• Dani Olmić
    381
    Ovaj BVB je misterij za sebe … u LP razbiju ekipu koja nezna mjesecima za poraz sa 7-1 a sad na poluvremenu gube od Uniona 2-0
  • NitkoBitan
    18.7k
    Protiv BVB na Maksimiru definitivno imamo sanse, mozda i nesto vece nego protiv Milana. Jos im se onaj Adeyemi ozljedio i vraca se negdje oko nase utakmice sto podrazumijeva da nece bit u formi, a tko zna mozda se i prolongira oporavak.
  • Dani Olmić
    381
    BVB nekako igra u LP puno bolje nego u Bundesligi …

Ali slazem se s tim da imamo bolje sanse s njima u ZG…. ne bi me uopce cudilo ako bi uzeli 3 boda
  • recikaj86
    434
    Salzburg gubi 2:0 od Sturma
  • Sunja86
    1.2k
    3-0 - Salzburg baš dosta pušta prema natrag...
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Koliko vidim nemaju udarca u okvir... Samo nek nastave tako barem jos par tjedana. Nadam se da nece mijenjati treneea ili slicno, mada mislim da tu nema kvalitete ni blizu kao prijasnjih godina.
  • don
    6.8k
    nema šanse da ne promjene trenera..
  • Dani Olmić
    381
    Ako ne dobijemo salzburg onda neznam
  • dinamozivivjecno
    2.1k
    takve utakmice gdje su unaprijed upisani bodovi su najteze za igrati tako da nebi nikako podcijenio Salzburg iako su u trenutnom padu sto se tice forme.
  • Praskaton
    2.4k
    Ja se samo bojim da oni ne ispucaju loše rezultate sve do nas a onda mi budemo njihova prekretnica.
  • Markelo
    2.7k
    Taman sada pauza za ligu nacija da Rb Salzburg dovede novog trenera. Nema šanse da Lijnders ovo preživi. Koliko smo mi s promjenom trenera bolje izgledali već u sljedećem kolu, tako može i Rb Salzburg.
  • NitkoBitan
    18.7k
    Vrijeme je za prvu pobjedu na gostovanju u grupnoj fazi LP poslije Ajaxa 1998. (0-1).
  • db-izbjeglica
    15.8k
    Najgore od svega, Dinamu su u pravilu jako kritične utakmice nakon reprezentativne pauze, gdje se nekako izgubi ritam i sve poprilično šepa.

Ova zadnja kriza je nastupila odmah poslije reprezentativne pauze. Dinamo je utakmicu s Rijekom odigrao 1.9.2024., Hrvatska je protiv Portugala igrala 5.9.2024, a protiv Poljske 8.9.2024., do tad je dinamo u sezoni odigrao 7 uzakmica i imao 6 pobjeda te jedan neodlučen rezultat. Idila, sunce leptirići, ptičice posvuda...i onda je sve krenulo nizbrdo sa 13.9.2024.

Ajd, sad barem prva tekma nakon pauze nije nekakav derbi u HNL-u, već Istra pa valjda neće biti problema. Takvo što nikako netreba pred toliko važnu utakmicu kao što je ova sa Salzburgom.

Velika, ogromna prilika je pred Dinamom!
    Vjerujem da će Bjelica to posložiti i znati upravljati situacijom. Dobra stvar je što se igra protiv austrijskog kluba, a ako bi trebali tražiti hrvatskog trenera koji poznaje austrijski nogomet, mislim da bi svatko prstom uperio prema Bjelici.
  • Droljo
    8.7k

Sada budu odradili mini pripreme. Dodatno se upoznali svi, shvaćanje ideja bude na mrvicu višem nivou i mislim da nakon toga možemo samo rasti. Nije ista situacija kao jakiru prije lokomotive (0:3) i još bitnije nije jakir na klupi. Ali, bumo videli...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.