• Jurki
    12.6k
    jos prije pocetka priprema za proslu sezonu se znalo da Ivanusec ide.
    Iskreno, ni ja nisam vjeroval tome kaj se prica okolo.. međutim kad su mi to potvrdili ljudi koji nemaju veze ni sa Dinamom ni Ivanuscom onda sam bil siguran da je to done deal.
    Samo se nije znalo za kolko i kam ide.
    Perasica nema pojma o nogometu, ali siguran sam da zna da je 15 milja (EL) vise od 7 za Ivanusca.
    I jos one patnicke suze na izlasku s terena.. ma fuj

Nemojte me jebat s osiguravanjem egzistencije jer u Dinamu nogometasi ne igraju za čik.
    Po tome je Aki sirotek koji nema za biber jer je cijelu karijeru proveo u Dinamu (onaj izlet u Kinu da ne racunam).
  • scooniepenn
    3.5k

Prihvaćam teoriju da se računalo s njegovim transferom. No, ono što ne shvaćam u tvom postu je pojašnjenje da se "znalo da ide", ali se "nije znalo kam' i za kol'ko ide". Moram priznati da ne razumijem što to točno znači? Znači li to možda da je potpuno nebitno koliko mogući klub za njega ponudi jer on s dugugodišnjim važećim ugovorom ide? Ako je klub definirao neki minimum, a vjerujem da je, za razliku u ponudi Feyenoorda bih mu bez pardona objasnio kako će on sam od svog ugovora morati nadoknaditi ili neka njegov menadžer plati. Nadam se da će se rasvijetliti okolnosti tog transfera da se takvo nešto više nikad ne ponovi.
  • mlinchica
    2k
    Manager i njegov stari su stiskali Perasicu da proda Dinamo Luku posto potoJurki
    :snicker:

Šalu na stranu, ali sve te priče koje su “curile” u to doba ne uzimam kao relevantne jer se puno toga izmišljalo i upakiravalo kako bi se tadašnja uprava proglasila sposobnom. A i starci koji nešto poručuju.. toga smo se naslušali već.
    Da je htio otići, to znam. Ovaj drugi dio priče mi nije poznat.
    Ali kaj bi se on sad vraćao. Ni prvi ni zadnji da je poslije ozljede izgubio mjesto u momčadi.
    Otići će negdje dalje gdje će se karte opet posložiti i to je to.
  • thomas22
    265
    Luka je dobar dečko ali zato mu je tata priča za sebe...i dan danas Luka stoji pred njim u stavu mirno i nemoze si pomoći ništa pa i unatoč tome da mu je vugrinec budući tast i sigurno ga savjetuje dobro...ako je stari rekel da Luka ide onda ide i gotovo plus naletilic koji je forsiral sa svoje strane. A Luka je veliki dinamovac.
  • Paggini
    26.1k
    Evo vam istine oko Ivanušeca.
    Mali je ko kuja kmečao da će mu propasti karijera ako ne ode, da već ima godina, onda mu je Vlatka ladno rekla da ima još tri godine ugovora, i da smiri strasti. Zatim mali opet pritišće, baš gadljivo stišće da hoće vani, ali istovremeno kaže Vlatki, ostati ću ako mi daš ugovor 1.2 mil eura neto godišnje (toliko ima u Nizozemskoj). Vlatka se zatim konzultirala sa Zdravkom, koji joj ultimativno zabranjuje transfer, uz naglasak, ako prodaš Ivanušeca, Hajduk će biti prvak. Zatim pobjeđujemo Spartu 3-1, naivna Vlatka pomislila ulazimo u EL, i odobrava transfer, i meni je osobno, loše palo skandiranje BBB Ivanušecu, jer dečko to nije zaslužio.
    Transfer je bio, ako me sjećanje pamti, 7.5 mil, plus 1 mil bonus, plus 15 posto idući transfer.
    To je ujedno bila i jedina ozbiljna ponuda.
    Ivanušec, veliki minus, ovo je istinita priča, on vjerojatno ima neku svoju istinu. Ali dečko je ispao baš šufter.
    Haza

@scooniepenn
  • Jurki
    12.6k

Samo bum rekel da je Varazdinska zupanija jako mala i informacije brzo putuju.. nekaj cujes s jedne strane, isto to sa neke druge i kad se transfer desil.. sve kockice su se poslozile.
    Kak je @thomas22 napisal.. japa Ivanusec je glava kuce i Lukinog novcanika.
  • scooniepenn
    3.5k

Hvala kolega, ovo mi je promaknulo. Dakle, samo potvrda ovoga što sam i ja čuo. Volio bih vidjeti o kakvim je bonusima riječ jer je i s njima 9 milja ponuda koja se bez problema trebala odbiti. O 7.5 milja za standardnog reprezentativca u tom trenutku, s 2. mjestom u Ligi nacija, i dugogodišnjim ugovorom neću ni pričati.
  • mlinchica
    2k
    Aaaa, sad kužim, Haza je zapravo ghostwriter knjige koju Vlatka “piše”, čim zna kaj je ona rekla, kaj je Zdravko rekao,.. :lol:
    Sorry na off topicu..

Hvala svima na odgovorima!
  • Jurki
    12.6k
    pa mi smo prodali Franjica za te novce..
    znaci standardni reprezentativac nesme iti ispod 10 milja ni pod razno.
    Znaci deklarirani Dinamovac forsira transfer nakon JEDNE jebene dobre polusezone.. a Dinamo ga je cekal, trpio njegove djecje bolesti, losu formu, povratke nakon ozljeda, a bilo ih je pun kurac. I tak 3 i pol godine.. i kad je on trebal pomoci klubu i potegnuti da sve ne ode u vrazju mater.. on silom iskamcuje papire i odlazi.
  • mlinchica
    2k
    Dovest ćemo nove.
    Da je “precjednica” tada na vrijeme našla dostojnu zamjenu za Ivanušeca, ako se već znalo na kraju sezone da on odlazi, nitko ne bi više ni spominjao njegov transfer.
    Osim ova priča oko visine transfera o kojoj će svatko imati svoje mišljenje kaj je dosta ili nije, neću ulazit u taj dio.
    Mi se moramo pomiriti s tim da kod nas mladi igrači neće dugo ostajati.
    Bati bude otišao na ljeto, vjerojatno i Sučić, pogotovo ako odigraju dobro LP, a još više će se gledati i nastupi za reprezentaciju. A mlađi su od Ivanušeca i kraće “ostavljaju” trag od njega (općenito, ne samo u Dinamu).
    Dalje je na njima kak će se sve skupa odigrati u daljnjoj karijeri. Mnogi će još zapeti na nekim budućim stepenicama.

Nitko sretniji od mene da ih sve uspijemo zadržati bar 5 godina kao redovne prvotimce kod nas ali vidimo da to za sada nije moguće.
    No, u klubu se radi i tko zna, za 10ak godina kad ćemo redovito igrati četvrtfinala LP ili polufinala EL, na novom Maksu kapaciteta 40000 mjesta, svi će htjet ostat bar do 25. god. :wink:
  • Nogo
    4.1k
    Rekao je Bjelica danas u najavi utakmice da su sve novinarske špekulacije u vezi Benkovića i da imamo 6 stopera na raspolaganju.
  • Crni86
    4.6k
    igrac pod ugovorom. Naravno da ces ga stavit u prvu momcad i potecijalno mu dat koju minutu kako bi ga na zimu opet mogao nekome ponuditi.

Ne vjerujem da je u nekim ozbiljnijim kombinacijama.
  • Maxova dijagonala
    1.3k
    Pero je pod Nenom igrao nogomet života u Osijeku tako da ga možda vrati u život.
    Kad je fokusiran na nogomet sigurno je avion za Ogiwaru. Neno očito zna sa čudnim biljkama poput Brune i Pere...
  • Jurki
    12.6k
    čudnim biljkama poput Brune i Pere...Maxova dijagonala

Iako su Pero i Bruno miljama udaljeni po kvaliteti.. ali te dvije rijeci obojicu savrseno opisuju.
    Obojica su cudne biljke..
    I da, to se slazem u potpunosti da je Pero igral nogomet zivota pod Bjelicom.. ko zna mozda ga vrati u zivot.. ak nist drugo da ga prodamo i nekaj vratimo od te sulude investicije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions