• Mathiasovi Chageri
    3k
    Ako i je istina, treba ga obići u širokom luku. Kao simpatizer Norwicha, dečko nije bio niti igrač za borbu za opstanak u Premier ligi, a kamoli igrač za klub kao što je Dinamo.
  • Yovitssa
    740
    U podcastu Tribina Zizi komentira kako je načuo da je Benković ozbiljna opcija za Bjelicu, da se dovede kao "free transfer", da nije samo naklapanje. On je (isto tako u podcastu) prvi rekao da je transfer Mbuku-a gotova stvar tako da je moguće da dovedemo big Bena s obzirom na ozljede stopera...
  • Efes Pilsen
    8.6k
    Nista protiv Big Bena, ali rjesavanje problema s ozljedama dovodeci stopera sklonog ozljedama samo zato sto je Hrvat, bivsi igrac i poznat Bjelici je glupost.
    Bas zato moramo imat SDa s vizijom.
  • Izet Hajrović
    2.3k
    Ne vjerujem da idemo po stopera, KTC se vratio, a jučer su trenirali i Perković i Perić prema izvještaju na nekom od portala, ne znam točno kojem.
  • vjeko1701
    8.9k
    Ako bi došao na neku malu plaću, ugovor do kraja sezone uz +1 opciju ako zadovolji, zašto ne? Onda se lijepo napravi selekcija na ljeto, tko je zadovoljio i može i tko nije i ne može.

Perić mislim da je završio s ozbiljnim nogometom, barem u nekom razumnom kontinuitetu. Perkoviću će trebati da uđe u ritam i prođe kroz male ozlijede koje se vežu na ovakvu. KTC je sve stariji i pitanje je koliko još može. Realno, samo Mmae, Torrente i Bernauer su stoperi na koje se može pouzdat po pitanju fizičkog stanja.
  • Yovitssa
    740
    Slažem se, koliko god roster izgleda popunjen na stoperskim pozicijama, toliko smo i tanki... Perković je out vjerojatno do kraja sezone, Perićeva ozljeda je enigma i bojim se da je on gotov sa ozbiljnim nogometom. Od četiri preostala stopera dva su trenutno ozlijeđena...
    Samo, i Ben je možda poput Perića po potanju ozlijeda, tko zna u kakvom je stanju...
  • Mr Anderson
    8.7k
    Pa ako bi se s Benkovićem dogovorilo nekakvo plaćanje sukladno tome koliko je u pogonu, zašto ne. Kod njega je jedino enigma koliko je spreman sad.
  • dd29
    541

zašto bi perković bio out do kraja sezone?
    pa pisalo je da je jučer trenirao s ekipom
  • marcio amoroso
    37.3k
    Benković je imao smisla na početku priprema. Sada nema smisla.
  • Maxova dijagonala
    1.1k
    Po meni bi Benković bio najbolji stoper Dinama ako stvarno dođe.
    27 godina,Hrvat,inozemno iskustvo...jedino je pitanje u kakvom je stanju a i zna se da je podložan ozljedama.
  • Borovljanin
    132

Možda zbog istog razloga kao i Stojković… Sitne ozljede su očekivane
  • OsamŠest
    3.5k
    Ona Benkovićeva sezona u Celticu je čudo. Benković u formi je ozbiljno pojačanje.
    Ak se moglo sa Pjacom i Rogom, može se i sa Filipom. Palac gore za dovođenje ukoliko se ostvari..
  • tp1997
    573
    Možda griješim, ali čini mi se da se ova uprava opredijelila protiv povrataka bivših igrača, izuzev Pjace (ne znam zašto).

Meni bi imalo smisla da se početkom priprema kontaktiralo Benkovića, imalo je puno smisla pokušati i sa Šunjićem s obzirom da je Gnezda Čerin propao, početkom ljeta ne bi bilo ni suludo probati s Oršićem...ali ništa od toga nije bilo ni u primisli, koliko znamo.
  • Yovitssa
    740

Iskreno, nisam pratio stanje njegove ozljede, samo znam da je malo žešća pa sam zato napisao tako. I kad se oporavi, još mu neko vrijeme bude trebalo da dođe na "radnu temperaturu"...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions