• San Lorenzo
    16.9k

Vjerojatno prepisano s nekog foruma, ali volio bih ga vidjeti nazad.
  • Facke
    4k
    Glejte nis protiv Benkovica ali ja mislim da to nije dober potez. Otisel je 2018 s 21 iz Dinama. Za Dinamo je odigral 76 utakmica za prvu ekipu u 3 godine. A to mu je u karijere najveci broj odigranih utakmica za jeden klub. Poslje Dinama su sledile ozljede, klupa, tribina , posudbe itd. U 6 godina je sad odigral nekih 76 utakmica za prve ekipe. Znaci v prosjeku on pol sezone bude izvan pogona. Mene je te jake riskantne. Al ak ga Nenad oce ok vredu. Iak v te kratke vreme bas ne verujem da su vec bili neki razgovori.
  • nemapredaje
    3.7k

Upravo to, mislim da Bjelici u ovom trenutku nije ni na kraj pameti nekakav Benković. Čovjek se bavi onima koje ima na raspolaganju
  • Dadox
    45
    Baš da mu nije na kraj pameti,a inzistirao na njemu u Trabzonu.Sada ima slobodne papire i sumnjam da bar ne razmišlja o njemu.
  • Mr Anderson
    8.7k
    Dovođenje Benkovića bi bio minimalan rizik. Slobodan je igrač, može mu se dati ugovor do kraja sezone plus opcija za produženje na još sezonu.
  • Maki2
    715
    Evo ja iz prve ruke imam info od prije cca 2, 2ipo tjedna da Ben nije dobio niti jednu ponudu (ne znam jel se sto u meduvremenu promijenilo). Vjerujem da bi pristao i na neku pristojnu placu.
  • Izet Hajrović
    2.3k
    Benković je imao 3 duže pauze, u sezoni 18/19 49 dana zbog ozljede gležnja, sezona 22/23 je bila njegova najveća stanka od 101 dan zbog ozljede kuka i sezona 20/21 kada je pauzirao 28 dana. Imao je još nekoliko kraćih stanki, ali zanemarivo jer je najduža bila 11 dana pa dvije stanke od 7 dana te jedna od 4 dana i jedna od 2 dana tako da ono, djelovalo mi je kao da je puno više bio izvan terena. Ne znam, Bjelica najbolje zna u kakvom je on stanju, on je inzistirao na njemu u Trabzonu i dao mu šansu na kraju krajeva. Ako je on Bjeličina želja kao što je to nekada bio Dilaver, tko smo mi da se protivimo tome. Ali, sve treba uzeti s dozom rezerve jer trenutno mi ne djeluje da ima istine u tome, ali vidjet ćemo. U svakom slučaju, Big Ben može biti zahvalan igrač i ne bih imao ništa protiv njegovog dolaska u ovome trenutku uz razuman financijski aspekt.
  • Maxova dijagonala
    1.3k
    Potpisat ga odma nakon utakmice sa varaždinom da može odradit 2 tjedna treninga za vrijeme reprezentativne stanke. Sad ne znam kakvo je stanje sa registracijom njega? Ligu prvaka sigurno ne može igrat jer je popis predan a hnl i kup bi trebao moć koliko znam.
  • don
    7.1k
    • DINAMO bi tijekom zimskog prijelaznog roka mogao vratiti Filipa Benkovića (27). Trener Nenad Bjelica kontaktirao je stopera, potvrđeno je Indexu, te bi ga rado vidio u zagrebačkom klubu s obzirom na to da bi u naredna dva prijelazna roka mogli otići braniči Kevin Theophile-Catherine, Dino Perić i Mauro Perković.

https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/bjelica-zeli-vratiti-igraca-kojeg-je-dinamo-prodao-za-145-milijuna-eura/2603757.aspx
  • vjeko1701
    9.4k
    Već u startu mi zvuči kao naklapanje jer nema razloga ćekati do zime.
  • keppi
    209
    Sigurno da je upitno na kojoj je Benković trenutno razini. Bio je predodređen da postane stalni reprezentativac, ali ozljede i sve ostalo odvelo ga je u nekom drugom smjeru.
    Po meni su mu vrline svakako skok igra, dobro čitanje igre, mirnoća, ima i personality, ali je ipak nešto sporiji.
    Zanimljivo je da trenutno imamo više lijevih stopera (Torrente, Perić, Perković pa i Maaee),a Benković igra ipak desno (iako to ne mora biti pravilo) pa je to ajmo reći neki plus za dolazak uz to da je Bernauer (nominalno stoper desne strane) pod sve većim upitnikom.
    Ipak isto tako je za primjetiti da su većina naših stopera "teškaši" (Maaee, Torrente, Perić, pa i KTC) pa bi nam možda više odgovarao neki "hitriji" stoper, a u te "hitrije" stopere trenutno svrstavam ozlijeđenog Perkovića (kojeg će po meni Bjelica najvjerovatnije koristiti na lijevom boku jer je po stilu igre dosta sličan Leovcu) i upitnog Bernauea te možda dijelom KTC koji je ipak u godinama.
  • blubach
    500
    Da mi netko kaže da će Benković sljedeće 2 sezone proći bez ijedne ozljede, vratio bih ga u roku čamac.
    Ovako hm...je da je HNL fizički manje zahtjevna liga, al tu ima i puno oranica gdje je lakše ozljedit se, a povijest mu ne ide na ruku.
    Naginjem više prema ne, ali potpora Bjelici/Mariću kaj god odluče.
  • Maxova dijagonala
    1.3k
    Uvijek biram domaćeg dečka navijača Dinama prije stranca. Inozemno iskustvo u championshipu,zweiti,škotskoj i turskoj,u najboljim godinama,veliki potencijal u mladosti...
    Ima sve preduvjete da bude odlično pojačanje za Dinamo ako ga zdravlje posluži.
    Po meni dinamov kostur moraju činiti takvi domaći momci.
  • sport
    3.6k
    Ako netko zna u kakvom Benković je stanju i može li biti od pomoći onda je to Bjelica kod kojeg je Filip igrao.Znaći ako ga trener želi u ekipi onda sam svakako za povratak.
  • dinamo vitez
    371
    Moj 'mokri san' za zimski prijelazni rok je Ivanušec. Ne igra u Feyenoordu, 25 godina, kod nas bi bio ključni igrač.

Mislim da je otišao radi nestabilnosti u klubu, sad kad je sve posloženo, mislim da bi ga se dalo nagovoriti. A mislim da ni Nizozemci ne bi pravili prevelike probleme.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions