• Papastrumf
    24.2k
    Bože dragi...
  • Georg Koch
    8.3k
    Boze dragi samo pitanje.
    Bez napadanja i bilo cega. Ne razumijem logiku, nista vise ;)
  • dinamozivivjecno
    3.5k
    meni je recimo ovo sad problem jer stedim za Salzburg i Bratislavu, a opet ne zelim riskirati i gledati svaki dan hoce li stadion biti rasprodan pa da ostanem bez karata za domace tekme.
  • mokoxax468
    1.8k
    Tko ziv, tko mrtav u 12.mjesecu ove, ili u 01.mjesecu 2025.godine. — Georg Koch

Ljudi kupuju ulaznice za koncerte godinu dana unaprijed, pa se nitko ne žali. Meni je ovo više normalno, pogotovo za ekipu koja dolazi iz daljih lokacija (Njemačka, BiH i slično), da se mogu organizirati
  • Georg Koch
    8.3k
    ne zalim se majstore, postavljam samo normalno pitanje jer ne razumijem logiku stvari o kojoj se radi, a i novitet je kod nas.
    Smiri se
  • Oluja
    7.4k
    Jel netko zna sto napraviti nakon sto mi odbija kupnju ulaznice jer je kupnja registrirana da je u postupku?
  • VaxMerstappen
    114
    A i vjerujem da je i manje opterećenje na servere gdje nema navale i sustav ne pada.
  • Paggini
    99.5k

Pričekaj 15ak minuta da se sustav refresha pa ponovno udji u proces.
  • Nolifer
    15.8k
    Boze dragi samo pitanje.
    Bez napadanja i bilo cega. Ne razumijem logiku, nista vise
    — Georg Koch

Dobro pitanje i zapad dolje samo 1 i 10. Sredinu možeš zaboravit...
  • Papastrumf
    24.2k

Odlogiraj se, pričekaj 15ak minuta pa pokušaj opet.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Frend Škot bi sa starim htio na tekmu i to na zapad ili sjever na Celtic. Čini mi se da će u pon teško biti dostupni SD i ZD tj. da će biti rasprodani.
  • BBB Mataa998
    2.9k

Onaj koji je siguran da ide ce uzeti odmah i rijesiti se nepotrebnog zivciranja prilikom pada servera itd itd
  • Papastrumf
    24.2k
    Sredinu možeš zaboravit — Nolifer

Naravno da ju možeš zaboraviti. Najbolje da vlasnicima godišnjih ulaznica ili vlasnicima paketa uzmemo mjesta pa da ih ponovno prodajemo.

Ne razumijem logiku, nista vise — Georg Koch

A zašto ne prodavati kad znaš točne termine utakmica? Zašto čekati zadnjih 5 dana?
  • Nolifer
    15.8k
    Naravno da ju možeš zaboraviti. Najbolje da vlasnicima godišnjih ulaznica ili vlasnicima paketa uzmemo mjesta pa da ih ponovno prodajemo. — Papastrumf

Al buraz, kakva je to poruka običnim članovima u stilu ko vas ebe, evo vam rubovi i tjt?
  • jedan u nizu
    19.9k
    Volio bih i da za svaku domacu tekmu imamo barem 2 tjedna prodaje, a ne zadnjih par dana .

Uvijek se kukalo kako je malo vremena za kupovinu, pogotovo za atraktivnije tekme, kako si ne mozes organizirat GO, slobodan dan ili cuvanje djece 2 dana prije tekme.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.