• Doktor Kunić
    4.5k
    pa ovo ti je 4. Acc. I na ovom si dobio hlađenje, pa očito se s tobom ne može drugačije
  • IstinaZaDinamo
    2.2k

Po meni nisu.
    Recimo ovaj mali se nije vidio protiv nas i rijeke. Ne kazem da nije talent, ali ga se previse dize.
    Isto kao i ovo izbacivanje Pukstasa, cisto ulizivanje gatuza navijacima da kao sa njim nema zajebancije.

Vec protiv Slavena gube prvo mjesto, a dalke ce karma odraditi svoje.

Da smo ih dobili, otišli bi na pet bodova prednosti i onda bi bilo skroz drugačije. Ali onda bi vjerojatno Jakirović ostao trener i ko zna šta bi bilo daljeDr Hofmann

Upravo zbog ove druge recenice mi je i "drago" da nismo dobili.
  • Dani Olmić
    1.1k
    i da je 17. … nemas se sta mijesat? A pogotovo ne odg na dva razlicita profila … tako da mir i tišina ako si amater
  • don
    11.2k
    jebem ti Jakira i pickasti pristup protiv ovih na Maksimiru...
  • deda
    35.5k
    @OsamŠest 3 dana odmora.
  • deda
    35.5k
    Smanji doživljaj pod hitno.
  • emilperska
    8.6k
    HNL ce bit grd dokle god cemo mi igrat u Europu.
    Hajduk ima pocetnih 11 blizu Dinama, a širina klupe ce do izražaja doc tek kasnije.
  • brile86
    164
    Kaj se tresete. Pa nije im magično u mjesec dana nestao akumulirani dug od 30 milji niti im se promijenila struktura koja im strateški odlučuje oko kluba. Imaju kraću klupu a kad tad će ih kao zadnje dvije sezone počet mučiti ozlijede. Trenutno im je jedina sreća da napokon imaju autoritet u svlačionici u vidu trenera ali širinom kadra i kvalitetom kadra nisu ni blizu recimo prošloj godini po meni. U dva derbija protiv nas i Rijeke nikakvu igru nisu pokazali. Ugasiti će se veselje prvom prilikom kad nalete na neku minu u vidu Lokomotive ili Belupa pa će opet biti kopanje grobova na Poljudu.
  • BBB Sibenik
    5.4k
    Smisna momčad sa smisnim navijacima, tu su trenutno di jesu jer smo im mi pomogli. U derbiju nam sa Maksimira odnesu bodove. Sve već viđeno euforija bla bla..Rakitić, Durdov, samo su drugi akteri. U drugom krugu nakon dva gostovanja već gube prvo misto.
  • db-izbjeglica
    16.5k
    Kad će ovaj maxsport konačno uspjeti barem približno ujednačiti ton za vrijeme utakmice i za vrijeme ostalog sadržaja poput reklama i priloga? Što je to stvarno toliko teško napraviti?
  • Droljo
    12.6k

Strašno. Ja slušam na hifi opremi i kad reklame krenu zid mi se trese...
  • San Lorenzo
    18.7k
    Hvala bivšem treneru što je dozvolio da ga pobjedi ekipa koja ove sezone osim nas nije pobjedila nikoga na gostovanju, uključujući i grdo gostovanje na Farskim Otocima.
  • db-izbjeglica
    16.5k
    Strašno. Ja slušam na hifi opremi i kad reklame krenu zid mi se trese...Droljo

Strašno, ista stvar je i na areni bila.
  • Dr Hofmann
    2.2k
    Ma nije stvar u nekakvom strahu od Hajduka. Problem je u tome što igraju jednu utakmicu tjedno dok se mi trošimo i u Ligi prvaka. Osim toga imaju podršku jako velikog broja medija, dosta firmi i općenito se na njih gleda kao na nešto pozitivno. Mislim da realno oni nemaju šanse uzeti naslov, ali ako opet dovedu to u mrtvu trku, napraviti će cirkus i pritisak na sve živo i neživo.

Ružno je reći za nekoga to, ali baš mrzim taj klub.

I sve opet na stranu, ali da smo dobili Belupo u Koprivnici imali bi bod prednosti. Jebi ga, sami smo si krivi
  • Daliban
    4.1k
    Imaju dobar roster i igraju kvalitetan nogomet. Trebalo je očigledno vremena da se stvari poslože i kliknu, a to je mnoge od nas početkom sezone donekle zavaralo.

Dinamo ima najbolji roster, ali ovaj Hajduk se s nama može potući za prvaka. Nisu potrebne nikakve naše krize, jednostavno imaju solidnu ekipu i Gattuso radi dobar posao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.