• NORTE
    12.2k
    Niskozemci poništili sezonudeda

Katastrofa, otvorili put drugima u Europi. Taman kad je AZ bio pred osvajanjem titule ispred neuvjerljivog Ajaxa.
  • NORTE
    12.2k
    Nizozemski savez je morao poništit sezonu jer je vlada zabranila nogomet do 01.09. A to bi moglo značit da im je i iduća sezona pod jako velikim upitnikom ako se virus vrati na zimu a sve govori da hoće.
  • bezvangori
    174
    IFK Göteborg prodao 52 445 virtualnih ulaznica za svoj neodigrani susret zbog pandemije koronavirusa. Kad se liga nastavi ja osobno očekujem da će tako i Hajduk krenut, ali ono što me više zanima i što bi bilo super je da tim stopama i krene MNK Futsal Dinamo. Naravno, ako će biti zabranjen dolazak gledatelja što vjerojatno hoće. Tipa ulaznica ako je 25 HRK stavi se nešto manji iznos ili kako to već ide zbog PDV-a (vjerujem da se može izbjeći usrani porezni sustav u ovome kontekstu donacija) i malo svi pomognemo klubu. Barem za ovakvu utakmicu ne bi imao tko izgovora, osim eventualno da mu token ili e-bankarstvo ne radi, gužva u pošti, banka je zatvorena zbog preuređenja ili nije sjela plaća, al je pljuga sjela na pluća.
  • deda
    34.1k
    Tadžikistan prekinuo prvenstvo, još igraju Bjelorusi, Turkmeni, Nikaragvanci i Burundijci
  • deda
    34.1k
    FIFA predlaže povećanje izmjena na 5 do kraja 2021. godine.
  • Eduardo
    21k
    nisam siguran koliko mi se svidja ovaj prijedlog, to je praktički pola ekipe. OK, može 5, ali u KO fazi. Po tri u regularnih 90 minuta + dvije u produžecima.
  • deda
    34.1k
    Svih 5 u regularnom dijelu, ali maksimalno 3 navrata. Dakle npr. 2+2+1 ili 3+1+1.
  • xavier
    12.1k
    Meni ni inače nije jasno zašto su u nogometu dozvoljene samo 3 izmjene za razliku od većine drugih sportova. Jedini argument za takvo stanje, a to vjerojatno i je razlog zašto je još uvijek tako, je što bi time bogati klubovi postali još jači u odnosu na ostale.
  • Dudu
    2.6k
    Po meni dobra ideja, ima utakmica kad bi trener zamijenio cijelu momcad da moze, pa zasto recimo na poluvremenu ne probat preokrenut sve s 3-4 nova igraca i ostane ti jos ako se neko ozljedi..
  • Papastrumf
    12.9k

5 u regularnom + 1 u produžetku.
  • deda
    34.1k
    Da, u pravu si. Nisam obadavao kup tip utakmica u svom prethodnom postu.
  • Infinity
    16.6k
    Meni je to OK. U nekim nizim ligama i mladjim kategorijama je dozvoljeno pet izmjena. Nekad kod profesionalaca tri izmjene nisu dovoljne. Mislim da ce ovo biti velika prednost trenerima, jer ce taktiziranje puno odluciti. S druge strane mislim da ce dobro doci i za zdravlje igraca. Cesto vidimo nekog potrosenog na terenu, a trener vec odradio izmjene. Ocekujem s ovim i prosirenje klupe u utakmicama LP.
  • Crusades1986
    13.4k
    Meni recimo do sad nije imalo smisla ono što su radili na velikim natjecanjima. Porširena klupa sa 23 igrača, a imaš pravo na jednak broj zamjena kao i kad imaš 18 igrača u zapisniku.
  • deda
    34.1k
    Baš si nešto razmišljam. Ako fudbaleri misle igrati bez publike mogu to komotno raditi na pomoćnim igralištima ili nekim seoskim. Gdje je razlika?
  • Kwedi
    3.9k
    Real planira na pomoćnom odraditi do kraja, di nastupa B ekipa
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.