!!
  • CastAway1986
    1.7k
    Što se tiče Salzburga u evidentnoj su krizi , obrana nakon odlazaka Soleta i Pavlovica pušta na sve strane , puno fali Sučić u kreaciji a izraelac Gloukh ga ne može sam nadomjestiti,realizacija je slaba..Ali i dalje je to momčad koja igra dosta brži nogomet od Dinama i s novim trenerom to lako poslože..Tko je gledao utakmicu s Brestom ljudi su se toliko ispromašivali da su trebali prvo poluvrijeme voditi tri razlike protiv francuza a ne gubiti..Poslije su se raspali..Činjenica je da su slabiji nego prošlih sezona i da Dinamo s Bjelicom to treba iskoristiti ali opet ne smijemo ih podcijeniti...
  • blubach
    502
    i s novim trenerom to lako posložeCastAway1986

Dobio je nogu dosadašnji? Šteta.
  • CastAway1986
    1.7k
    nije još ali je blizu otkaza Lijnders inače bivši asistent u Liverpoolu...Osim što ima očajne rezultate u Salzburgu mu zamjeraju dovođenje dva mlada igrača s kojima je radio u Liverpoolu , Clark i Bajčetic koji igraju jako loše..
  • blubach
    502
    Daj Bog da mu Dinamo bude zadnja šansa i da nakon nje dobije otkaz :)
  • Mazalo
    203
    Red Bull je maknuo obavijest koju sam gore stavio!!
  • criticus
    2.6k
    Start des Einzelticketverkauf am Montag, den 07. Oktober 10:00 Uhr

GNK Dinamo für Dauerkarten Inhaber sowie Tageskartenkäufer der Saison 22/23, 23/24 & 24/25.

Paris Saint-Germain - freier Verkauf

Atletico Madrid - freier Verkauf
    Mazalo

Prekrasno kako je nekad diskriminacija, a nekad nije. Ovisi ko ga kome meće.
  • scooniepenn
    3.5k

Gledao sam ja utakmicu protiv Bresta i činjenično da su se ispromašivali u 1. poluvremenu, ali nije da je baš Brest u tom periodu bio bez prilike. Igraju oni brzo, ali za razliku od nekih prijašnjih ekipa (pa čak i one s kojom smo igrali zadnji put u Ligi prvaka) rekao bih da ovdje fali i iskustva, ali i kvalitete. Prilično naivno izgledaju, stalno su u presingu i kada se probije prva linija ostaju krateri. Brest nije nikakva mega momčad, dapače kvalitetom ispod Monaca najmanje jednu razinu, a kontrirao ih je kao da se radi o austrijskom drugoligašu. Meni je još bolji pokazatelj bila utakmica sa Spartom gdje su ih Česi razmontirali bez puno muke. Istina je da Česi igraju bolji presing od nas pa su im tako često radili probleme jer Austrijanci stalno žele izaći iz njega igrom i tu su gubili lopte kao na traci. No, ono što sam, također, primijetio je da su kod presinga RBS-a Česi nerijetko slali dugu loptu na Olatunjija ili dijagonale na krila i praktički im tako cijelu ekipu izbacivali. To bi po mom mišljenju kad nam stisnu presing trebali raditi s Petkom i Hoxhom i Cordobom ako ćemo igrati s krilima. U svakom slučaju mislim da i ako promijene trenera sad u ovoj pauzi RBS ne može ne znam kako značajno podignuti svoju igru, jer je jednostavno problem u kombinaciji premalo iskustva u sastavu u kombinaciji s manjom kvalitetom u odnosu na prijašnje sezone.
  • CastAway1986
    1.7k
    pa slažem se da je to velika razlika od prijašnjih ekipa kakve su imali , previše mladih igrača bez iskustva i kvalitetom slabijih od nekadasnjih..Dosta ih pratim ,prije je jedan mladi Patson Daka rasturao sad isto očekuju od nekog Daghima ..Obrana je najveći problem jer fizički moćne stopere poput Pavlovica i Soleta je teško preko noći nadomjestiti, ozlijedio im se solidni Terzic pa je jedan od najboljih u ekipi Dedic prebačen desno da to pokrije..Kažem trkački mi i dalje djeluju dobro, posebno u utakmici s Brestom prvo poluvrijeme, mislim da im je i gol neopravdano poništen.. Ne treba ih podcijeniti ali sve u svemu imali su puno jače ekipe pa smo bili s njima ravnopravni pa čak i prolazili..Jedino su nas zgazili dok je naprijed bio onaj spanjolac Soriano..Velika nam je ovo prilika za 3 boda i vjerujem da će nas Bjelica znati pripremiti za to..
  • scooniepenn
    3.5k
    Slažemo se u procjeni. Očito su se prekombinirali u slaganju ekipe i zato mislim da će to Bjelica, temeljit kakav je, jako dobro analizirati i složiti najbolju moguću taktiku s obzirom na našu ekipu. Po meni ove tri utakmice sa Spartom, Brestom i Sturmom (kombinirano 0:12 gol razlika) su idealne, jer su to ekipe našeg ranga i može se iz njih puno toga iščitati o tome kako s njima treba igrati.
  • Dzoni
    773

Imao je prije Liverpoola i 22 utakmice na čelu NEC-a 2018. Ono što sam vidio iz utakmice s Brestom, Spartom i Twenteom je da igraju dosta brzo, ali im je obrana dosta propusna. Iz tranzicije su najčešće primali gol, a i neiskustvo igra veliku ulogu u tome da su takvi kakvi jesu. Ne smije se ponoviti greška od prije 2 godine kad nismo dovoljno iskoristili njihovo neiskustvo.
  • din
    472
    može prijevod za nas koji ne znamo njemački? :lol:
  • Dinamovapriča
    78
    Od sutra kreće prodaja za Salzburg i bit će slobodna prodaja. Maknuli su ono što je prije pisalo.
  • criticus
    2.6k
    Od sutra kreće prodaja za Salzburg i bit će slobodna prodaja. Maknuli su ono što je prije pisalo.Dinamovapriča

https://www.redbullsalzburg.at/de/tickets
    Ovdje i dalje stoji.
  • Dinamovapriča
    78
    Provjerena je informacija, od sutra kreće slobodna prodaja! Napravite si račun, i sutra je sve naše.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.