• Papastrumf
    15.2k
    Bože dragi...
  • Georg Koch
    5.6k
    Boze dragi samo pitanje.
    Bez napadanja i bilo cega. Ne razumijem logiku, nista vise ;)
  • dinamozivivjecno
    2.5k
    meni je recimo ovo sad problem jer stedim za Salzburg i Bratislavu, a opet ne zelim riskirati i gledati svaki dan hoce li stadion biti rasprodan pa da ostanem bez karata za domace tekme.
  • mokoxax468
    1.2k
    Tko ziv, tko mrtav u 12.mjesecu ove, ili u 01.mjesecu 2025.godine.Georg Koch

Ljudi kupuju ulaznice za koncerte godinu dana unaprijed, pa se nitko ne žali. Meni je ovo više normalno, pogotovo za ekipu koja dolazi iz daljih lokacija (Njemačka, BiH i slično), da se mogu organizirati
  • Georg Koch
    5.6k
    ne zalim se majstore, postavljam samo normalno pitanje jer ne razumijem logiku stvari o kojoj se radi, a i novitet je kod nas.
    Smiri se
  • Oluja
    5.2k
    Jel netko zna sto napraviti nakon sto mi odbija kupnju ulaznice jer je kupnja registrirana da je u postupku?
  • VaxMerstappen
    4
    A i vjerujem da je i manje opterećenje na servere gdje nema navale i sustav ne pada.
  • Paggini
    42.3k

Pričekaj 15ak minuta da se sustav refresha pa ponovno udji u proces.
  • Nolifer
    10.2k
    Boze dragi samo pitanje.
    Bez napadanja i bilo cega. Ne razumijem logiku, nista vise
    Georg Koch

Dobro pitanje i zapad dolje samo 1 i 10. Sredinu možeš zaboravit...
  • Papastrumf
    15.2k

Odlogiraj se, pričekaj 15ak minuta pa pokušaj opet.
  • Mali Zeus
    16.4k
    Frend Škot bi sa starim htio na tekmu i to na zapad ili sjever na Celtic. Čini mi se da će u pon teško biti dostupni SD i ZD tj. da će biti rasprodani.
  • BBB Mataa998
    2.2k

Onaj koji je siguran da ide ce uzeti odmah i rijesiti se nepotrebnog zivciranja prilikom pada servera itd itd
  • Papastrumf
    15.2k
    Sredinu možeš zaboravitNolifer

Naravno da ju možeš zaboraviti. Najbolje da vlasnicima godišnjih ulaznica ili vlasnicima paketa uzmemo mjesta pa da ih ponovno prodajemo.

Ne razumijem logiku, nista viseGeorg Koch

A zašto ne prodavati kad znaš točne termine utakmica? Zašto čekati zadnjih 5 dana?
  • Nolifer
    10.2k
    Naravno da ju možeš zaboraviti. Najbolje da vlasnicima godišnjih ulaznica ili vlasnicima paketa uzmemo mjesta pa da ih ponovno prodajemo.Papastrumf

Al buraz, kakva je to poruka običnim članovima u stilu ko vas ebe, evo vam rubovi i tjt?
  • jedan u nizu
    12.4k
    Volio bih i da za svaku domacu tekmu imamo barem 2 tjedna prodaje, a ne zadnjih par dana .

Uvijek se kukalo kako je malo vremena za kupovinu, pogotovo za atraktivnije tekme, kako si ne mozes organizirat GO, slobodan dan ili cuvanje djece 2 dana prije tekme.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.